Ciddenmi kanda cikiyomu bu durum moralim cok bozuldu guatirim var o zaten bi engel bide pko sanki cocugum olmayacak gibi hissediyorum dusununce.Bence sende pko var. O yüzden bu testlerle hiç kafanı karıştırma. Stres olma. Gün aşırı ilişkiye devam et.
Pko engel değil. Sadece böyle kafan karışır. Vaijinal muayene ve reglin 3.günü hormonlara baksınlar. Muhtemelen sende lh fazla. Yani bu işin bencesi. Ama daha fazla kendini yorma bu testlerle bi muayene ol bakalım. Aşılama da olmuşsun aslında o zaman söylenirdi varsa ama bana hala öyle geliyor.Ciddenmi kanda cikiyomu bu durum moralim cok bozuldu guatirim var o zaten bi engel bide pko sanki cocugum olmayacak gibi hissediyorum dusununce.
Canim ilk 6 ay doktora gittim kist var die yok dedi sonra baska hastanelere gittim emin olmak icin herkez sorun yok dedi en son 8 ay buyuk dogumda iki asilama rahim filmi ve 4 ay kadar kontrol yapildi yok dediler anlamiyorum hic sorun yok guatirda sorun degil diolar ama ne cocuk oldu nede bi ihtimal innovitayi kullanirken cok net goruyodum bu kaset testler hep bole cikiyo 2 saat bekliyorum sivi veya gida tuketmeden ac karnina bekliyorum acaba 2 saat yeterli degilmiki daha once kullandinmi laboquick testini ?Pko engel değil. Sadece böyle kafan karışır. Vaijinal muayene ve reglin 3.günü hormonlara baksınlar. Muhtemelen sende lh fazla. Yani bu işin bencesi. Ama daha fazla kendini yorma bu testlerle bi muayene ol bakalım. Aşılama da olmuşsun aslında o zaman söylenirdi varsa ama bana hala öyle geliyor.
Ben kullandım. Çok mennundum. Bende çok net pik çok net çatlama oldu. Ama bazısı sevmez bu kasetleri. Dediğim gibi bence tekrar bi hormonlara baktır en son ne zaman bakıldı hormonlara? Varsa sonuç at bakalım ya daCanim ilk 6 ay doktora gittim kist var die yok dedi sonra baska hastanelere gittim emin olmak icin herkez sorun yok dedi en son 8 ay buyuk dogumda iki asilama rahim filmi ve 4 ay kadar kontrol yapildi yok dediler anlamiyorum hic sorun yok guatirda sorun degil diolar ama ne cocuk oldu nede bi ihtimal innovitayi kullanirken cok net goruyodum bu kaset testler hep bole cikiyo 2 saat bekliyorum sivi veya gida tuketmeden ac karnina bekliyorum acaba 2 saat yeterli degilmiki daha once kullandinmi laboquick testini ?
En son kasimda asilamada bakildi taa sonra biraktim cunku cok mutsuzlastim asilamalar beni cok zorladi olmadi yarin kan vereyim ben bi tam kan bakilsin hastaneye daha gidemem uzak ve malum virus var hala. Sen nasil kullandin kac saat sivi almadan bekledin ?Ben kullandım. Çok mennundum. Bende çok net pik çok net çatlama oldu. Ama bazısı sevmez bu kasetleri. Dediğim gibi bence tekrar bi hormonlara baktır en son ne zaman bakıldı hormonlara? Varsa sonuç at bakalım ya da
Hormonlara reglin 3. Günü bakılıyo. Hemogram her zaman bakılır. Regl olman lazım. Ben 2 saat durdum. O da arada wcye gittiğim de oldu 2 saat hiç gitmeden tutamadım.En son kasimda asilamada bakildi taa sonra biraktim cunku cok mutsuzlastim asilamalar beni cok zorladi olmadi yarin kan vereyim ben bi tam kan bakilsin hastaneye daha gidemem uzak ve malum virus var hala. Sen nasil kullandin kac saat sivi almadan bekledin ?
