- 21 Ocak 2018
- 167
- 130
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm bence üç günü değerlendirmelisinBu da benim bugun ki testim yumurta catlamak üzere mi ?
Dün dr gittim 25mm18mm15mm yumurt var dedi dün ovulasyon testini yaptım tek çizgi cıktı moralım bozulmustu neysekı sukur bugun cıft cızgı yı gordum ama hergun mu gun asırı mınılıskı olmalı bu donemde bılemedımEvet cnm bence üç günü değerlendirmelisin
Keşke bende şu çizgiyi yakalayabilsem
Bence devam edin yapmaya benimde bu şekilde daha yakalayamadımTeşekkür ederim kızlar bilgi için
Buda benim ovülasyon testlerim sizce bu ay yumurtlama için hala şansım var mı
Çatlatma iğnesi oldunuz mu peki kaçıncı günde yakaladınızBana dr bu ay klomen vermıstı sizde cıft cızgı yakalarsınız ınsallah
Catlatma iğnesi vermedi 15 gunde cıft cıktıÇatlatma iğnesi oldunuz mu peki kaçıncı günde yakaladınız
Naptın cnm testler ne durumda çift devam ediyor mu merak ettimgünaydın hanımlar daha önce de resim yüklemiştim buraya o zaman 10. gün koyulaşmıştı ovulasyon testi değerlendirdik. Fakat 14. günden itibaren tekrar koyulaştı resimler ekte ve hala koyu anlayamadım . yardım edebilir misiniz? ( adet 30 günde 1 bat 6 şubat 3-4 gün sürüyor )
evet canım devam hala dün de çift çizgiydi artık tekrardan ovulasyon testi sipariş ettim bi degebelik testi anlamadım gitti bakalım sonu inşallah hayırlı olur senin durumlar nasıl?Naptın cnm testler ne durumda çift devam ediyor mu merak ettim
Evet canim muhakkat degerlendir bunu gordugundeBu da benim bugun ki testim yumurta catlamak üzere mi ?
İnşallah canım benimde bugun 15. Günüm birazdan yapıcam dünden beri kasıklarım ağrıyor yumurtlıcam galiba bakalımevet canım devam hala dün de çift çizgiydi artık tekrardan ovulasyon testi sipariş ettim bi degebelik testi anlamadım gitti bakalım sonu inşallah hayırlı olur senin durumlar nasıl?
Çift çizgi kaçıncı günde çıkmıştıAyyy ben 15 16 degerlendiremedim ama 12 13 14 degerlendirdim kocam sehir disina gitti bugun gelcek bakalim artik kismet ins mucdeli haberi alabilirim 72 saat yasiyormus spermler sanirim hayirlisi regli gunum subat 6 bugunde 17 ci gunum kasik agrim hafif var ama 14 15 cok fazlaydi azaldi simdi hanimlar kacirdimmi acaba
14 sabah cikmisti cnm 11 30 gibi sonra aksam 17 tekrar yaptim oda koyuydu ogunu degerlendirdimÇift çizgi kaçıncı günde çıkmıştı
Tamam o zaman zaten spermler 3 gün yaşadığı için bence doğru günü değerlendirmiş siniz bende bugun ve yarını değrrlendircem14 sabah cikmisti cnm 11 30 gibi sonra aksam 17 tekrar yaptim oda koyuydu ogunu degerlendirdim
11. Gün de yumurtlamamıssındır cnm muhtemelen benm bugun 15. Günüm ve hep tek çizgi çıktı bu güne kdr ikinci çizgi hep çok silikti bugun ikiside eşit nerdeyse yukarda resminide attım bakabilirsn döngün kaç günde birKizlar yumurtlama akintisi 10.gun az miktarda oldu. Dun 11.gunumdu ovulasyon testinde T hic cikmadi ama bi yarim saat sonra falan baktigimda hafif koyuluk vardi. Bugun tekrar ayni saatte 12.gunumde yaptim sadece C kirmizi, Tde bugun hicbisey yok. Neden boyle olmus olabilir. 1 gunde yumurtlama bitmis bile olsa azicik koyu olmasi gerekmez miydi. Negatif sekilde duruyor test
11. Gün de yumurtlamamıssındır cnm muhtemelen benm bugun 15. Günüm ve hep tek çizgi çıktı bu güne kdr ikinci çizgi hep çok silikti bugun ikiside eşit nerdeyse yukarda resminide attım bakabilirsn döngün kaç günde bir