Degerlendir ama canim yarin siliklesir heralde 21. gun sonrada catlamismi diye kan verirsin progestron testi bakariz.amin inşallah canım yardımın icin teşekkür ederim benim o zaman yumurtamın catlamasına var biraz daha bekleyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerlendir ama canim yarin siliklesir heralde 21. gun sonrada catlamismi diye kan verirsin progestron testi bakariz.amin inşallah canım yardımın icin teşekkür ederim benim o zaman yumurtamın catlamasına var biraz daha bekleyim :)
ay canm inşallah duamdasın . aynı zmanda mı evlenmişiz biz kaç yasndasnbenimde evleneli 7 ay oldu canım bende hamile kalmak istiyorum cocuk istiyoruz cok eşimle banada akrabalar sorup duruyor hamilelik varmı diye inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda guzel haberlerini alırız sende bana dua et inşallah hamiş oluruz :)
22 yaşındayım canım :) sen kac yaşındasnay canm inşallah duamdasın . aynı zmanda mı evlenmişiz biz kaç yasndasn
tamam canım silikleştiği zaman ne oluyo ben 21 ci günümde ovulasyon testini yaparsam orda cıkar mı yumurtlamışmıyım diye o günü bekliyorum 21ci günümde testi yapcamda.Degerlendir ama canim yarin siliklesir heralde 21. gun sonrada catlamismi diye kan verirsin progestron testi bakariz.
Hayir canim adetten sonra 21 gun yaoilan kan testi hastanese progestronuma baktircam diyip kan aliyorlar senden. Ovulasyon yumurtlama anini yakalamak icin kullaniliyor verimli zamanlarini bulmani sagliyor.tamam canım silikleştiği zaman ne oluyo ben 21 ci günümde ovulasyon testini yaparsam orda cıkar mı yumurtlamışmıyım diye o günü bekliyorum 21ci günümde testi yapcamda.
bn 20 kuzum22 yaşındayım canım :) sen kac yaşındasn
iyi canım aynı yaşta sayılırız fazla yaş yok aramızdabn 20 kuzum
anladım canım peki cok sagol öyle yaparım :)Hayir canim adetten sonra 21 gun yaoilan kan testi hastanese progestronuma baktircam diyip kan aliyorlar senden. Ovulasyon yumurtlama anini yakalamak icin kullaniliyor verimli zamanlarini bulmani sagliyor.
evet kuzu ben bu ay ilk kez kllanıyorm bakalm neolacakiyi canım aynı yaşta sayılırız fazla yaş yok aramızdasen ovulasyon testi kullanıyomusun canım.
bende ilk kez kullanıyorum koyu çift çizgiyi yakalaya bildin mi canım ben bugunde yaptm 2 cizgi vardı biri koyu digeride onun gibi cok koyu olmasada koyu renkti yumurtlama donemindeyim sanırsamevet kuzu ben bu ay ilk kez kllanıyorm bakalm neolacak
iki çzgi hep çıkıyo zaten de önemli oln iki çzgnin aynı koyulukta ya da t çizgisinin c den koyu olması lazm yumurtlama dönemnde olman için canmbende ilk kez kullanıyorum koyu çift çizgiyi yakalaya bildin mi canım ben bugunde yaptm 2 cizgi vardı biri koyu digeride onun gibi cok koyu olmasada koyu renkti yumurtlama donemindeyim sanırsam![]()
ikiside koyu cıktı canımiki çzgi hep çıkıyo zaten de önemli oln iki çzgnin aynı koyulukta ya da t çizgisinin c den koyu olması lazm yumurtlama dönemnde olman için canm
ha o zamn yumurtlamadasn kuzuikiside koyu cıktı canım
bak bu bnm smdye kadar yaptgm yum. testlernden en koyusu . sence yumrtladm mıkızlar bir şey soracam benim dün yumurtlama günümdü ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi görüp değerlendirdim..ama hiç ağrım hiç şişkinliğim sızım yok bu normal mi?sizce geçen ay yumurtlama ağrısını çok aşırı hissettim tüm gece uyuyamamıştım..hatta hamile olacağımı falan da düşünmedim değil.![]()
bak bu bnm smdye kadar yaptgm yum. testlernden en koyusu . sence yumrtladm mı
hmmm tamam canm2.çizgide 1.çizgi kadar koyu çıkacak canım..
yumurta çatlamış mı oluyor
kızlar bir şey soracam benim dün yumurtlama günümdü ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi görüp değerlendirdim..ama hiç ağrım hiç şişkinliğim sızım yok bu normal mi?sizce geçen ay yumurtlama ağrısını çok aşırı hissettim tüm gece uyuyamamıştım..hatta hamile olacağımı falan da düşünmedim değil.![]()