bak bu bnm smdye kadar yaptgm yum. testlernden en koyusu . sence yumrtladm mı
merhaba bu konuda bilginiz var sanirim. benim testim 2 gun oncesine kadar koyuydu 2 gun kadar falan surdu birden dun aksam 6bucukta test yaptim siliklesti. boyle birden siliklesiyomu mesela sabah ve aksamki test. birde o silik olan test durunca biraz daha koyulasmis. 5 dk sonrasini dikaate almamakmi lazim..az kalmış canım daha da koyulaşacak
Her gun onerilmez genelde 2 gunde 1
Son olmasın kuzum istediğin kadar sor :)
merhaba bu konuda bilginiz var sanirim. benim testim 2 gun oncesine kadar koyuydu 2 gun kadar falan surdu birden dun aksam 6bucukta test yaptim siliklesti. boyle birden siliklesiyomu mesela sabah ve aksamki test. birde o silik olan test durunca biraz daha koyulasmis. 5 dk sonrasini dikaate almamakmi lazim..
cok soru aordum ama kusura bakmayin..
test iyice siliklestikten sonra yapmanin geregi yok dimi diger aya sakliyim:)))
birde son bir soru bu siliklesti ya nezmana kadar devam etmeli
cevap verirseniz cok sevirim. Valla hep siizn nicki gorunce biliyosunuzdur diye sordum size
sagol cevap icin:)Her gun onerilmez genelde 2 gunde 1
cok sagol cevap icin cok tesekkurlerrrEvet birden koyulaşabilir ve birden silikleşebilir canım
İlk silikleştiği an çatladı demek çalışmalara devam
peki iyice siliklesince test yapmaya daha gerek varmiEvet birden koyulaşabilir ve birden silikleşebilir canım
İlk silikleştiği an çatladı demek çalışmalara devam
peki iyice siliklesince test yapmaya daha gerek varmi
canimBata bir kaç gün kala yeniden ovu yapabilirisin
Ben elimde kalanlardan yapmıştım yeniden koyulaşmıştı ve hamileydim
canim
simdi hamilemisin yani
peki iyice siliklesince test yapmaya daha gerek varmi
ay canim inisAllah tekrar hamile kalirsin saglikla kucagina alirsin inisAllahO zaman hamileydim canım
Geçen sene 20 agustos
Düşük oldu malesef
ay canim inisAllah tekrar hamile kalirsin saglikla kucagina alirsin inisAllah
aa hamilemisinAmin kuzum sağolasın :)
yvz13 canm ben klomen kullandım 21 ve 22 mm yumurta oldu iki tane..çarşamba günü ovitrelle yaptim önceki ve sonraki gun ilişki oldu .persembe akşamı ovu yaptim pik gördüm gece 3 36.saatti.cuma agri hissettim kasiklarim igne etkisidr herhalde ya da catlama cuma aksam ovu testi yaptim yine pik olmuştu.igne etkisi midir yoksa catlamamis midir yumurta.. ilk kez kullanıyorum bu ilaçları
aa hamilemisin
ay Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?