Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu ovulasyondan ben bişey anlamadım giderek silikleşmesi gereken test bat a 7 gün kalmış gittikçe koyulaşıyor belki geç yumurtlama oluyodur senin ilerleyen günleri takip et bakalım,buda benimkiler

Kullanım kılavuzunda diyor ki ya ilk çizgi kadar koyu olacak ya da daha da koyu olacak

Bunun dışındakilerin hepsi negatiftir
Yani çok silik ya da silik olması bişey ifade etmiyor anladığım kadarıyla

Hani yumurtlamaya yaklaştıkça çizgi koyulaşır diye bişey yok sanırım. Ben de öyle değerlendiriyorum ama yanlış düşünüyoruz galiba.
Başka bilen varsa bize açıklasa keşke bi uzman olsa :)

Vala hiç anlamadım en iyisi sat tan bat a kadar hergün yapmak :) siliklerde negatif olarak değerlendiriliyormuş iki net kırmızı çizgi yakalarsak o dönemi değerlendirmek lazım sanırım

Benden umudu kesin kızlar bugün adet günümdü beta hcg yaptırdım 0.31 cıktı yani bişi yok bendede bu ay.. Adet olmadım ama sonuc belli

Benden umudu kesin kızlar bugün adet günümdü beta hcg yaptırdım 0.31 cıktı yani bişi yok bendede bu ay.. Adet olmadım ama sonuc belli
Sikma canini tatlim bende adet oldum ztn artik onumuzdeki aya ins daha dikkatli oluruz gelecegi varsa gelir tatlim rabbimden hayirlisi insallah

Sen adet oldnmu tatlım
Oldum malesef canim benim cok umidim vardi hsg snr hemen hamiş kalanlar olmus diye ama kismet olmadi tatlim artik obur aya bide acaba yumurtammi catlamiyor diyede dusunmeden edemiyorum ovulasyon testim 14 gunu koyu kirmiziydi ogun degerlendirmisdim ama acaba gecmi catladi snr 15 16 17 degerlendirememisdim ondan sanirimda bu ay doktor kontroluyle yapcam artik bakalim hayirlisi olsun artik

Aynen canım doktor kontrolleri yle devam et hayırlısı olsun inşallah

15. Günümde sabah ve akşam test yaptım halen yumurtlayamamışım

Ben herhalde geç yumurtlayanlardanım
Bakalım yarın nasıl olacak?

Ca

Canım 30-32 ise adet döngüsü 15.günden sonradır büyük ihtimalle

Muhtemelen dediğin gibi
İlk defa tespit etmeye çalıştığımdan bayağı erken başladım kaçırırım belki diye :)
Asıl macera Yarından sonra başlıyor o zaman

Peki siz adetin 1. Gününü asıl kanamanın başladığı gün olark mı kabul ediyosunuz?
Mesela benim reglim şöyle oluyor 24 ocakta çok hafif lekelenmem oldu günlük ped kullanacak kadar, akıntı ile karışık.
25 ocakta bu biraz daha arttı kahverengi lekelenme gibi.
26 ocakta artık adet oldum bildiğiniz.

Benim reglimin 1. Günü hangisi kabul edilir ki?

24 ocaktır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…