• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir sakın stres yapma!baş düşman stres bol dua tevekkül edelim.sen yapmaya devam et.takvime pek güvenme test daha doğru bence.kimisi 16.günlerde yakalıyor çift çizgiyi
Ben 16. Gunde yakaladım telefondaki programa inanmayın teste devam. Kuzenim adete 2 gun kala cift cizgiyi yakalamıstı umudunuzu kaybetmeyin lütfen

Hayir sakın stres yapma!baş düşman stres bol dua tevekkül edelim.sen yapmaya devam et.takvime pek güvenme test daha doğru bence.kimisi 16.günlerde yakalıyor çift çizgiyi

Ne bileyim yine silik görünce stres oldum ama Haklısın sabırla yapmaya devam etmeliyim ve tevekkül. Çok sağol

Kizlarr bugun ki test kopkoyu 2 tane cizgiii ne yapmam gerek sizcee dun iliskim oldu bugunu de degerlendireyimmi

Kizlarr bugun ki test kopkoyu 2 tane cizgiii ne yapmam gerek sizcee dun iliskim oldu bugunu de degerlendireyimmi

Çift çizgi büyük bir nimet ne zaman çıkarsa çıksın mutlaka değerlendirmek gerek ;) inşallah bende görürüm 3 gün üst üste görsem 3 günü de değerlendiririm herhalde :D

Cnm her ay aynı zamanda olmayabilir yumurtlama sen ovülasyon testi ile takip et gün aşırı da ilişki dene allah yardımcın olsun eşinde Dr a görünmediyse oda görünsün
Doktor bi sene dolduktan sonra eşinle beraber gel dedi onun için iki ay Daha geçmesini bekliyorum

Telefondaki uygulama bence ortalama herkese aynı günü veriyor inanmayın derim. Doktor yumurta takibiyle mi gün verdi yoksa o da mı tahmini? Bence teste güvenin derim testi yinelemeye devam edin koyuluğı yakaladığınız gün ve ertesi ilişki olsun
Kaç günde bir relg olduğumu sordu 28 de bir diyince 17.günden sonra dedi herhangi bir test yapmadı. Üç farklı doktora gittim üçü de bir yıl dolduktan sonra bişey yapabiliriz dediler

Kızlar merhaba miratect marka ovulasyon testi aldım bu uzun kaliteli olanlardan sanırım. Sabah 10.00 ile aksam 20.00 arasi gunde bir defa ve her gün ayni saat olmak kaidesiyle testi tekrarlayin diuor. Sizce günde 1 defa yapmayla tutturabilir miyim boyle yapan var mi aramizda

Çift çizgi görene kadar 1 gün ara ile ama çift çizgi ve hemen ertesi 3 gün değerlendirilmesi gerek diye okumuştum. Tabi ki sen daha iyi bilirsin nasıl için rahat edecekse onu yapmalısın :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1521716739063.webp
    PhotoGrid_1521716739063.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 58
Eşinin sperm hareketliliğinde bir sıkıntı yoksa hergün olabilir ama genelde gün aşırı öneriliyor
Kizlar baksaniza
bu akşam ve yarın kesin olsun diğer günler gün aşırı youtube’da bir video var bu testlerle ilgili bi izle istersen

Kızlar merhaba miratect marka ovulasyon testi aldım bu uzun kaliteli olanlardan sanırım. Sabah 10.00 ile aksam 20.00 arasi gunde bir defa ve her gün ayni saat olmak kaidesiyle testi tekrarlayin diuor. Sizce günde 1 defa yapmayla tutturabilir miyim boyle yapan var mi aramizda
Genelde günde 2 kez yapılıyor bir sabah bir akşam hergün aynı saatte olmak üzere sabah ilk idrarla olmuyor 4 saatlik idrara sıkışıklık ve son 2 saat sıvı alımı olmadan. Şimdiden kolay gelsin

Meraba kızlarr bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı , hamilemiyim die şüphelendim 2.si hcg testi o da çift çizgi çıktı .. rengl olmama 1 hafta var sizce ne yapmalıyımm.. :/

Eklentiler

• C19FC1F9-DDFB-4680-AA57-F9BA141E8583.webp
    C19FC1F9-DDFB-4680-AA57-F9BA141E8583.webp
    12 KB · Görüntüleme: 61
Back
X