Ovülasyon Testi Yorum Lütfennnn

mubuo

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
3
2
32
Kızlar merhaba regl döngüm 30-35 gün arası ve 7 gün sürüyor geçen ay vajinal enfeksiyon kaynaklı antibiyotik kullandım bu sebeple olacak ki reglim 11 gün sürdü ilk 3 gün kahverengi leke son 2 gün yine lekeydi. 12.gün ilk kez ovülasyon testimi yaptım ve pik gördüm ilk günden bugün tekrar yaptım tekrar pik gördüm sizce normal mi buna yumurtlama denir mi ?

Eklentiler

• 1C111597-8CB4-40F3-A8B0-93AA0176C8D3.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 69
  • 3D3410DA-5A61-4518-8B69-C13FA6DC90F5.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 70
İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından yardım alabilirsiniz.

Gebelik testi de keşke yapsaydın bu işler belli olmuyor ve herkesde aynı olmuyor pik de yapmış olabilir sonuçta antibiyotik almışsınız adetin mıktarını veya rengini etkilemişte olabilir garantı olsun diye değerlendirmişsindir umarım

Evet değerlendirdim bugün de çatlamayı gördüm teşekkür ederim:)

Mehrii şimdi ben -14-15 yumurtlama pik iken ilişki yaşadım ama 16-17 de çatlama oldu ilişki yaşamadım sence tutar mı yoksa bugünü değerlendireyim mi
Canım takdiri ilahi nasip bu işler bazısı 100 kere giriyo ilişkiye o ay olmuyor bi bakıyosun 1 kez ilişkiyle hamile kalanlar var nasip kismet ama spermler 3 gün canlı kalabiliyor bu biraz eşinin sperm kalitesine canlılığına bağlı ve gerisini artık kendi bedenin yapabilmeli umarım tutar adete kadar devam edin bari belk bi umut döllenir sonradan bilemeyiz ki inşallah olur ve değerlendirmişsindir inşallah bugünüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…