- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Yani catlamamis mi dahaYok cnm çok silik oluuor çatlayınca yani.bnm öyle olmuştu
Bence çatlamamıs çünkü bnm çift çizginin ertesi günü ikinci çizgi yok gibiydi yine arkadaşlarda paylaşsın tecrübelerini ama bence değerlendirmeye devam et testi de tekrarla cnmYani catlamamis mi daha
Aksi gibi test de son 1 tane kaldi onu da yapayim bakayimBence çatlamamıs çünkü bnm çift çizginin ertesi günü ikinci çizgi yok gibiydi yine arkadaşlarda paylaşsın tecrübelerini ama bence değerlendirmeye devam et testi de tekrarla cnm
Tskr edermm sagolsun cvbnz icin9-10-11 ve hatta 12. Gunu degerlendirin şansa birakmayin derim
Aynen cnm çatlama olmuş
Canim ocak yaziyo hamile kaldin mi ovu testiyle ya da yapiyo musun hala senin testlerinde benimkiler gibi cikmis ama ben hala catladi mi catlamadi mi bilmiyorumEki Görüntüle 2140104 bak buldum canım böyleydi benimki
Cnm ben kaldım bu testlerle ama malesef kaybettim bebeğimi bu ay tekrar başlıcam da senin testler hep çift çift gitmiş hayır olsun gebelik olabilir kaç günün var adeteCanim ocak yaziyo hamile kaldin mi ovu testiyle ya da yapiyo musun hala senin testlerinde benimkiler gibi cikmis ama ben hala catladi mi catlamadi mi bilmiyorum
Canim cok tsk edrrim peki son bir soru sorabilir miyim? 21 gece gordum kirmizi cizgiyi o gece iliski oldu. Ertesi sabah oldu. Bir de 23 u aksamuzeri oldu dun iliski olmadi kacirmamisimdir di mi?Aynen cnm çatlama olmuş
Yok cnm tam zamanları olmuş bnm sadece çift çizgi günü oldu onda tuttu düşün sen elinden geleni yapmışsın gerisi rabbimin takdiri bence çokta kafana takma en büyük belirtim adetime 10 gün kala başlayan göğüs ağrısı olmuştu ve çok dolgunlaşmıştı adete 5 gün kalana tansiyon düşüklüğü ve baş dönmesi idiCanim cok tsk edrrim peki son bir soru sorabilir miyim? 21 gece gordum kirmizi cizgiyi o gece iliski oldu. Ertesi sabah oldu. Bir de 23 u aksamuzeri oldu dun iliski olmadi kacirmamisimdir di mi?
O donemlerde gogus uclarim bnm de acidi. Yeni yeni geciyor hayirlisi artik. Ilk defa yumurtlamayi yakalayincaheyecan yaptimYok cnm tam zamanları olmuş bnm sadece çift çizgi günü oldu onda tuttu düşün sen elinden geleni yapmışsın gerisi rabbimin takdiri bence çokta kafana takma en büyük belirtim adetime 10 gün kala başlayan göğüs ağrısı olmuştu ve çok dolgunlaşmıştı adete 5 gün kalana tansiyon düşüklüğü ve baş dönmesi idi
Gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsinCnm ben kaldım bu testlerle ama malesef kaybettim bebeğimi bu ay tekrar başlıcam da senin testler hep çift çift gitmiş hayır olsun gebelik olabilir kaç günün var adete
Canım yumurtlama olduğunda iki koyu çizgi oluyor diye biliyorum catladiginda ise siliklesiyor diye biliyorumYa kızlar bişey sormak istiyorum
Bu ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğümüzde yumurtlamış mı oluyoruz yoksa yumurtlamadan önceki dönemde mi çift çizgi oluyo bu benim çok kafamı karıştırdı.
Ovulasyon testi hakkında bilgisi olan biri beni bilgilendirir mi acaba? Bu arada markası laboquick gibi bişey belki markadan markaya değişiyordur diye yaziyim.
Sağol canım aminnşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar ve gebelikler nasip etsinGecmis olsun canim insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin
Ya anlamadim ki ne zaman yumurtlama onuda cozemedim 10 gun var adetime anlamadigim icin gun asiri bazen iki gun ust uste oldu siliklesmiyo testlerim
Ya kızlar bişey sormak istiyorum
Bu ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğümüzde yumurtlamış mı oluyoruz yoksa yumurtlamadan önceki dönemde mi çift çizgi oluyo bu benim çok kafamı karıştırdı.
Ovulasyon testi hakkında bilgisi olan biri beni bilgilendirir mi acaba? Bu arada markası laboquick gibi bişey belki markadan markaya değişiyordur diye yaziyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?