• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yorumlarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cemren0604

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
1.835
2.411
133
Merhaba arkadaşlar regl düzenim 26 günde 1dir. Bu ay gebelik planladığım için ovulasyon testi alarak işimi sağlama almak istedim. 14 ekim regl oldum 18 ekim bitti. Ovulasyon testini dün ve bugün yaptım. Yumurtlamama daha var diye adetim biter bitmez yapmadım açıkcası. Fakat sanırım çatlamış 😔 yorumlarmısınız? Üstteki dün 21 ekim alttaki bugün 22 ekim

Eklentiler

• 2143CFF6-E199-4E5F-BB7F-8852156B2F37.webp
    2143CFF6-E199-4E5F-BB7F-8852156B2F37.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 149
Merhaba arkadaşlar regl düzenim 26 günde 1dir. Bu ay gebelik planladığım için ovulasyon testi alarak işimi sağlama almak istedim. 14 ekim regl oldum 18 ekim bitti. Ovulasyon testini dün ve bugün yaptım. Yumurtlamama daha var diye adetim biter bitmez yapmadım açıkcası. Fakat sanırım çatlamış 😔 yorumlarmısınız? Üstteki dün 21 ekim alttaki bugün 22 ekim
Bana da günü kaçmış gibi geldi

Dalgalanma olabilir. Yapmaya devam edin. 26 gün ise döngü, düzenliyse 12. Gün yumurtlayacaksınızdır büyük ihtimalle.

Yarını beklemelimiyim yoksa bugün ilişki yaşasam değerlendirilir mi 😔 dalgalanma dediğiniz şey nedir ? Ben ilk oğlumada reglden sonraki tek ilişkide hamile kalmıştım. Sanırım yumurtlama zamanım regl sonrası diye düşündüm😔 merve merve

Son düzenleme:
canim gecen ay ki adetinin basladigi tarihten bu ayki baslangicina kadar olan gunu hesapliyorsun demi adet döngünü ben hep bitisinden baslangicina olan kismi hesapliyordum ve yanlismis o sekilde ilk once bunu soylemek isterim ve bence teste devam et suan cok erken gibi geldi bana yumurtlama olmasi icin bazi kisilerde adet sonrasi hemen yumurtlama olabiliyor tabi ama senin suan ilk ovu denemenmi gecen ay ne zaman gordun yumurtlamayi

Ovulasyonda ilk denemem bu ay hamile kalmayı düşünmüştüm. Program var o şekilde zaten döngümü görüyorum 26 günde bir oluyorum canım
canim gecen ay ki adetinin basladigi tarihten bu ayki baslangicina kadar olan gunu hesapliyorsun demi adet döngünü ben hep bitisinden baslangicina olan kismi hesapliyordum ve yanlismis o sekilde ilk once bunu soylemek isterim ve bence teste devam et suan cok erken gibi geldi bana yumurtlama olmasi icin bazi kisilerde adet sonrasi hemen yumurtlama olabiliyor tabi ama senin suan ilk ovu denemenmi gecen ay ne zaman gordun yumurtlamayi

Ovulasyonda ilk denemem bu ay hamile kalmayı düşünmüştüm. Program var o şekilde zaten döngümü görüyorum 26 günde bir oluyorum canım
yumurtlamaniz adet sonrasi olabilir canim dongu araliginiz kisa cunku bence degerlendirin doktorlar catlama ve sonrasinida degerlendirmemizi istiyorlar dilerseniz garantilemek icin siz ginede 2 gunde bir deneyin testlerinizi olmazsa diger ay gine kullanirsiniz

Canım bende 26 günde bir adet oluyorum adetin 8 9 ve ya en geç 10. Günü yumurtlama görüyorum tabi genel olarak sana tavsiyem ovulasyon testi yapsan da yapmasan da adet biter bitmez 2 günde bir ilişki olsun ta ki adet görene kadar böylelikle aklında soru işareti kalmaz gelecek ay adetin bittikten sonra ovulasyona hemen başla

Canım bende 26 günde bir adet oluyorum adetin 8 9 ve ya en geç 10. Günü yumurtlama görüyorum tabi genel olarak sana tavsiyem ovulasyon testi yapsan da yapmasan da adet biter bitmez 2 günde bir ilişki olsun ta ki adet görene kadar böylelikle aklında soru işareti kalmaz gelecek ay adetin bittikten sonra ovulasyona hemen başla
Yaa o zaman yumurtlamam geçti 😔 off

