İnşallah hayırlı sonuclar alırsın canım olur inşallah :)[/QUOTE
Umidini kaybetme canim olur hayirlisiyla bnd bekliyprum yumurtlama gunlerini takip et tatlim ise yariyor gercekten
Valla yapilmicak gibi degil ama cnm artik hayirlisi diyorumCanım senin az kaldı yine benim daha çook var
Çok takıp stres yapma sakın.. Güzel düşün :)
Benim kasiklarima ara ara sanci giriyor canim ama belim geceleri yaniyor resmen anliyamadim ki hasta olcam belkide ama adetlerim de agrim daha farkliydi inan bende cozemedim tatlim gun sayiyorum 7 gunum kaldiValla biz napalım 10 günüm var daha belim ve kasıklarım ağrıyo sizde bi belirti farklılık var mı
Kizlar nasilsiniz beklemek ne kadar zormuş acayip stres yaptim kendime şafak sayar gibi gun sayar oldu valla 8 gunum kaldi hayirlisiyla ins guzel haberleri alirim dualarinizi eksik etmeyin lütfen ❤❤❤❤
Valla biz napalım 10 günüm var daha belim ve kasıklarım ağrıyo sizde bi belirti farklılık var mı
Valla yapilmicak gibi degil ama cnm artik hayirlisi diyorum
Batlar çok yakın inş güzel haber alırız hepimiz pekte umutlu değilim ama nasip arrkBenim de 10 gün var ve geçmek bilmez artık :) benim misafirlerim var o nedenle pek kendimi dinleme fırsatım olmuyor kosturmaktan..
Hayırlısı canım.. Farklı ağrın varmış ama.. Insallah güzel sonuç olur :)
İnşallah canım.. Benim de umudum yok çünkü bişey olacaktiysa da bu koşturma ve yorgunluğa olmaz sanırım artık.. :)Batlar çok yakın inş güzel haber alırız hepimiz pekte umutlu değilim ama nasip arrk
Canım Doktora gözüksen onlar takip ediyo yumurtalık olusup olısmadıgını söylüyorlar daha iyi olurBenimde 9 gün var ama hiç umutlu değilim ovülasyonda koyu çizgiyi yakalayamadım yani yumurtlamadım sanırım göğüs ve kaşık ağrılarım tabikide devam ediyor ama sonuç tabiki de negatif
Heyecanla haberlerinizi bekliyorum banada umut olun
Ins canim valla benimde 5 subat bugjnde bitti kaldi 7 gunum artik hayirlisiSelam canim. Dediginde cok haklisin.alt tarafi 8 subata kadar beklemem lazim. Gecmiyor zaman oyalayamiyorum kendimi. Insallah guzel haberler alirsin .
Hanimlar umidinizi kaybetmeyin lutfennn iyi dusunelim iyi sun ama lutfen umitsizlige kapilmayalimmİnşallah canım.. Benim de umudum yok çünkü bişey olacaktiysa da bu koşturma ve yorgunluğa olmaz sanırım artık.. :)
Canim genç yumurtluyor olabilirsin bence takip etmeye devam et umidini kaybetmeBenimde 9 gün var ama hiç umutlu değilim ovülasyonda koyu çizgiyi yakalayamadım yani yumurtlamadım sanırım göğüs ve kaşık ağrılarım tabikide devam ediyor ama sonuç tabiki de negatif
Heyecanla haberlerinizi bekliyorum banada umut olun
Ins canim valla rabbim gonlumuze gore verir ins heycanla betlemeye devam iyi dusunelim hep iyi olsun ins bu ay olmassa bi daki ay ins umidimi kaybetmiyorum bndSelam canim. Dediginde cok haklisin.alt tarafi 8 subata kadar beklemem lazim. Gecmiyor zaman oyalayamiyorum kendimi. Insallah guzel haberler alirsin .
Ins canim valla rabbim gonlumuze gore verir ins heycanla betlemeye devam iyi dusunelim hep iyi olsun ins bu ay olmassa bi daki ay ins umidimi kaybetmiyorum bnd
Daha erken cnm yaa benim 7 gunum kaldi dört gozle bekliyorum artik erken gebelik testlerinden alcam cnmKızlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Aynen erken biliorum ama beklemek çok zor bat 7 Şubat önce kim gzl haberler vercek bakalımDaha erken cnm yaa benim 7 gunum kaldi dört gozle bekliyorum artik erken gebelik testlerinden alcam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?