• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yorumlar mısınız ?
181C97D0-A79E-4E0D-963F-EFA83E61A3A5.webp

Amin canım inş seninde dileklerin kabul olsun rabbim isteyen herkeze evlat versin benim döngüm 24 ve inanmazsın 12. Günde çift kırmızı çizgiyi gördüm çok şaşırdım dr demişti denemekten vazgeçme adetten bir kaç gün önce bile yumurtlama olabilir adetin bitince hemen başlama evet en az 3 5 gün sonra başla inş görürsün sende
Amin canim benim.adetten bikac gun once nasil yumurtlama oluyor kiz:)

Amin canim benim.adetten bikac gun once nasil yumurtlama oluyor kiz:)
Dr söyledi ve burada da bir sürü kadınla konuştum çok başına gelen olmuş ve adetten önce yumurtlama olmaz diye birlikte olmamışlar teste sadık kalmak gerekiyor kesinlikle her kadının bünyesi farklı tabiki Allah büyük herşeyin hayırlısını o biliyor

canım en koyu çizgi 13 mart 22.05 de yaptığın gibi görünüyor ogünde dail 3 gün boyunca birlilte olman gerekiyordu ne yaptın sonrakiler silik çünkü
Olduk canım ama ben daha tam çift görmedim gibi geliyor çünkü o test de ilk on dk da silikti sonraki gün böyle koyu oldu bence daha yumurtlamadım sence de öyle olabilir mi ?

Dr söyledi ve burada da bir sürü kadınla konuştum çok başına gelen olmuş ve adetten önce yumurtlama olmaz diye birlikte olmamışlar teste sadık kalmak gerekiyor kesinlikle her kadının bünyesi farklı tabiki Allah büyük herşeyin hayırlısını o biliyor
Dogrudur canim.ozmn benim adet döngüm 27-28gunse 8-9.gun baslamam lazim ozmn

Olduk canım ama ben daha tam çift görmedim gibi geliyor çünkü o test de ilk on dk da silikti sonraki gün böyle koyu oldu bence daha yumurtlamadım sence de öyle olabilir mi ?
Aa öyle deyince kafam karıştı benimde ilk 5 dk çıkması lazımdı benim döker dökmez çıkmıştı çok şaşırmıştım test bozukta olabilir yapmaya devam et günde bir tane yapsan yeterli 4 saat sıvı alma son iki saat kalada sıkışık ol sabah 10 dan ve akşam 20.00 den önce yaparsan net sonuç alırsın

Mrb cnm benimde adetlerim düzensiz bu ay İlk kez ovulasyon testi kullandım ve hamileyim
merhaba bende düzensizim dün koyuya yakındı bugün de koyu. nasıl kullandınız koyuyu gördüğünüzde mi ilişki oldu.? ve çok çok hayırlı olsun

merhaba bende düzensizim dün koyuya yakındı bugün de koyu. nasıl kullandınız koyuyu gördüğünüzde mi ilişki oldu.? ve çok çok hayırlı olsun
Koyuyu gördüğün gün ve devam eden 3 gün ilişki olmalı canım öyle diyorlar inşallaj tutar vakit kaybetme :)

Yumurtlamışım değil mi Kızlar ?Eki Görüntüle 2125518
sanki 17.3 de gibi sonrası bozuk galiba ama yumurtlamışsın canım inş sonuç pozitif olur benim bat 21 yada 24 gibi bugün test yaptım ama negatif ti normal testi birde ovulasyon yaptım ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değildi normal kırmızıydı acaba belirti olabilirmi ya

sanki 17.3 de gibi sonrası bozuk galiba ama yumurtlamışsın canım inş sonuç pozitif olur benim bat 21 yada 24 gibi bugün test yaptım ama negatif ti normal testi birde ovulasyon yaptım ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değildi normal kırmızıydı acaba belirti olabilirmi ya
Bence 24se çok erken test yapmışsın canım en azından 21ini bekle o zaman varsa çıkar inşallah

Back
X