Bu ay bu 3 olacak birde adetten 4 gün sonra gene çift çizgi oldu sanırım test bozuk ya da bir problem var2. Kez yumurtlama olmuş olabilir
İnnovita mı bu test ona benzettim bozuk olduğunu sanmıyorum ama bir ayda 2 kez yumurtlama olabilen bişey değerlendirin ne kaybedersinizBu ay bu 3 olacak birde adetten 4 gün sonra gene çift çizgi oldu sanırım test bozuk ya da bir problem var
Babyfast diye bir marka. Bilemedim bu 3. Olacak aynı ay içerisindeİnnovita mı bu test ona benzettim bozuk olduğunu sanmıyorum ama bir ayda 2 kez yumurtlama olabilen bişey değerlendirin ne kaybedersiniz
O markayı hiç duymadım o zaman güvenilirliği konusunda bir şey diyemem eğer bu ay genelik olmazsa öbür ay laboquick yada innovita markayı öneririm ama ikisini de kullandım güvenilir testlerBabyfast diye bir marka. Bilemedim bu 3. Olacak aynı ay içerisinde
Daha tam pik olmamış gibiMerhaba arkadaşlar testimi yorumlarmisiniz pik ve çatlama varmı her ihtimale karşı 13 14 ve 15 i değerlendirdim ama yumurtlama varmı
Bugünde ilk günkü gibi bayaa silik çıktı anlamadım bu ay yumurtlamam olmadımi acabaDaha tam pik olmamış gibi
Merhaba , yumurtanız tam büyümeden çatlamış ta olabilir pcos var mı ? Böyle olabiliyor bazı aylarBugünde ilk günkü gibi bayaa silik çıktı anlamadım bu ay yumurtlamam olmadımi acaba
Merhaba , yumurtanız tam büyümeden çatlamış ta olabilir pcos var mı ? Böyle olabiliyor bazı aylar
Hep doktor kontrolüne gidiyorum ama pcos yok dedindi sadece yumurta sayın normalden fazla dedi adetlerin duzenliyse sorun yok dedi hep düzenlidir zaten bilmiyorum inşallah olur her ihtimale karşı değerlendirdim bakalım bekliycez yorumun için teşekkür ederimMerhaba , yumurtanız tam büyümeden çatlamış ta olabilir pcos var mı ? Böyle olabiliyor bazı aylar
Amh yüksekse pcostan ötürü oluyor yumurta kalitesini artıran takviyeler alırsan yumurtlaman , çatlaması vs düzgün olurHep doktor kontrolüne gidiyorum ama pcos yok dedindi sadece yumurta sayın normalden fazla dedi adetlerin duzenliyse sorun yok dedi hep düzenlidir zaten bilmiyorum inşallah olur her ihtimale karşı değerlendirdim bakalım bekliycez yorumun için teşekkür ederim
Amh 2.98 canım yani yumurta tam büyümeden çatlama olduysa gebelik oluşma ihtimali varmı kiAmh yüksekse pcostan ötürü oluyor yumurta kalitesini artıran takviyeler alırsan yumurtlaman , çatlaması vs düzgün olur
Hımm amh 3 üstüyse pco olabiliyor sanırımAmh 2.98 canım yani yumurta tam büyümeden çatlama olduysa gebelik oluşma ihtimali varmı ki
Benim amh 7.93Hımm amh 3 üstüyse pco olabiliyor sanırım
Tam büyümeden çatlama olduysa kaliteli olmuyor diye biliyorum fakat Allahın işi hiç belli de olmuyor
Pcosta çatlamayan yumurtalardan ötürü yüksek çıkıyor amhBenim amh 7.93
6-7 Mayıs pik oldu 8 çatladı. 9 silik iyice 10 Mayıs gene yaptım pik değildi ama iki çizgide aynı koyuluktaydi. Pik oldu siliklesti tekrar koyulasti benim. Neden öyle oldu bilmiyorumPcosta çatlamayan yumurtalardan ötürü yüksek çıkıyor amh
Aslında sizin 10 mayıs pik görünüyor t çizgisinin c kadar hatta daha da koyu olduğunda pik oluyor en geç kişiye göre değişir 72 saat içinde çatlayınca da silikleşiyor
Afedersiniz sol taraf t çizgisi değil mi lütfen kusuruma bakmayın sağ taraf olarak baktım ben hep dalgınlığıma geldi6-7 Mayıs pik oldu 8 çatladı. 9 silik iyice 10 Mayıs gene yaptım pik değildi ama iki çizgide aynı koyuluktaydi. Pik oldu siliklesti tekrar koyulasti benim. Neden öyle oldu bilmiyorum
Merhabale yumurta kalitesini arttiran takviyeler neler acaba. Benimde yaşim 36Amh yüksekse pcostan ötürü oluyor yumurta kalitesini artıran takviyeler alırsan yumurtlaman , çatlaması vs düzgün olur