Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buda yeni yaptığım bugünün testi,çatlamış mı oluyo şimdi? Daha ilişkiye gerek yokmu?

Çatladıysa daha ilişkiye gerek yok ozaman :) çok sağol canım benim

Şimdi en sancılı süreç beklemek zamanda geçmez. Benimde testim bugün böyle çıktı en son dün akşam denemelerdeydik. Bende biraz rahat bırakayım diyorum

Şimdi en sancılı süreç beklemek zamanda geçmez. Benimde testim bugün böyle çıktı en son dün akşam denemelerdeydik. Bende biraz rahat bırakayım diyorum
Canım uzun zamandır olmuyo oyüzden sancılı süreçlerden çok geçtim ben alıştım öyle bi bekleyişim yok sadece umutlar tükenmiyo okadar

Canım uzun zamandır olmuyo oyüzden sancılı süreçlerden çok geçtim ben alıştım öyle bi bekleyişim yok sadece umutlar tükenmiyo okadar

Bende 6 aydır bekliyorum güzel haberler almayı ama hiçbir zaman olmadı diye dünya başıma yıkılmadı umudumuz her zaman var çünkü. Bugün olmazsa yarın muhakkak olacak diye düşünüyorum. Bu aşamada kendimi de dinlemek istemiyorum ama bazen elde olmuyor işte

Bana 3-4 yıl oldu canım oyüzden ister istemez düşüşe geçiyosun tükeniyosun yoruluyosun yinede pes etmiyosun ama heyecanı kalmıyo ister istemez

Hanimlar bana yardim lütfen dünü degerlendirdim ama 13 gunum yeni yaptim testi dun aksamı degerlendirdik bugunudemi degerlendirmemiz gerek yoksa yarinmi kafam karisti valla kizlarr burdamisiniz

Yok canim simdi yaptim cift cizgi cikti sabah yoktu ama biz dun birliktelik yasadik bugun yinemi yapalim anliyamadim tatlim ama daha 13 gunum bugun

Yok canim simdi yaptim cift cizgi cikti sabah yoktu ama biz dun birliktelik yasadik bugun yinemi yapalim anliyamadim tatlim ama daha 13 gunum bugun
Erken bi zaman değil bnve bugunu değerlendir çünkü çatlama olduğunda içerde sperm olsun bos geçme bnce yarın sabah yaparsın test silikleşme varsa zaten çatlamıstır

Bunu simdi cnm reglimin 13 gunum daha cnm

Eklentiler

• 20180219_170239.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 52
Ben dünu degerlendirdim canim ama ovu testim bugun koyu cikti aksamidami degerlendiriyim tatlim sence

Erken bi zaman değil bnve bugunu değerlendir çünkü çatlama olduğunda içerde sperm olsun bos geçme bnce yarın sabah yaparsın test silikleşme varsa zaten çatlamıstır

Dun degerlendirmisdim gece bugun yinemi yapalim herifi ikna etmem lazim inş cnm dua bana ins bu ay guzel bi haber alirim ben bide sogan kuru yapiyorum tatlimgecen ay 14 de catlama olmusdu bende bu ay 13 oldu anlamadim vallah tatlim

Bak cnm bu 11 12 ve 13 gunlerim alttaki ikitane olanlari bugun yaptim

Eklentiler

• 20180219_173204.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…