• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canım heyecandan ne yapacağımızı şaşırdık bir düşükten sonra okadar çok istiyorum ki göz yaşım durmuyor inan
Canım ben iki defa kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu çok ağladım çok yıprandım. Üç aydır korunmuyoruz her batta ağlıyordum şimdi daha pozitif düşünüyorum verecek olan Allah alan Allah. Olacağı bir zaman var demekki bekleyelim sabır gösterelim. Çevremdekilerden duydum ne zaman ki düşünmemişler akışına bırakmışlar gebe kalmışlar. Düşünsek de ağlasak da kendimizi parçalasak da kısmette yoksa zaten olmayacak. Allaha güven ona sığın ve hayatını o konuya odaklanmadan yaşa Her ay gebe kalma olasılığı %25 yani iki üç ay sonra sorun yoksa kalacağız zaten. Ama ağlamak düşünmek bu konuya kapılıp strese girmek hep ertelenmesine sebep olur.akışına bırak adet olunca ağlama hep daha kötüsü olmadığı için şükret Sabır kuzum sabır

Canım ben iki defa kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu çok ağladım çok yıprandım. Üç aydır korunmuyoruz her batta ağlıyordum şimdi daha pozitif düşünüyorum verecek olan Allah alan Allah. Olacağı bir zaman var demekki bekleyelim sabır gösterelim. Çevremdekilerden duydum ne zaman ki düşünmemişler akışına bırakmışlar gebe kalmışlar. Düşünsek de ağlasak da kendimizi parçalasak da kısmette yoksa zaten olmayacak. Allaha güven ona sığın ve hayatını o konuya odaklanmadan yaşa Her ay gebe kalma olasılığı %25 yani iki üç ay sonra sorun yoksa kalacağız zaten. Ama ağlamak düşünmek bu konuya kapılıp strese girmek hep ertelenmesine sebep olur.akışına bırak adet olunca ağlama hep daha kötüsü olmadığı için şükret Sabır kuzum sabır
Canım benim ya çok teşekkür ederim inan destek almak çok önemli regl olucam diye aklım gidiyo çok üzülüyorum ki yine olacak biliyorum ama dua ediyorum sürekli dünde ağlamaktan gözlerim şişti ya olmazsa bu ayda diye ama akıldan çıkarmak lazım doğru diyosun eşimde öyle diyo takma kafana diyo elimde değil ama desteğin için çok saol aminn rabbim inş en kısa zamanda evlat versin başka isteğim yok şu hayattan

20180319_111755.webp kizlar bugün adetten sonra 3.gun daha hic bisey belli degil dimi.birazdahami beklesem acaba test yapmak icin

Canım benim ya çok teşekkür ederim inan destek almak çok önemli regl olucam diye aklım gidiyo çok üzülüyorum ki yine olacak biliyorum ama dua ediyorum sürekli dünde ağlamaktan gözlerim şişti ya olmazsa bu ayda diye ama akıldan çıkarmak lazım doğru diyosun eşimde öyle diyo takma kafana diyo elimde değil ama desteğin için çok saol aminn rabbim inş en kısa zamanda evlat versin başka isteğim yok şu hayattan
Canım bu ay olmazsa diğer ay yeter ki sağlık olsun yuvan mutlu olsun. İsteklerimizin peşinde koşmaktan elimizdekilere şükretmeyi unutuyoruz. Sarıl eşine güzel vakitler geçirin bu konuyu düşünme. Eşin baskı yapmıyor sana ters davranmıyor yuvanda huzurluysan daha ne olsun. Bebişiniz de gelir koşturur sizi peşinde inşallah. Güzel düşün. Güzel haberlerini bekliyorum :anneadayı::emir_bebek::KK200:

Canım bu ay olmazsa diğer ay yeter ki sağlık olsun yuvan mutlu olsun. İsteklerimizin peşinde koşmaktan elimizdekilere şükretmeyi unutuyoruz. Sarıl eşine güzel vakitler geçirin bu konuyu düşünme. Eşin baskı yapmıyor sana ters davranmıyor yuvanda huzurluysan daha ne olsun. Bebişiniz de gelir koşturur sizi peşinde inşallah. Güzel düşün. Güzel haberlerini bekliyorum :anneadayı::emir_bebek::KK200:
Yaa sen beni ağlattın ama şimdi okadar güzel şeyler yazmışsınki kimse böyle şeyler söylemedi bana şimdiye kadar sizin peşinizde koşturur demişsin gözyaşlarım aktıı gittiii allah senin yüreğine göre versin inş aminnn çok dua edicem hepimiz için senin dediğin gibi yapıcam benim bakış açımı değiştirdin sen allah senden razı olsun inşş hakkını helal et olurmu seni oyaladım burda çok çok saol

