Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamişsindir canım:) cogu kişi hsg cekildikten sonra hemen hamile kalıyor sende öyle olur inşallah
İns canim yaa valla bende baya duymusdum onu ilk cocugum olcak allahin izniyle rabbim herkezin gonlune gore vercin canim aminnnn

İnşallah hamişsindir canım:) cogu kişi hsg cekildikten sonra hemen hamile kalıyor sende öyle olur inşallah
Canim inş valla bisey sormak istiyorum ben cift kirmizi cizgiyi sabah 11.30 da net gormusdum ama birlikteligimiz gece 12 de oldu kacirmamisimdir degilmi yumurtlama gunumu bu sabah yaptim iki cizgide belirsiz cikti

Canı
Canim inş valla bisey sormak istiyorum ben cift kirmizi cizgiyi sabah 11.30 da net gormusdum ama birlikteligimiz gece 12 de oldu kacirmamisimdir degilmi yumurtlama gunumu bu sabah yaptim iki cizgide belirsiz cikti
Canım bilemiyorum ki sabah eslerimiz yanımızda olmuyo mecbur gece bişiler yapıyoruz yani döllenme 12 saat içinde gerçekleşiyor diye biliyorum hani net bişi diyemiyorum canım benimde ilk çocuk olacak inşallah olur bende paylasırım :)

İnş canim yaa benimde ilk ve cok iatiyprum guzel haberleri veririz bu ay bizde

günaydın hanımlar daha önce de resim yüklemiştim buraya o zaman 10. gün koyulaşmıştı ovulasyon testi değerlendirdik. Fakat 14. günden itibaren tekrar koyulaştı resimler ekte ve hala koyu anlayamadım . yardım edebilir misiniz? ( adet 30 günde 1 bat 6 şubat 3-4 gün sürüyor )

Eklentiler

• b.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 52
  • a.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 68
Günaydin canım iki kere yumurt catlaması olmaz bildigim kadariyla canim hamile klabilirsin bazen hamile oldugundada koyu cizgiler cikiyor emin olmak içon bekle yine deherlendir istersen anlayamadim

Canım umutlandırmıyım ama kist falan değilse bence hamilesin bu kadar çok yumurtluyo olamazsın:)

yine ovulasyon testine ve günleri değerlendirmeye devam edicem. ama adete daha 12 gün falan var hamileysem çıkar mı ki bu kadar erken ?

yine ovulasyon testine ve günleri değerlendirmeye devam edicem. ama adete daha 12 gün falan var hamileysem çıkar mı ki bu kadar erken ?
İdrarda çıkmaz anca kanda çıkabilir ama daha baya uzun zaman var bnce kan vermeyin negatif olursa boşuna stres yapms olursunuz testleri yapmaya devam edin hala aynı şekilde giderse kan verip bir doktora görünürsünüz güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah

inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Canım birşey sorabilir miyim doktor yumurta takibini nasıl yapıyor ultrason mu yoksa alttan muayene ile mi

Canım alttan bakıyo. Vajinal ultrasonla yani daha iyi gözüküyor yumurtalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…