Ovulasyon testi yorumlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi e69
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e69

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
50
7
1
24
Kızlar yardımcı olurmusunuz üstteki bugün alttaki dün çatlama olmamış mı daha dünkü t çizgisi c den daha koyu bugunkü c , t ile eşit renkte

Eklentiler

• IMG_5113.jpeg
    194,4 KB · Görüntüleme: 36
Çatlama olmamış daha canım. Saat kaçta yaptın bugünkü testi? Eğer elinde fazlaca test varsa akşama doğru da bir test yap derim ben

Çatlama olmamış daha canım. Saat kaçta yaptın bugünkü testi? Eğer elinde fazlaca test varsa akşama doğru da bir test yap derim ben
Var canım sol kasığım ve belim aşırı ağrıyor birde

Bugun ve yarini degerlendirin mutlaka daha catlamamis. Yumurtlama gunlerinde kasik ve bel agrisi oluyor

Benim de sizin gibi olmuştu aynı bu şekilde. Eşit çıktığı gün birkaç saat sonra çatlamıştı. Bende hafif derecede pcos var yalnız onunla mı ilgili bilmiyorum ama doktordan sonra emin olmak için aynı gün akşam yine test yapmıştım daha da siliklesme başlamıştı. Akşam saatlerinde test yaparak takip edin bence mutlaka da değerlendirin :)

Tamam teşekkürler

Peki kaç güne kadar yumurta durur çatlamayıp kaybolur mu
Bildigim kadariyla yumurta 24 saat canli kaliyor. 1 gun once, o gun ve sonraki gunu degerlendirmek öneriliyor. Yarin aksam siliklesme olur muhtemelen lh testinde (pcos falan yoksa) siliklestigi ilk gun de ihtimal oluyor sonrasinda düşüyor

kızlar bakar mısınız saat 2 de yaptım yarın daha koyulaşmasın gerek yoksa bu yeterlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…