Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meliha_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
116
48
98
Selam kızlar 10 ağustos adet oldum bugün 14. Gün ovulasyon yaptım ikinci çizgi belirgin çıktı yani yumurtlama günüm sanıyorsam bayaz akıntı da var ama benim telefonuma yukledigim adet takvimin de daha 7 gün var yumurtlama gününe 34 gün de bir adet oluyorum birşey anlamadım bilen varsa söyleyebilir mi erken mi yumurtalarım çatlıyor acaba

Selam - evet erken gelebilir tabi ki.. demekki eger hamile kalmazsan regl biraz daha erken baslar.. degisebilir bu döngü bazen..

Ovulasyon testine göre davranmalisin canim.. benim döngümde 30-32 gün civari adet tarihim en son baslangic 11 augustos / ben dün basladim ovulasyon testine.. takvime göre bendede haftaya carsamba gösteriyor ama ben yinede ovulasyon testine göre davraniyorum .. bu zaten ikinci ay olacak kullanali ..

ins. hersey istedigin gibi olsuun.. güzel haberlerle baslayalim gelecek aya :)

PS: hamile kalamamis olmama bakma - mayisda dis gebelikten ameliyat oldum, tüpümün teki patladigi icin aldilar. bende her ay daha az hamile kalma sansi var..

Bende Bu AY başladım hatta bugün baktım öyle ovulasyon testine baktım ikinci çizgi belirgin bakalım inşallah ikimizde guzel sonuçlar alırız bu ay canım

Tatlım takvimi dikkate alma ovulasyon testi çok daha güvenilir çünkü takvim ortalama bir tarih veriyor oysa ki her birimizin bünyesi farklı döngülere sahip.. Kendimden örnek vereyim üç ay boyunca takvimlere uydum fakat olmadı son ay ovulasyon testini denedim meğer takvimle alakası yokmuş geç yumurtlama oluyormuş bende o ay hamile kaldım gün sayıyorum çok şükür :)

Ben 2 gündür yaptım ovulasyon testi ikinci çizgi belirgin ama çok kötü değil ne anlama geliyor

Ben 2 gündür yaptım ovulasyon testi ikinci çizgi belirgin ama çok kötü değil ne anlama geliyor

Çok koyu değilse henüz yumurtlama olmamış demek çünkü lh hormonu her zaman bizde var az seviyede ancak yumurtlama olduğunda artar çatlaması için yani koyulaşana kadar devam et yapmaya

Çok koyu değilse henüz yumurtlama olmamış demek çünkü lh hormonu her zaman bizde var az seviyede ancak yumurtlama olduğunda artar çatlaması için yani koyulaşana kadar devam et yapmaya
Tamam canım teşekürler ama birşey daha soracağım tamam hafif çizgi belirgin ama bende yumurtlama sıvısı sı gibi sıvı geliyor o kafamı karıştırdı

Tamam canım teşekürler ama birşey daha soracağım tamam hafif çizgi belirgin ama bende yumurtlama sıvısı sı gibi sıvı geliyor o kafamı karıştırdı
Çizginin en koyu olduğu gün yumurtan çatlamaya başlıyor denektir canım . Hormon yükseldikçe çizgi en belirgin halini alır . En koyu çizgi ve ertesi 2 günü değerlendir derim ben . İhtimali en yüksek günler bu günler çünkü:)

Sıvı normal akıntın da olabilir yumurtlama sıvısı bende testin çok koyu olduğu gün gelmişti ve yoğun kıvamlıydı.. Yoğun vr uzayan bir sıvı mı yoksa normal akıntı gibi mi

Benim kafamı karıştıra aynı internetten baktım yumurtlama sıvısı var ama ovulasyon testinde çizgi koyu değil

O zaman yumurtlama sıvısı olduğunu düşündüğün günleri de değerlendir için rahat edecekse ama testi yapmaya da devam et koyulaşacaktır

Merhaba bayanlar gun gun ovulasyon testimi gondericem size benim anlamadigim yumurtlama gunum yani (15-16)en koyu oldugu gunlerdi ertesi gun yumurtam catladi sanirim siliklesti (17)gün. Bugun (18). Gün tekrar koyulasti yardimci olun lutfenn

Eklentiler

• 017C5C2F-0A9E-4DFA-B2EA-DDA402186F62.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 8740478D-9A86-456C-B89D-A05D4395CB8D.jpeg
    51,3 KB · Görüntüleme: 82
  • DBE98368-6047-4174-AF98-EBE2C7F47B15.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 93
  • E3C51612-FFEA-480F-8C1C-898A0CD7411C.jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 88
  • 236AB060-61C5-41D9-B239-9939B8CFE41B.jpeg
    71,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 4AC6226F-9AFB-43EF-B304-3A30984EE84C.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 94
  • 8A67B59D-CC86-4E25-90D8-3E84F0B91619.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba bayanlar gun gun ovulasyon testimi gondericem size benim anlamadigim yumurtlama gunum yani (15-16)en koyu oldugu gunlerdi ertesi gun yumurtam catladi sanirim siliklesti (17)gün. Bugun (18). Gün tekrar koyulasti yardimci olun lutfenn
15. Gün pik olmuş canım gördüğüm kadarıyla . 15-16-17. Günler en uygun günlerin eğer adetlerin düzenliyse tabi. 18. Gün o kadar da koyu değil bence normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…