Demekki bnde gercekten sorun var uff moralim cok bozuldu cidden bi doktorlarda sorun var yada nie solemezlerki bi insanda sorun varsa sonucda cozum ararim nys teşekkür ederim saol.Hormonlara reglin 3. Günü bakılıyo. Hemogram her zaman bakılır. Regl olman lazım. Ben 2 saat durdum. O da arada wcye gittiğim de oldu 2 saat hiç gitmeden tutamadım.
Sorun var sorun var deme ayol. Tekrarla tahlilleri. Ovulasyon testi bende de stres yaptı hep bıraktım ben.Demekki bnde gercekten sorun var uff moralim cok bozuldu cidden bi doktorlarda sorun var yada nie solemezlerki bi insanda sorun varsa sonucda cozum ararim nys teşekkür ederim saol.
Canım sende muhtemelen pco var kaset testlerden verim alamazsın hassas testlerden alman lazım instagramda minnakkurabiyeler Ovülasyonhikayesi gibi sayfalar satıyor bu testlerden net sonucu alırsınAdetim cok duzensiz ve bu kaset ovulasyonlari hala anlayamiyorum dun adet olucagim sandim ama müthişti agrim gitti
Cok a kasigim agrio akintim uzuyo sari seffaf ve sanirim dun lekelenmem olmus iccamasirimda damla gibi.
Ama ne zaman yumurtladim anlamiyorumki 10 h dige dusundum ama diger insanlarinki daha koyu, benimki silik kaliyo onlarinkine gore anlamdim kistim yok 8 aydan fazla doktor kontrolune gittim 2 asilamam oldu tutmadi doktorlar sorunumun olmadigini soylediler 3 4 aydir gitmiyorum hastaneye. Sadece guatirim var oda sorun degilmis.
dun bilerek test yapmadim cunku kesin adet olucam sandim. Duzensiz oldugu icin ama olmadim adet.
Neyse sizce ne zaman yumurtladim?
Bn ilk iki aydir deniyorum ilk ay cubuk test iidi kafam rahatti ikinci ay bu kaset test oldu oda bole dengesiz bi silik bi bi tık koyu cikiyo ne kurler neler neler denedim yok iste asilamada istemiyorum haddinden fazla canimi yakiyo on gun aci cekiyorum zaten guatir adet duzensizligi canimi cok sıkiyodu bide catlaman yumurta olayi daha cok uzdu beni doktorlarda adam akilli ilgilenmiyoki tup bebege gucumuz yetmez bilmiyorum ne yapicagimi denemedigim iki uc sey kaldi sonunda sagligimdan da olucam yada evlatlik alirim 3 5 seneye bilmiorumSorun var sorun var deme ayol. Tekrarla tahlilleri. Ovulasyon testi bende de stres yaptı hep bıraktım ben.
Aynen bende minik kurabiyeleri takip ediyorum test bitsin ondan alicam onun testleri cok guzel ve cok yardimci oluyo peki bisey sorucam bu pko mu her neyse iste sonradan mi olur ? Ve hic gitmezmi hep bu sorunu yasarmiyim ?Canım sende muhtemelen pco var kaset testlerden verim alamazsın hassas testlerden alman lazım instagramda minnakkurabiyeler Ovülasyonhikayesi gibi sayfalar satıyor bu testlerden net sonucu alırsın
Sakin olmak zorundasın. 3. Sene dolunca rapor çıkıyor zaten 2 aşılaman da var. Zaten kür filan denedikçe stres artıyor. Hiç bir şey yapma bi kaç ay sadece dua et.Bn ilk iki aydir deniyorum ilk ay cubuk test iidi kafam rahatti ikinci ay bu kaset test oldu oda bole dengesiz bi silik bi bi tık koyu cikiyo ne kurler neler neler denedim yok iste asilamada istemiyorum haddinden fazla canimi yakiyo on gun aci cekiyorum zaten guatir adet duzensizligi canimi cok sıkiyodu bide catlaman yumurta olayi daha cok uzdu beni doktorlarda adam akilli ilgilenmiyoki tup bebege gucumuz yetmez bilmiyorum ne yapicagimi denemedigim iki uc sey kaldi sonunda sagligimdan da olucam yada evlatlik alirim 3 5 seneye bilmiorum
Ama rahim filmi 1 senelikmis benim eylulde doluyo 1 sene ve 3 yil diyosun biliyorum bazi insanlar cok bekliyo onlar icinde cok uzuluyorum ama 2021 de hazirranda 3 yil oluyo cok uzun bi sure cok yorucu gozumde kndimi canlandiramiyorum. Ki asilama bile 500 tl yyi geciyo bizim icin cok guc bi rakam o zaman tup bebek ne kadar olur kim bilir raporsuz 2 3 bin mis keske isteyen herkezim olsa ve ugrasmasak bu uzuntuyu yasamasak.Sakin olmak zorundasın. 3. Sene dolunca rapor çıkıyor zaten 2 aşılaman da var. Zaten kür filan denedikçe stres artıyor. Hiç bir şey yapma bi kaç ay sadece dua et.
