Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi yumurtlamışmıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin inşallah canım yardımın icin teşekkür ederim benim o zaman yumurtamın catlamasına var biraz daha bekleyim :)
Degerlendir ama canim yarin siliklesir heralde 21. gun sonrada catlamismi diye kan verirsin progestron testi bakariz.

benimde evleneli 7 ay oldu canım bende hamile kalmak istiyorum cocuk istiyoruz cok eşimle banada akrabalar sorup duruyor hamilelik varmı diye inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda guzel haberlerini alırız sende bana dua et inşallah hamiş oluruz :)
ay canm inşallah duamdasın . aynı zmanda mı evlenmişiz biz kaç yasndasn

Onun yerine, adetiniz bitikten sonra bir sonraki adetiniz başlayana kadar gün aşırı (yani 1 gün var 1 gün yok) ilişki daha iyi olur.

Ben bu şekilde denemiştim. Pko olduğu halde bunu uygulayınca hemen hamile kaldım.[/QUOTE]

Ya ben sadece belirtilerden yumurtlama dönemini tahmin ediyorum ve sadece o hafta gün aşırı iliski oluyor yumurtlama bitirince bi dahaki adete kadar iliski olmuyor acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum.:( gerci benim esimde sperm azligi ve hareketsizligi var o yüzden az olsun öz olsun istiyorum...

Degerlendir ama canim yarin siliklesir heralde 21. gun sonrada catlamismi diye kan verirsin progestron testi bakariz.
tamam canım silikleştiği zaman ne oluyo ben 21 ci günümde ovulasyon testini yaparsam orda cıkar mı yumurtlamışmıyım diye o günü bekliyorum 21ci günümde testi yapcamda.

tamam canım silikleştiği zaman ne oluyo ben 21 ci günümde ovulasyon testini yaparsam orda cıkar mı yumurtlamışmıyım diye o günü bekliyorum 21ci günümde testi yapcamda.
Hayir canim adetten sonra 21 gun yaoilan kan testi hastanese progestronuma baktircam diyip kan aliyorlar senden. Ovulasyon yumurtlama anini yakalamak icin kullaniliyor verimli zamanlarini bulmani sagliyor.

Hayir canim adetten sonra 21 gun yaoilan kan testi hastanese progestronuma baktircam diyip kan aliyorlar senden. Ovulasyon yumurtlama anini yakalamak icin kullaniliyor verimli zamanlarini bulmani sagliyor.
anladım canım peki cok sagol öyle yaparım :)

evet kuzu ben bu ay ilk kez kllanıyorm bakalm neolacak
bende ilk kez kullanıyorum koyu çift çizgiyi yakalaya bildin mi canım ben bugunde yaptm 2 cizgi vardı biri koyu digeride onun gibi cok koyu olmasada koyu renkti yumurtlama donemindeyim sanırsam:KK39:

bende ilk kez kullanıyorum koyu çift çizgiyi yakalaya bildin mi canım ben bugunde yaptm 2 cizgi vardı biri koyu digeride onun gibi cok koyu olmasada koyu renkti yumurtlama donemindeyim sanırsam:KK39:
iki çzgi hep çıkıyo zaten de önemli oln iki çzgnin aynı koyulukta ya da t çizgisinin c den koyu olması lazm yumurtlama dönemnde olman için canm

kızlar bir şey soracam benim dün yumurtlama günümdü ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi görüp değerlendirdim..ama hiç ağrım hiç şişkinliğim sızım yok bu normal mi?sizce geçen ay yumurtlama ağrısını çok aşırı hissettim tüm gece uyuyamamıştım..hatta hamile olacağımı falan da düşünmedim değil.:oha:

kızlar bir şey soracam benim dün yumurtlama günümdü ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi görüp değerlendirdim..ama hiç ağrım hiç şişkinliğim sızım yok bu normal mi?sizce geçen ay yumurtlama ağrısını çok aşırı hissettim tüm gece uyuyamamıştım..hatta hamile olacağımı falan da düşünmedim değil.:oha:
bak bu bnm smdye kadar yaptgm yum. testlernden en koyusu . sence yumrtladm mı

Eklentiler

• ILFE9194.JPG
    ILFE9194.JPG
    57,8 KB · Görüntüleme: 80

yumurtlarken ben yalnızca akıntıyı hissederim onun dışında belirtim olmaz mesela
normaldir canım

Back