Fotoğraf yüklememişsiniz.kızlar yumurtlamışmıyım bi bakarmısınız ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini
yükledim simdi canımFotoğraf yüklememişsiniz.
yumurta çatlamış mı oluyorYani yumurtlama dönemindesiniz.
yumurta çatlamış mı oluyor
anladım canım cok teşekkür ederim yardımın için.O kadar detayını bilmiyorum. Ama ilişki olması gerek.
anladım canım cok teşekkür ederim yardımın için.
canm pozitf görünüyor .bugun yumurtalam gerçekleşmiş yarn falan folloplardan salınır gibi görünüyor . istersen bu geceyi değerlendir ama yarn ve ertesi geceyi kesnlkle değerlendir canm hayırlı haberlerini bekliyorzyumurta çatlamış mı oluyor
aaaa gerçekten mi maşallah ya bize de dua edn nolr ben poikistiktim . gecen doktora gttiğmde kaybolmuş dedi ve sadce soğan kürü kllandm bn de buay hemen ovülasyon testi aldm deniyorm bakalm .Rica ederim. Ben de almıştım ovülasyon testi, düzenli de yaptım her gün ama ona güvenemedim yine de.
Onun yerine, adetiniz bitikten sonra bir sonraki adetiniz başlayana kadar gün aşırı (yani 1 gün var 1 gün yok) ilişki daha iyi olur.
Ben bu şekilde denemiştim. Pko olduğu halde bunu uygulayınca hemen hamile kaldım.
aaaa gerçekten mi maşallah ya bize de dua edn nolr ben poikistiktim . gecen doktora gttiğmde kaybolmuş dedi ve sadce soğan kürü kllandm bn de buay hemen ovülasyon testi aldm deniyorm bakalm .
maşallah valla :)Ovülasyon testine güvenemedim nedense. Belli bir noktadan sonra bu şekilde günaşırıya şartlanarak zoraki birlikte olmak sıkıyor insanı ama idare ettim. Zaten aynı ay hamile kalmışım işte, birkaç ay uğraşamazdım belki bu şekilde...
Şehir dışına çıkmıştık, orada bile alarm kurmuştum otele gelince unutup uyumayalım diye
Bu arada kuzum 3,5 yaşında şimdi. Epey oldu bu anlattıklarım. Darısı tüm isteyenlerin başına.
tamam canım cok sagol insallah tutar Rabbim seninde gönlüne göre versin en kısa zamanda hamile kalırız insallah :)canm pozitf görünüyor .bugun yumurtalam gerçekleşmiş yarn falan folloplardan salınır gibi görünüyor . istersen bu geceyi değerlendir ama yarn ve ertesi geceyi kesnlkle değerlendir canm hayırlı haberlerini bekliyorz
ay inşallah ya :) benim yaşm genç braz ama evleneli 7 ay oldu millet hiç susmuyor bi görsen hani daha yokmu nye olmuyo deyp dryolar ben üni 2. snftaym okul btene kadar dsünmüyorm demiştim ama okul da btyo bu dönem napcam bilmiyrm dua et lütfentamam canım cok sagol insallah tutar Rabbim seninde gönlüne göre versin en kısa zamanda hamile kalırız insallah :)
benimde evleneli 7 ay oldu canım bende hamile kalmak istiyorum cocuk istiyoruz cok eşimle banada akrabalar sorup duruyor hamilelik varmı diye inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda guzel haberlerini alırız sende bana dua et inşallah hamiş oluruz :)ay inşallah ya :) benim yaşm genç braz ama evleneli 7 ay oldu millet hiç susmuyor bi görsen hani daha yokmu nye olmuyo deyp dryolar ben üni 2. snftaym okul btene kadar dsünmüyorm demiştim ama okul da btyo bu dönem napcam bilmiyrm dua et lütfen
amin inşallah canım yardımın icin teşekkür ederim benim o zaman yumurtamın catlamasına var biraz daha bekleyim :)Canim iki cizgi ayni koylulukta olunca 36 saat icinde çatlamaya calisiyor catlarsa 24 saatte yumurta yasiyor bu pozitiflik catladigi anlamina gelmiyor kalitesiz çatlayabiliyor benimde her ay bu sekilde olur sonra siliklesirdi meger catlama olmamis progestron baktirirsan 21 gun yumurtanin catladigindan emin olabilirsin. Umarim kisa zamanda bebegini kucagina alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?