Bi dk ben tam mevzuyu bilemiyorum arkadaşa bi soralım.Ama rahim filmi 1 senelikmis benim eylulde doluyo 1 sene ve 3 yil diyosun biliyorum bazi insanlar cok bekliyo onlar icinde cok uzuluyorum ama 2021 de hazirranda 3 yil oluyo cok uzun bi sure cok yorucu gozumde kndimi canlandiramiyorum. Ki asilama bile 500 tl yyi geciyo bizim icin cok guc bi rakam o zaman tup bebek ne kadar olur kim bilir raporsuz 2 3 bin mis keske isteyen herkezim olsa ve ugrasmasak bu uzuntuyu yasamasak.
Sorun değil canım yumurtlama takip ederek hamile kalabilirsin ama belki pco bile değildir hormonel bi sıkıntı da olabilir regl lerin hep düzensizse bi doktora git önce canımAynen bende minik kurabiyeleri takip ediyorum test bitsin ondan alicam onun testleri cok guzel ve cok yardimci oluyo peki bisey sorucam bu pko mu her neyse iste sonradan mi olur ? Ve hic gitmezmi hep bu sorunu yasarmiyim ?
Canim doktora gitmistim o zamanda duzensizdi hic bi sey demediler hatta soyle ornek vereyim 60. Gun adet oldum doktora soledim ilac verdi bi kerelik o kadar hic sorun yapmadilar duzenligimi guatirim var benim cocuklugumdan beri o zaten hormonla alakali bi hastalik ama duzenli ilac kullanan biriyim ewlenmeden once tek tuk gecikirdi yada erken olurdu evlendiginden beri ayni gun hic olmadi.Sorun değil canım yumurtlama takip ederek hamile kalabilirsin ama belki pco bile değildir hormonel bi sıkıntı da olabilir regl lerin hep düzensizse bi doktora git önce canım
Canım tiroid hormonun dengesizliği de adet bozukluğuna yol açabiliyor iyi bir dahiliyeci ye git bence tekrar belki ilaç dozun eksik geliyordur dozu falan arttırırCanim doktora gitmistim o zamanda duzensizdi hic bi sey demediler hatta soyle ornek vereyim 60. Gun adet oldum doktora soledim ilac verdi bi kerelik o kadar hic sorun yapmadilar duzenligimi guatirim var benim cocuklugumdan beri o zaten hormonla alakali bi hastalik ama duzenli ilac kullanan biriyim ewlenmeden once tek tuk gecikirdi yada erken olurdu evlendiginden beri ayni gun hic olmadi.
Kesin bi kan vermem gerekiyo ne kadar zor bu cocuk isi millet istemio pık cocugu oluyo boz ugras ugras incigini cıncıgini herseyini ögreniyoruz ne tuhaf bi dunya. Ts ederim allah razi olsun.Canım tiroid hormonun dengesizliği de adet bozukluğuna yol açabiliyor iyi bir dahiliyeci ye git bence tekrar belki ilaç dozun eksik geliyordur dozu falan arttırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?