Benim yumurtam çatlamış mi sizce ?
Canım hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah hakkında. Doktor çatlayacağını düşündüğü için iğne vermemiş zaten eğer bu ay olmazsa muhtemelen öteki aya verir.günaydın kızlar bugun doktor kontrolüm vardı, klomen ve dostinex kullandım. sağ tarafta 3 tane yumurta oluşmuş güzeller dedi ama ben boyutunu sormayı unuttum bugün ve sonra gün aşırı değerlendirin dedi. çatlama iğnesi olmıcakmı dedim bu aşamada değil dedi.bekleyelim bu ay dedi. çatlaması için ne yapabilirim beklesem mi çay yiyecek bişey varmı .solda hiç yumurtam yoktu ,dedim niye böyle solda yok oluyo bir ay birinde bir ay birinde oluyor genelde yüzde 60 sağda olur dedi. çatlaması için ne yapabilirim
inşallah olur bu ay 5 aydır deniyoruzCanı
Canım hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah hakkında. Doktor çatlayacağını düşündüğü için iğne vermemiş zaten eğer bu ay olmazsa muhtemelen öteki aya verir.
Canım biz 1.5 seneyi geçecek ama hala deniyoruz dahaa olmadı yani nasip allahtan ne zaman gelirse o zaman olur allah inşallah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaşinşinşallah olur bu ay 5 aydır deniyoruz
inşallah ama benim yaşımda var 32 doktor yaşında bir şey yok diyo ama insan işte evham yapıyoCanım biz 1.5 seneyi geçecek ama hala deniyoruz dahaa olmadı yani nasip allahtan ne zaman gelirse o zaman olur allah inşallah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaşinş
Yaşında bişey yokyaynen olur olur biz kadınlar sabredemiyoruzinşallah ama benim yaşımda var 32 doktor yaşında bir şey yok diyo ama insan işte evham yapıyo
Yok cnm yakalamışsın merak etme üç gün üste üste ztn sağlıklı değil hayırlısı olsun inş hakkındaKizlarr yardim edinn...dun sabah cift cizgiyi gayet net yakalamistim aksam yaptm silik cizgi vardi dun aksam 10 gibi birliktelik oldu, dunden onceki aksam da cizg koyuya cok yakindi yine birliktelik oldu normalde bu aksam da yapacaktik ama esimls tarstim sinirlerim bozuldubirliktelik istemedim sizce gunu kacrdim mi
Az
Cnm o zamna biraz ara ver sen tatlıya bu ay yeme haftada bir fln ye cok canın isterse dualarım seninleHanimlar bende bugun doktora gittim hormon degerlerim iyi cikti ama kissim halen duruyor sol overdede 27 mm kis olusmus yarin sogan suyuna basliyorum tatlidan uzakdur dedi doktor tatli kissi besliyormus ama hamileligime engelli dedim kis engel degil suan engel olcak yerde degil gebe kalabilirsin dedi dua edin bana kizlar bu ay ins basaririm
Ogün bu gün canım:) bugun değerlendir ve elinde test varsa akşamda yap silikleşme olcak mı diyeKızlar yorumlarsanız sevinirim
Canım takvim ovülasyon tarihimi 16 şubat gösteriyodu,dün ilişki oldu bugün ilk deneyim testi dedim hatta baya sıvıda almıştım hiç koyu çıkacağı aklıma gelmedi şimdi bu çift çizgi çatlamışmı oluyo yaniOgün bu gün canım:) bugun değerlendir ve elinde test varsa akşamda yap silikleşme olcak mı diye
Daha öncedende ovülasyon testi kullanmıştım ama hep silik çıkıyodu,bu ayda bi denim diye aldım test bugün yaptım hemen çift çizgi çıktı ben şok :) inşallah bi mucize olur bu ayçatlamaya yakın demek çatlayınca sanırım silikleşiyordu.oyle okumuştum çünkü herkes koyu çizgide değerlendir yazıyo sonra hemen silikleşiyor
İnş cnm daha çatlamamıs yumurta çatlayınca içerde sperm olması lazım ki döllenme olsun o yuzden çift çizgi mutlaka değerlendirilmeliDaha öncedende ovülasyon testi kullanmıştım ama hep silik çıkıyodu,bu ayda bi denim diye aldım test bugün yaptım hemen çift çizgi çıktı ben şok :) inşallah bi mucize olur bu ay
Canım yumurta çatlayıncamı silikleşmeye başlayacak test,peki diğer testi saat kaç gibi yapayım?İnş cnm daha çatlamamıs yumurta çatlayınca içerde sperm olması lazım ki döllenme olsun o yuzden çift çizgi mutlaka değerlendirilmeli
Evet canım çatlayınca siliniyor akşam 7 gibi fln yapabilirsn en az 8 saat olsun deniyor aradaCanım yumurta çatlayıncamı silikleşmeye başlayacak test,peki diğer testi saat kaç gibi yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?