Adet bittikten 2 gun sonra canim bende baslicam ona artik ins onur aya birlikte guzel haberler veririz tatlim sogan kurunu 15 gunde yapcaksin gunde iki kez biri sabah kahvaltidan 1 saat once digeri aksam yemeginden 1 saat once iliktan biraz sicak olcakmis tatlimBişi sorucam sığan kürüne ne zaman baslanmalı ne kadar zaman içilmeli
Hakkinizda hayirlisi canim fazlada ertelemeyin derim ben bizde oyle diye diye erteledik simdide 3 aydir ugrasiyoruz valla bi yakaliyamadik rabbim herkezin gonlune gore verir insallahEşim bebek işini ertelesek mi dedi bugün laf arasında
tayin durumumuz var yazın
O kesinleşince olsa daha iyi dedi
Daha önce bunu konuşmuştuk aslında. Sen nasıl istersen demişti. Sen hazır olunca yapalım demişti. Şimdi yine bizi düşünüyor sana zor olur diyor ikimizin de tayini aynı anda çıkmayacak biraz ayrı kalabiliriz mecburen. Onu düşünüyor.
Ben de zorla adamı baba yapacak değilim
Bu ay henüz yumurtlamamışken planları rafa kaldırdım.
Yine de ovulasyon testleriyle normalde ne zaman yumurtluyormuşum diye tespit etmek için devam edicem. Kendim merak ediyorum.
Bebek fikrine zaten hiçbir zaman çok bayılmıyordum ama son 2-3 aydır sıcak bakıyordum, istemeye başlamıştım.
Tek taraflı istemekle olacak şey değil, neyse bakalım hayırlısı.
Hakkinizda hayirlisi canim fazlada ertelemeyin derim ben bizde oyle diye diye erteledik simdide 3 aydir ugrasiyoruz valla bi yakaliyamadik rabbim herkezin gonlune gore verir insallah
Canım sağol :)Adet bittikten 2 gun sonra canim bende baslicam ona artik ins onur aya birlikte guzel haberler veririz tatlim sogan kurunu 15 gunde yapcaksin gunde iki kez biri sabah kahvaltidan 1 saat once digeri aksam yemeginden 1 saat once iliktan biraz sicak olcakmis tatlim
Rica ederim canim bende dun doktora gittim kan verdim sonuclar pazartesi cikcak horman testi icin bide adetin 21 gunu verilen bi kan varmis onuda vercem bide birsey daha ogrendim hanimlar ovulasyon testi pozitif sonuc verse bile yumurtalik catlamadanda veriyormus o sonucu sizlerde 21 gunu kan verip yumurtalarinizin catlayip catlamadigini ogrenin derim kisaca testede guvenmeyin derim benCanım sağol :)
R
Rica ederim canim bende dun doktora gittim kan verdim sonuclar pazartesi cikcak horman testi icin bide adetin 21 gunu verilen bi kan varmis onuda vercem bide birsey daha ogrendim hanimlar ovulasyon testi pozitif sonuc verse bile yumurtalik catlamadanda veriyormus o sonucu sizlerde 21 gunu kan verip yumurtalarinizin catlayip catlamadigini ogrenin derim kisaca testede guvenmeyin derim ben
Benimde sürekli bu şekilde çıkıyodu cnm özellikle bu ay hayıt kürüyle denedim prolaktinim yüksek olduğu için yine aynı şekilde hiç koyu çizgi yakalayamadım ama prolaktin 20 ye düşmüştüEki Görüntüle 2109484
17. Gün sabah akşam yaptım ikisi de aynı böyle
Herhalde ben yumurtlamıyorum ya
Benimde sürekli bu şekilde çıkıyodu cnm özellikle bu ay hayıt kürüyle denedim prolaktinim yüksek olduğu için yine aynı şekilde hiç koyu çizgi yakalayamadım ama prolaktin 20 ye düşmüştü
Adetim 5 gün geçikti kaşıklarımda inanılmaz ağrı ve lekelenmem vardı hamile olmadığıma Emindim testle de oynayladık doktor tarlusal verdi 2,5 kist var dedi ilaçlar yarın bitecek lekelenmem vardı ilacı kullanınca oda olmamaya başladı çok karışık bu işler o kesinRabbim hepimize hayırlısını nasip etsin sana bana şu koyu çizgiyi yakalamayı nasip etsin
Kızlar merhaba.doktora fotoğrafı gönderdim 13üncü gün yumurtlama olmuş dedi.12-14-16 ilişki oldu.17 yazanı bugün yaptım.artık yapmama gerek var mı
Canım bugün yumurtlama günün degerlendirMerhaba Kızlar ovulasyon testime bakar misiniz ? Dün çok silik çıkmıştı
Eki Görüntüle 2109654
Tamam tatlım çok sagol :)Canım bugün yumurtlama günün degerlendir
Yumurtlama olmus gözüküyor canımBugün 18. Gün sabah yaptım
İlk 5-6 dk bişey yoktu ben de kenarda bıraktım
Ama 15-20 dk sonra baktığımda böyleydi
Sizce yumurtlamış mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?