Ovulasyon testi yorumlar mısınız kızlar

elsa1106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
34
7
1
29
Kızlar selam. Ovulasyon testlerini yorumlar mısınız 5.gün pike çok yakındım 6.gün yapamadım 7. Gün yaptım ve hiçbirşey anlamadım yumurtam çatlamış mı? Şeffaf yumurta akı gibi akıntım var şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim fotoğraf ekliyorum

Eklentiler

• 16DCB7E9-AD08-43E4-819C-642D46D3B3E7.webp
    16DCB7E9-AD08-43E4-819C-642D46D3B3E7.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar selam. Ovulasyon testlerini yorumlar mısınız 5.gün pike çok yakındım 6.gün yapamadım 7. Gün yaptım ve hiçbirşey anlamadım yumurtam çatlamış mı? Şeffaf yumurta akı gibi akıntım var şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim fotoğraf ekliyorum
Ben 4 günü pik gördüm nedense 7 gün tam çatlamış ama yani o dönemlerde değerlendirdiyseniz şansınız yüksek bence canım :)

Ben 4 günü pik gördüm nedense 7 gün tam çatlamış ama yani o dönemlerde değerlendirdiyseniz şansınız yüksek bence canım :)
Çok afedersin ayıp olacak ama 4 günü de değerlendirdik. Pik hangi gün anlayamadım 4-5 arasında gidip geldim ama yani çatlamış mı şimdi bu yumurta 🥹

Akşam yaptığınız için su tüketiminden kaynaklı silik çıkmıştır . Pike çok yakın, 8. Gün pik olur . Doktorum ilişkinin de yumurtayı büyüttüğünü söylemişti. Bol su için. Pik olduktan sonra da çatlaması için havuç tüketin (1-2 adet) bol su yine . Bol şans ☺️

Akşam yaptığınız için su tüketiminden kaynaklı silik çıkmıştır . Pike çok yakın, 8. Gün pik olur . Doktorum ilişkinin de yumurtayı büyüttüğünü söylemişti. Bol su için. Pik olduktan sonra da çatlaması için havuç tüketin (1-2 adet) bol su yine . Bol şans ☺️
7. Günü Akşam yaptığım testte 1.5 saat sıvı tüketmeden yaptım ama mutlaka yarın tekrarlıcam testi daha da silik çıkarsa artık çatlamış sayacağım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim havucu duymuştum ve 2 gündür yemeye dikkat ettim umarım tutar

Muhtemelen yumurtalarınız çok büyümeden çatlamış

7. Günü Akşam yaptığım testte 1.5 saat sıvı tüketmeden yaptım ama mutlaka yarın tekrarlıcam testi daha da silik çıkarsa artık çatlamış sayacağım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim havucu duymuştum ve 2 gündür yemeye dikkat ettim umarım tutar
Süper 🤩 o zaman çatlamıştır günleri degerlendirin Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏

Çok afedersin ayıp olacak ama 4 günü de değerlendirdik. Pik hangi gün anlayamadım 4-5 arasında gidip geldim ama yani çatlamış mı şimdi bu yumurta 🥹
şansınız yüksek ✨ yarın da tekrar yapın bakalım ya koyulaşır yada daha da silikleşir o zaman anlarız net şekilde umarım bu ay bebiş haberlerini alırız amin amin 🙏🏻

Ay böyle olunca ne oluyor peki benim bu Ovulasyon testi yumurta çatlaması falan pek bilgim yok
Sağlıklı gebelik olması için yumurtaların belli mm gelmesi gerekiyor, yarın sabah da yapın eğer tamamen çatlamışsa daha sonra doktorunuzla görüşüp yumurta geliştirici iğneler kullanın ya da ilaç hangisini verirse artık çünkü bu şekilde olgunlaşmadan çatlaması gebelik düşük bir ihtimal

Sağlıklı gebelik olması için yumurtaların belli mm gelmesi gerekiyor, yarın sabah da yapın eğer tamamen çatlamışsa daha sonra doktorunuzla görüşüp yumurta geliştirici iğneler kullanın ya da ilaç hangisini verirse artık çünkü bu şekilde olgunlaşmadan çatlaması gebelik düşük bir ihtimal
Arada 1.5 gün yapmadığım bir test olduğu için muhtemelen piki o 1.5 günde ben kaçırdım. 4 ve 5. Gün pike çok yakın fakat ben 6. Gün test yapamadım

Bana göre 4.gün Pik olmuş geldi o günden itibaren degerlendirdiyseniz sıkıntı yok en sonda çatlama olmuş gibi hayırlısı olsun inşallah ❤️

İnşallah öyle olmuştur 4. Günden itibaren her akşam değerlendirdik umarım yumurtam yeterli olgunlukta çatlamıştır 🥹
Amin inşallah Rabbim kalbinize gönlünüze göre versin herşeyi düşünmeyin akışına bırakın Rabbim yeter ki ol desin 🤲😍🥲

Arada 1.5 gün yapmadığım bir test olduğu için muhtemelen piki o 1.5 günde ben kaçırdım. 4 ve 5. Gün pike çok yakın fakat ben 6. Gün test yapamadım
yumurtlama öncesini değerlendirmişsin rahat ol bence ben sadece pik değerlendirdim hamileyim

Eskiler bosuna demiyor adet sonrasi hemen yapin diye dogru diyolar ahada kaniti 4. gün pik olmus bizde 15. günler sonradi bosuna bazen ovulasyon testi yapiyoruz bu ay yumurtlama olmadi diyoruz

Bugün doktora gittim yumurtan çatlamış sıvısını görüyorum dedi bu ne demek yani tamam değerlendirin mi yoksa o sıvıyı görünce geç kalınmış mı demek bilen varsa destek olabilir mi

Back
X