Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanlışlıkla veya ilk denemede çocuğu olanların nasıl oluyor anlamıyorum yumurtlama dönemini bile bilmeyen bir sürü hamile var Kendi adıma doğum kontrol haplarıyla vücudu iyice tembelleştirmişim, hiç bir sorunumuz yok allaha şükür ama hamile kalamıyorum.
Allah yardımcımız olsun, şu mübarek günlerde bebiş isteyenlere hayırlısıyla versin inşallah.
Insallah tatlm. Canim ilk idrarinla yapma, testi yapnadan 3 saat önce sivi alimini kes, aksam 10 dan sonra yapma bide. Gunde 2 adet yap, takip et 13.cu gune dogru koyulasacak, o gun ve sabahi iliski olsun ben oyle yapmıştım. Ha bide akintini da takip et, seffaf uzayan akintin oluyorsa hic durma iliski olsun
canlar 20/06/2015 tarihinde adet günümde.. ve ovulasyon testlerinde 02/07/2015-07/07/2015 tarihleri arası yazıyodu. dün akıntım oldu işteydim.ve 3 saat sonra hemen yaptık. acaba olurmu. sol tarafımda ağrı var ama.. böle biyere çarpmışım gibi.
Kizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun bana