Senin nasıl gidiyor :)Canım napıosun nasıl gidiyo. İlaç yan etki yaptı mı sende?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin nasıl gidiyor :)Canım napıosun nasıl gidiyo. İlaç yan etki yaptı mı sende?
16 sında koyulasmıs çizgiler aynı renkte canım o günler bişeyler yaptın mı:)kızlar benim testlerimede bakar mısınız? bat 7şubat 30 günde bir oluyorum
Hosgeldin canım Devam etmelisin canım hergün bi tane yap en koyu aynı koyulukta çıkınca ikisi o zaman o gün ilişkiMrb hanımlar bende araniza yeni kadilsim adetimin 9 cu gunu hsg cektirdim ve ovülasyon testi aldim 11 gun başladim biri çok koyu digeri acik cikiyor anliyamadim bende acaba biraz dahami yapmaliyim 4 adet daha var elimde
Hsg sonucun nasıl cıktı canım pekiHosgeldin canım Devam etmelisin canım hergün bi tane yap en koyu aynı koyulukta çıkınca ikisi o zaman o gün ilişki
AA tüplerinin acık olması cok iyi canım sorun olmaması da iyi kist için ilaç kullandın mı canım bizim de öyle bi akraba vardı ilaç kullandı baya küçüldü allah herkese nasip etsin tez zamanda kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim:)Hsg sonucum guzel cikti tuplerim acik yumurtaliklarimda iyi calisiyormus ama bende cikolata kissi var onun icinde kur kullaniyorum canim 5 yil korunduk simdi 2 aydir korunmuyoruz canim bizde bakalim rabbim isteyen herkeze nasip eder ins bebişşş
O günleri değerlendirdik ama 14. Günde tekrar koyulasti ya anlamdım hic foto yükleyemedin16 sında koyulasmıs çizgiler aynı renkte canım o günler bişeyler yaptın mı:)
Senin nasıl gidiyor :)
Hayırlısı olsun inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun :)Aminn canim yok kis için ilac vermedi doktor 6 ay hamile kalmassam kendiliginden kontrole gidecegim ameliyat dedi bakalim çikolata kissi olupta hamile kalan cok dedi hamilelikte kuculuyor dedi bakalim bende bu ay ovulasyon testi aldim hayirlisi ins canim
Hadi bakalım iyii haberlerini alırız inşallah canımBende p.tesi dr a gidicem. Ara ara kasık ağrım oluyo. Birde ilk 3 gün ilaç bnde şiddetli baş ağrısı yaptı.Şuan iyiyim.
Amin canim rabbim herkeze nasip eder inş bu güzel duyguyuHayırlısı olsun inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Canım ikiside aynı koyuluktaysa devam et yumurtlaman devam ediyo demekkiHanimlar bende biraz once yaptim ikiside kop koyu cikti simdi dun iliski oldu bizde bugundemi olmasi lazim bu koyu cizgilerden dolayi devammi etmeliyim acaba bilgisi olan bilgi verebilirmi 14 cü günum bugun
Sen değerlendirmeye bak canım inşallah bu ay bişiler olur :)Ikiside ayni koyulukta canim bugun üç kere yaptim ucude ayni cikti 1 saat once yaptim oda koyu cikti hayirlisi insallah cnm
Canim mrb benimde degisiyor adet günlerim 27 ve 28 arasi oluyorum adet oldugun ilk giunden 14 gun say ve o günleri degerlendir benim ovulasyon testim dun koyulasti gecen ayda ben baya ugrasmistim hiç kirmizi rengi goremedim ama dun gordum ve degerlendirdim adetinin 11 gunu yapmaya başla cnm aksam saat 17 arasi daha iyi diyw okumustum bende ins rabbimde senin gonlune gore veririKızlar genellikle okuduğum birkaç sitede yumurtlamadan sonraki 14 gün sonra adet gününüzdür gibi yazılar okudum 10.gün yumurtlaması olan biri 24. Gün mü adet olur yani
Beni adetlerim genellikle 27 28 değişiyor ama hiç çift çizgi yakalayamadım prolaktinim Yüksek olduğu için yumurtlama sorunum var