- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 133
Tamam canım 7 gibi tekrar test yapar resim koyarım yine,ama gündüz attığım test koyuluğu falan iyiydi dimi ilk kez yakaladım oyüzden umutlandım sanki :)Evet canım çatlayınca siliniyor akşam 7 gibi fln yapabilirsn en az 8 saat olsun deniyor arada
benim de öyle çıkmıştı sabahTamam canım 7 gibi tekrar test yapar resim koyarım yine,ama gündüz attığım test koyuluğu falan iyiydi dimi ilk kez yakaladım oyüzden umutlandım sanki :)
Tam zamanında yapmışım testi ohh çok sevindim inşallah bu ay tuttururum inşallah rabbim olmayan herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder (amin)benim de öyle çıkmıştı sabah
akşama silik çıktı
bence tam o gundesin
Kuru incir ye cnm ben ve eşim hep yedik keçiboynuzu pekmezi yedi eşim ben faydası oldugunu düşünüyorum inşallah sende bebeğine kavusursun hemenTam zamanında yapmışım testi ohh çok sevindim inşallah bu ay tuttururum inşallah rabbim olmayan herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder (amin)
Zaten bu ay da olmazsa tüp bebek yaptırıcaz yıllardır olmuyo ama işte ümitlerde tükenmiyo inşallah bi mucize olurda doğal yolla tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım inşallahKuru incir ye cnm ben ve eşim hep yedik keçiboynuzu pekmezi yedi eşim ben faydası oldugunu düşünüyorum inşallah sende bebeğine kavusursun hemen
İnşallah cnm allah herkesin gönlüne göre versin her zaman dualarımdasınız Rabbim ol der olurZaten bu ay da olmazsa tüp bebek yaptırıcaz yıllardır olmuyo ama işte ümitlerde tükenmiyo inşallah bi mucize olurda doğal yolla tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallahhİnşallah cnm allah herkesin gönlüne göre versin her zaman dualarımdasınız Rabbim ol der olur
Bu gece ve yarın geceyi boş geçme derimNe diyorsunuz kızlar?
Cnm çatlama olms senin çift çizgi yi değerlendirdin miKızlar benim genelde 15-16. günüm ovulasyon günüm ama bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü bulmak istedim ekteki fotoğraf 10-11-12-13. gün yaptığım testler en alttakini bugün yaptım ama aşırı silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen yardım edin
O gün bugun:)Ne diyorsunuz kızlar?
Yani nasıl olur anlamıyorum adetim oldukça düzenlidir dün daha 12.gündü sanırım boşa gitti o daCnm çatlama olms senin çift çizgi yi değerlendirdin mi
O gün bugun:)
Aynen cnm yeterli zaten çatladığında sperm bulunması önemli içerde çok üst üste de sağlıklı degil zatenSabahtan çalışmmayı yaptık yeterli olur mu acaba? Bi de yarın yapsak
Bazı dönemler değişebilio ya senınde öyle denk gelmiş demekki cnm nasip sen yinede değerlendir istersen Allah büyükYani nasıl olur anlamıyorum adetim oldukça düzenlidir dün daha 12.gündü sanırım boşa gitti o da
Denicem canım teşekkür ederimBazı dönemler değişebilio ya senınde öyle denk gelmiş demekki cnm nasip sen yinede değerlendir istersen Allah büyük
Kızlar benim genelde 15-16. günüm ovulasyon günüm ama bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü bulmak istedim ekteki fotoğraf 10-11-12-13. gün yaptığım testler en alttakini bugün yaptım ama aşırı silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen yardım edin
Eki Görüntüle 2111761 Buda yeni yaptığım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?