Kızlar Merhaba ovülasyon testi yapmaya başladım adet bitiminden 3 gün sonra başladım ve sürekli silik bir çizgi oluyor bu normal mi birde sanki iki gündür çizgi daha belirgin oldu birde bende pko var bu ayda adeti mi progestan ilacı ile gördüm suan da ebru destanın kürlerini uyguluyorum o yüzden ovülasyon testi aldım sizce sonuç nasıl olur
Gün geçtikçe çizgi hafiften koyulaşıyorsa yumurtlama günün yaklaşıyor denektir 2 çizgininde renginin birbirine yakın olduğu gün yumurtlama günündür o günü mutlaka değerlendir ve ben yumurtladıgım gün ve sonrasında 1.5 gün arayla degerlendirdim 2-3 günü sonuç hamileyim darısı basına
Amin darısı basına sormak istediğin bişey olurSa sorabilirsin.. fotoyu cevapla kısmının yAnında dosya yükle var oradan seçiyorsun boyutu büyükse yüklenmezse fotoyu kırp öyle ekle
Oldu galiba çok sağol canım valla 1 senelik evliyim ve çocuk istiyorum açıkçası yaşım 25 pko hastası olunca da korkuyorum Dr önemli değil bu kötü bişey değil asıl diğer kistlerden kork dedi ama benim için önemli ya bebek bir yana ilaçsız adet olamıyorum canım çok sıkılıyor işte bu aralar instagramda gezerken ebru destanın kürlerini gördüm 1 haftadır uyguluyorum inşallah faydasını görürüm
Evet olmuş ve gittikçe koyulaşıyor bence yarın ya da öbür gün koyulaşır.. hadi inşallah sen de hamile kalırsın tez zamanda.. yarın yaptığını yine at bakalım
Aynen 4 saat boyunca belki hiç sıvı almıyorum ama bugün çok dikkat etmedim açıkçası disaridaydim çünkü kullanım kılavuzun da 11 15 ve 17 arası en uygun saatler yazınca bende deneme yapim dedim birde bazı yerler de yumurtlama sabah olur ilk idrar konsantre olduğu için daha iyi olur yazıyor bilemedim
Ben sabah 7-8 gibi ilk idrarımı yapıp saat 11-12 gibi yaptım hep testi tabi o Arada hiç su içmedim.. aynı saatlerde yaparsan yanılma payın daha az olur diye dedim sıvı alımına dikkat edıyorsan pek sorun olmaz sanırım
Dün Dr gittim kistler duruyor doğuştan bunlar geçmez dedi tahlil yaptı LH 18 fsh 6 çıktı buda doğruladı bakalım nolacak o yüzden bıraktım testi nasıl olsa hep bu şekilde sonuç verecek moralim bozuldu
Çok uygun gittigidiyordan aldım ben strip şeklinde 23 tl kargo da için de 26 tane ovulasyon test 4 tane gebelik bir tane de kalem tarzi gebelik test ile birlikte