Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi yumurtlamışmıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
az kalmış canım daha da koyulaşacak
merhaba bu konuda bilginiz var sanirim. benim testim 2 gun oncesine kadar koyuydu 2 gun kadar falan surdu birden dun aksam 6bucukta test yaptim siliklesti. boyle birden siliklesiyomu mesela sabah ve aksamki test. birde o silik olan test durunca biraz daha koyulasmis. 5 dk sonrasini dikaate almamakmi lazim..

cok soru aordum ama kusura bakmayin..
test iyice siliklestikten sonra yapmanin geregi yok dimi diger aya sakliyim:)))
birde son bir soru bu siliklesti ya nezmana kadar devam etmeli
cevap verirseniz cok sevirim. Valla hep siizn nicki gorunce biliyosunuzdur diye sordum size

yvz13 yvz13
birde son bisey:)))
ya bu testler pozitif cikinca hergunmu olmali 2 gunde bir mi
Son olmasın kuzum istediğin kadar sor :)
Şimdi mantık şu
Pik gördüğünde bu demek oluyorki yumurta çatlamak üzere
Biz pik günü şeediyoruz hazırda sperm olsun diye :)
Aslında ilk silikleştiği gün daha muhim çünkü yumurta çatlamış ve yaklaşık 24 saat ömrü var demek
Demem o ki sen de benim gibi eşinde ğroblem yoksa piki gördünmü 3 gün üst üste yap :)

merhaba bu konuda bilginiz var sanirim. benim testim 2 gun oncesine kadar koyuydu 2 gun kadar falan surdu birden dun aksam 6bucukta test yaptim siliklesti. boyle birden siliklesiyomu mesela sabah ve aksamki test. birde o silik olan test durunca biraz daha koyulasmis. 5 dk sonrasini dikaate almamakmi lazim..

cok soru aordum ama kusura bakmayin..
test iyice siliklestikten sonra yapmanin geregi yok dimi diger aya sakliyim:)))
birde son bir soru bu siliklesti ya nezmana kadar devam etmeli
cevap verirseniz cok sevirim. Valla hep siizn nicki gorunce biliyosunuzdur diye sordum size

Evet birden koyulaşabilir ve birden silikleşebilir canım
İlk silikleştiği an çatladı demek çalışmalara devam

yvz13 yvz13 canm ben klomen kullandım 21 ve 22 mm yumurta oldu iki tane..çarşamba günü ovitrelle yaptim önceki ve sonraki gun ilişki oldu .persembe akşamı ovu yaptim pik gördüm gece 3 36.saatti.cuma agri hissettim kasiklarim igne etkisidr herhalde ya da catlama cuma aksam ovu testi yaptim yine pik olmuştu.igne etkisi midir yoksa catlamamis midir yumurta.. ilk kez kullanıyorum bu ilaçları

yvz13 yvz13 canm ben klomen kullandım 21 ve 22 mm yumurta oldu iki tane..çarşamba günü ovitrelle yaptim önceki ve sonraki gun ilişki oldu .persembe akşamı ovu yaptim pik gördüm gece 3 36.saatti.cuma agri hissettim kasiklarim igne etkisidr herhalde ya da catlama cuma aksam ovu testi yaptim yine pik olmuştu.igne etkisi midir yoksa catlamamis midir yumurta.. ilk kez kullanıyorum bu ilaçları

Canım çatlamıştır
Şuan iğneden dolayı vücudunda hcg yüklü
O nedenle pik olur ovuların normal
Hadi hayırlısı olsun degerlendirmişsin zaten
Yumurtalar da iyiymiş maşallah

Back