Eki Görüntüle 2125674 kizlar bugün adetten sonra 3.gun daha hic bisey belli degil dimi.birazdahami beklesem acaba test yapmak icin
Canım bende erken başlamıştım 12. Günü gördüm çift kırmızı çizgiyi ama döngüye göre değişir tabi hiç belli olmaz elinde çok varsa hergün yap bence ben öyle yaptım kaçırmadım inş işe yararda kavuşuruz bebeklerimize

Canım bende erken başlamıştım 12. Günü gördüm çift kırmızı çizgiyi ama döngüye göre değişir tabi hiç belli olmaz elinde çok varsa hergün yap bence ben öyle yaptım kaçırmadım inş işe yararda kavuşuruz bebeklerimize
Ayyy insaAllah ya.benimde döngüm 28gündür büyük bi ihtimal 13 veya 14.gün catlar ama ben biraz daha bekliyim diyorum.bi 8.gün olsun adetten sonra

20 tane var elimde.yumurtlama yaklastikca 2 şer tane yapim diyorum

Benimkide böyle
Devam et canım koyulaşmaya başlamış en kısa zamanda görürsün bence çift çizgiyi bende 13 14 tane yapmışımdır ogüne kadar 12. Günde gördüm sıvı alımına dikkat et 4 saat önce sıvı alımını bırak 2 saat kala idrara sıkışık ol öyle yap canın bunlara dikkat etmezsen çift çizgiyi göremezsin sabah 10 dan akşam 20:00 den önce yapman lazım hadi hayırlısı olsun

:super::super::super:Testte koyu çiZgiyi görmedik diye strese girmeyin kızlar sıvı alımına dikkat etmediyseniz koyu çıkmamış olabilir belirli saatlerde yapın diyorlar deneyimli kişileri dinleyelim lütfen no stres

Yapma
20 tane var elimde.yumurtlama yaklastikca 2 şer tane yapim diyorum
canım hiç gerek yok sabah 10 dan sonra yap ama idrara sıkışık ol 4 saat öncesine kadar su içmemiş ol ozaman yap herrgün aynı saatte yaparsan yakalrsın ben öyle yaptım iki taneye hiç gerek yok sıvı alımına ve saatlere çok dikkat et yeterli canım

Devam et canım koyulaşmaya başlamış en kısa zamanda görürsün bence çift çizgiyi bende 13 14 tane yapmışımdır ogüne kadar 12. Günde gördüm sıvı alımına dikkat et 4 saat önce sıvı alımını bırak 2 saat kala idrara sıkışık ol öyle yap canın bunlara dikkat etmezsen çift çizgiyi göremezsin sabah 10 dan akşam 20:00 den önce yapman lazım hadi hayırlısı olsun
Koyulaşıyor git gide insallahhh yakalayabilirim testleri bitiricem diye korkuyorum

:super::super::super:Testte koyu çiZgiyi görmedik diye strese girmeyin kızlar sıvı alımına dikkat etmediyseniz koyu çıkmamış olabilir belirli saatlerde yapın diyorlar deneyimli kişileri dinleyelim lütfen no stres
Aynen öyle canım bende çok dikkat ettim ve öyle yaptım gördüm hiç stres yapamayın 14. Testte gördüm ben ve şok oldum sanki gebelik testi gibi sevindim sizde öyle olacaksınız içinizi ferah tutun inş tutar

Arkadaşlar sen 50 tane aldım her gün 2 tane yaptım ve saatini hiç şaşmadım sabah 12 de yaptım akşam 8 de yaptım sıvı alımınada dikkat ettim ve en önemliside bol bol dua ettim 10 mart ve 11 martta pik oldu ben bu 2 günü ve ertesi günü değerlendirdim şimdi ise dua etkemten başka çarem kalmadı bence sizde günlük 2 tane yapın ve günü kaçırmayın çünkü bazen erken veya geç yumurtlama olabiyormuş herkezin duasının kabul olması dileğiyle Allah benim ve sizlerin tüm dualarını kabul etsin inş.

Back
X