Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yorum ? Allah icin bisey soyleyin cok kafam karisti?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ovülasyon testini değiştir bende kullandım asla hata vermiyor bi dene derim

Sanırım arkadaşta sorun yokmuş o yüzden 3 yılı doldurmak zorunda
Sorun yok diolar komik olan ne biliomusun canimi acitan buyuk dogum hastanesine gittik tedawimiz surdu ve orta iki kes enfeksyom oldum ilki rahim filminden once oldu . Neyse ilk asilamamda esim stres yapmis ve sperim az cikti 0.5 di dusun asilama yaptilar ve daha doktorun odasindan cikmadim bana tutmaz dedi doktor aglayarak ciktim 2. Asilamam hemen pesinden oldu ve enfeksyon vardi yine ayni seyi soledi ve ben yine aglayarak ewe geldim ki asilamalarim cok zor gecti soledimde tutmadi 2 hakkimida bosa harcadilar gucum yokken yapmistim simdi korkuyorum para biriktiriorum ama korkum cok bilmiorum ne olcak artik sadece kür ovulasyonlarla oyalaniyorum kendimi ii hissedince gidicem asilamaya baska hastaneye .

Sen kendini çok yipratmissin eşine ve kendine biraz zaman ver. Yeniden aşılama ile kendini yıpratma çünkü aşılamanın tutma oranı sağlıklı bir insanda bile düşük bir oran. Zamanı geldiğinde tüp bebeğe geçersin yazık günah kendini bu kadar yıpratma. Ben de aylarca ovulasyon denedim her ay adetime yakın hamilelik testleri yapmaya başladım her ay hüsran olunca daha fazla psikolojim bozulmaya başladı oluruna birak

Ne yazikki asiri takintili bi insanim örnek birine gitmek istemiosam kirilmasin die gidiom yalan solemek zorunda kaliorum sonra gunlerce bna kirildimi die dusunuorum ne biliyim silip atamiyorum umursamaz olamiyorum her turlu ugras buldum yok aklim adet gunlerinde bilerek imkansiz gebelikleri arastirdim bak sukret kendine dedim kendimle sawas halindeyim bi yanim sukret sus ve bekle dio bi yanim neden die sorguluyo cogu kisi bole biliyorum ama atlatan insanlara hayranim asilama bi kiz 27 yillik ewli ve iki dusuk yapmisti cok uzulmustum benden önce onun hakkettigini dusundum cok dua ettim ama biri hamileyim dediginde bn kndim icin cok agliyorum onun icin sewiniyorum ama ilk denemede hamile olan cok arkadasim var bn olamadim ustelik onlar da takintiliydi kistli bile hamile olan duydum hayirlisi ne diyim cok konustum icim cok dolu bu konularda tesekkur ederim destekleriniz icin kimseyle konusamiyorum iyiki varsiniz.

Merhaba pko olma ihtimaliniz var ama genelde pko olanlarda hep koyu çıktığını okudum birde bazıları yumurtlama günü kan lekesi görebiliyormuş yumurtlama belirtisi imiş buda ihtimal keşke dünde test yapsaydın bu elindeki test laboquick ise ben hiç memnun kalmadım üç arkadaş aldık hiç birimizde koyulaşma olmadı en iyisi innovatia test hem burda biri yazmıştı laboquick testte yumurtlama görüp ultrasona girmiş ve yumurta yokmuş güvenim kalmadı o yüzden bu teste

Aynn canim bnde memnun degilim artik hic anlasilmiyo 25 tane ddaha var bide sansima innovita daha ii onuda kullanmistim bitsin alcam bugun her ihtimal degerlendirdim 2 de bir iliskide özen gosteriyorum ama bilmiyorum ne olcak tek bildigim gecen ay adete yakin ikinci cizgi yok olmustu belki bu ay adeti ordan anlarim die umudum var nasip ya cidden bilmiyorum hic bisey su an adet duzensizligimde moralimi bozuyo.

Prolaktin fsh ve troit tahlili verin adetinizin üçüncü günü bunlar da olan sorunlar adet düzensizliği yapıyor inşallah gebelik vardır

Prolaktin fsh ve troit tahlili verin adetinizin üçüncü günü bunlar da olan sorunlar adet düzensizliği yapıyor inşallah gebelik vardır
Sanmam saglik ocagina gidebilirim ancak umuram iyi cikar . Guatirimmi etkili adetimi nasil duzelticem bilmiyorumki. 2 senedir her ay kan verdim hep iyidi ama adetim bozuktu. Anlamiyorumki. Teşekkür ederim

Hepimiz benzer şeyler yasiyoruz 3 yıl oldu artık benim de herşeyi kabul ettim yani ben elimden geleni yapacağım vermezse de Allah tan bu benim sınavım diyeceğim. İnan eline kendini yıpratmaktan başka birşey geçmiyor ama vermek senin için en sagliklisi

Biliyorum belki bende 3. Senemde artik pes ederim simdilik sadece uzuluyorum iste engel olamiyoki insan.

Biliyorum belki bende 3. Senemde artik pes ederim simdilik sadece uzuluyorum iste engel olamiyoki insan.
Bak hala kendini sartlandiriyorsun 3 senede pes ederim ne demek ben kendimi yiprattim sen yapma diyorum. Bebek için ilk önce psikolojin düzgün olacak. Yoksa geleceği varsa da gelmiyor

Bak hala kendini sartlandiriyorsun 3 senede pes ederim ne demek ben kendimi yiprattim sen yapma diyorum. Bebek için ilk önce psikolojin düzgün olacak. Yoksa geleceği varsa da gelmiyor
Elimde olsa oo unuturdum ama napiyim bu kadar oluyo oyulayacak boseyler bulucam unutumaya caliscam en azindan denerim

Yine böle cikti bugunde tam dedim siliklesio die dusundum dunku testten dolayi bugun yine koyulasti havucmu yesem acaba bilemedim.

Eklentiler

• 20200623_142708.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…