o zaman yarını mı beklesem?canım çift çizgiyi gördüğün günden itibaren önündeki 3 gün önemli diye biliyorum. bende bekliyorum çift çizgiyi 11. günüm görünce hergün yapıcam
baya koyu ama ya bugün çatlarsao zaman yarını mı beklesem?
o zaman işi şansa bırakma bugünden başla benceaynen bendegeçen ay dr gittiğimde 16.günümdü ultrasyondan baktığında yumurtlamış bitirmişsiniz dedi
o zaman işi şansa bırakma bugünden başla benceinşallah rabbim denk getirsin zamanını
canım bu yumurtlaman olcak demek teste devam et en koyu 2 çizgiyı değerlendirEki Görüntüle 2119632 Ben regl bittiminin 2. Günü başladım ve hep böyle silik çıkıyor ikinci çizgi bugün yumurtla günü olarak göstetiyor tarihte ama hala çift koyu çizgiyi göremedim yani 3 gündür yapıyorum resimde bakarsanız dün birlikte olduk acaba devam etsekmi bu durum nasıl sizce yorum yapın hanımlar heyecandan ölmek üzereyim sürekli yazıyorum bi cvp arıyorum bizim işimiz çok zor ya
koyu çıkmış bugünü veKızlar sizce çatlar mı ilk kez ilaç kullanmadan bu kadar koyu çıktı . Baya heyecanlandım normalde çok silik çıkardı üstte ki dün akşam ki Alttaki bi öğlen yaptım
Ve bugün 15.günüm
çok sağol canım ya inan birileri cvp yazdığı zaman içim rahatlıyo inş allah iateyen herkeze versin rabbim tek duamdırcanım bu yumurtlaman olcak demek teste devam et en koyu 2 çizgiyı değerlendir
aminnnn inşaalah canımmm rabbim tüm isteyenlere içinde bana da hayırlı evlatlar nasip etsinBence
koyu çıkmış bugünü ve
çok sağol canım ya inan birileri cvp yazdığı zaman içim rahatlıyo inş allah iateyen herkeze versin rabbim tek duamdır
canım daha devam et test yapmaya çift çizgi görmen lazım ama bol sıvı alıyorsan tam çift çizgi göremeyebilirsin o yüzden gün aşırı değerlendir.Eki Görüntüle 2119632 Ben regl bittiminin 2. Günü başladım ve hep böyle silik çıkıyor ikinci çizgi bugün yumurtla günü olarak göstetiyor tarihte ama hala çift koyu çizgiyi göremedim yani 3 gündür yapıyorum resimde bakarsanız dün birlikte olduk acaba devam etsekmi bu durum nasıl sizce yorum yapın hanımlar heyecandan ölmek üzereyim sürekli yazıyorum bi cvp arıyorum bizim işimiz çok zor ya
Hergün sabah ve akşam olmak üzere 2 tane yapmama gerek yok ozaman günde bir yapsam yeterli olur sanırımcanım daha devam et test yapmaya çift çizgi görmen lazım ama bol sıvı alıyorsan tam çift çizgi göremeyebilirsin o yüzden gün aşırı değerlendir.
canım eğer koyulaşma farkedersen sabah akşam yapmaya başla ama silik devam ederse günde bir yapsan olur. ama özellikle su içtikten 4 saat sonra yap testleri sabah ilk idrarla yapma yanıltıcı oluyor.Hergün sabah ve akşam olmak üzere 2 tane yapmama gerek yok ozaman günde bir yapsam yeterli olur sanırım
Çok teşekkür ederim dikkat edicemcanım eğer koyulaşma farkedersen sabah akşam yapmaya başla ama silik devam ederse günde bir yapsan olur. ama özellikle su içtikten 4 saat sonra yap testleri sabah ilk idrarla yapma yanıltıcı oluyor.
çok saol canım benimHergün sabah ve akşam olmak üzere 2 tane yapmama gerek yok ozaman günde bir yapsam yeterli olur sanırım
alla benim daha böyle koyu olmadı ikinci çizgi 4 gündür yapıyorum hala silik çizgi ama birliktelik oldu inş koyu bende görürüm ama çift koyu çizgiyi gördükten 24 36 saat sonra çatlama oluyormuş gördüğün gün girme ilişkiye ertesi gün ve ondan sonraki gün birlikte ol dediler sende öyle yapsaydın keşke yada devam et belki hala yumurtlama devam ediyordur birde adet bitince kaçıncı gün test yaptın ilk teste ne zaman başladın söylermisin canım önemli benim içinArkadaşlar testler sırasıyla yapıldı. İlk be üçüncü gün ilişkş yaşandı. Yani en koyu olduğu gün olmadı tutmuş mudur?
Ya benim testim çoktu o yüzden ikinci gün başladım. Ama sadece bu üç gün koyuluk oldu canım. Sıvı alımına dikkat ediyor musunV
alla benim daha böyle koyu olmadı ikinci çizgi 4 gündür yapıyorum hala silik çizgi ama birliktelik oldu inş koyu bende görürüm ama çift koyu çizgiyi gördükten 24 36 saat sonra çatlama oluyormuş gördüğün gün girme ilişkiye ertesi gün ve ondan sonraki gün birlikte ol dediler sende öyle yapsaydın keşke yada devam et belki hala yumurtlama devam ediyordur birde adet bitince kaçıncı gün test yaptın ilk teste ne zaman başladın söylermisin canım önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?