Kafa karışıklığıyla yaşayamadım, Doktora gittim 18 mm yumurtam varmış çatlamamış🙏🏻

Kızlar ben bugün 2.kere test yaptım bu şekilde çıktı ve biraz önce lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü ikinci fotodaki 3. Test bugün öğlen yaptığım ilk fotodaki de az önce yaptığım test Yardım lütfennnn kafam çok karıştı🤷‍♀️🙈

Eklentiler

• 25CC2572-08C7-465C-8730-C13CF7DDF820.webp
    25CC2572-08C7-465C-8730-C13CF7DDF820.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 111
  • FB25C481-EE59-4A03-8082-154E7A6F9758.webp
    FB25C481-EE59-4A03-8082-154E7A6F9758.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar ben bugün 2.kere test yaptım bu şekilde çıktı ve biraz önce lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü ikinci fotodaki 3. Test bugün öğlen yaptığım ilk fotodaki de az önce yaptığım test Yardım lütfennnn kafam çok karıştı🤷‍♀️🙈
Her gün aynı saatte yapıp sıvı alımını 2 saat önce kesmiş olursanız daha sağlıklı olacaktır. Pik görene kadar yapmaya devam edin

Bugün yine aynı saatte yaptım sonuç böyle maalesef inşallah kaçırmamışımdır yumurtlamayı 😔

Eklentiler

• 0D3D93E2-5EF0-4E49-9BD7-3A9ACB34DBEA.webp
    0D3D93E2-5EF0-4E49-9BD7-3A9ACB34DBEA.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 100
Bugün yine aynı saatte yaptım sonuç böyle maalesef inşallah kaçırmamışımdır yumurtlamayı 😔
Senin durumunda benim gibi. Adet biter bitmez yapmadığım için benimde çok kafam karışmıştı. 3 gün sonra yapmaya başlamıştım biri epey görünürdü ertesi günü gölge gibi çok az belli oluyordu kesin çatlamıştı 2 gün önce diye düşündüm. Doktora gittim ama çatlamamıştı 18mmdi. Doktordan cıktığım gün yine ovulasyon yaptım o zaman daha belirgindi. Yani dalgalanma oluyor ama yumurtlamayı kaçırmamata önemli. Bence bi doktora git. Ya da bugün tekrar yap. Belki t çizgisini daha koyu görürsün.

Kızlarrrrr 27 ekim ve 29 ekimi değerlendirdik aynı zamanda dün yani 29 ekimde ovülasyon testi pik oldu ama bugünü değerlendiremedik sizce yeterli mi bugünü pas geçtik ihtimal azalır mı

Kızlarrrrr 27 ekim ve 29 ekimi değerlendirdik aynı zamanda dün yani 29 ekimde ovülasyon testi pik oldu ama bugünü değerlendiremedik sizce yeterli mi bugünü pas geçtik ihtimal azalır mı
29 u değerlendirdiysen sıkıntı yok canım 30 uda olsa iyi olurmuş ama spermler zaten 2 gün falan yaşadığı için bi sıkıntı olmaz tasalanmana gerek yok 😊 Benimde dün pik oldu eşim nöbette olduğundan değerlendiremedik sabah kalktığımda yumurta çatlamıştı silikleşmiş baya değerlendirdik ama bende pik gününü değerlendiremediğim için bi üzüldüm açıkçası gerçi 29unuda değerlendirmiştik kısmet artık:KK19:

29 u değerlendirdiysen sıkıntı yok canım 30 uda olsa iyi olurmuş ama spermler zaten 2 gün falan yaşadığı için bi sıkıntı olmaz tasalanmana gerek yok 😊 Benimde dün pik oldu eşim nöbette olduğundan değerlendiremedik sabah kalktığımda yumurta çatlamıştı silikleşmiş baya değerlendirdik ama bende pik gününü değerlendiremediğim için bi üzüldüm açıkçası gerçi 29unuda değerlendirmiştik kısmet artık:KK19:
30undan umudu kesmiştim kiii eşim geldi değerlendirdik🙈bugüne gerek yok heralde dimiii

Back
X