InsaAllah:)dert etme arkadasim 2 gunde 1 calismalari sürdürün![]()
Hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle gelsin de bekleniyo bi şekilde bebişler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsaAllah:)dert etme arkadasim 2 gunde 1 calismalari sürdürün![]()
Yüklenmemiş foto canımKızlar selam bende bu ay ovulasyon deneyenlerdenim. Adettem sonra ki 14.gün bugün. Fotoyu yüklüyorum bi bakarmısınız
En sonuncu da olmuş bugün mü o? Bildiğim kdarıyla bugünü ve yarını değerlendirmen gerekiyo. Güzel haberlerini duyarız inşallahŞimdi yükledim
Şimdi yükledim
Evet bugün sabah cnmEn sonuncu da olmuş bugün mü o? Bildiğim kdarıyla bugünü ve yarını değerlendirmen gerekiyo. Güzel haberlerini duyarız inşallah![]()
EvEv adetin başından itibateni14. günYumurtlama olacak çift çizgiyi yakalamışsın canım bugün yarın öbür gün değerlendir. Bir de bi sorum olacak adetin başından itibaren mi 14.gün
Ama bir gün ara vermek daha iyi olur sonraki günler ara vermeyiz cnm. Çünkü bu çizgiden 24-36 saat içinde olacağı için en doğrusu yarın bence.Bugunu boa geçme cnm sakin mutlaka bu gün olsun çatladığında içerde sperm bulunsun
Adet döngün kaç gündür canim?Şimdi yükledim
Kesinlikle katiliyorum sana.zaten hergün yapmak sperm kalitesini azaltir.bu cizgi gözüktükten sonraki gün en ideal.zaten sperm rahimde 3-5gün yasiyorAma bir gün ara vermek daha iyi olur sonraki günler ara vermeyiz cnm. Çünkü bu çizgiden 24-36 saat içinde olacağı için en doğrusu yarın bence.
Bnm çift çizgi günü olan tek ilişki ile tutmuştu o yuzden dedm cnm sen daha iyi bilirsin tabikiAma bir gün ara vermek daha iyi olur sonraki günler ara vermeyiz cnm. Çünkü bu çizgiden 24-36 saat içinde olacağı için en doğrusu yarın bence.
Genelde 30 gün oluyor geçiyor bazen. Temiz günler 24 falan yani. En az da 27 28 gün falan.Adet döngün kaç gündür canim?
Anladım cnm. Bu akşamda test yapayım durumlara göre artık. Çok sağol tavsiyelerin içinBnm çift çizgi günü olan tek ilişki ile tutmuştu o yuzden dedm cnm sen daha iyi bilirsin tabiki
Bide günde 2 keremi yaptin? 19martta baya silikmişteŞimdi yükledim
Evet 2 kere yaptım.Bide günde 2 keremi yaptin? 19martta baya silikmişte
Hangi saatlerde?ve 4saat sivi tuketimine dikkat ettinmi?bende yapiyorumdaEvet 2 kere yaptım.
İlkini sabah ilk idrarla 10 gibi yapıyorum. Sonrada sıvıya dikkat ederek 2 ila 5 arası yapıyorumHangi saatlerde?ve 4saat sivi tuketimine dikkat ettinmi?bende yapiyorumda