Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımm 😳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman inşallah diyoruz
Kızlar bugün hem Ovülasyon hemde gebelik testi yaptım çok şükür hamileyim ikiside pozitif çıktı belirtilerimde çok haklıymışım adet 9 gün geçti Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar versin inşallah asla bırakmayın ovülasyon testini

Ayyy canımmm benim o kadar sevindim ki sağlıkla kucağımza alalım o zamann

Tebrik ederim, çok sevindim Allah sağlıkla doğmayı/doğurmayı nasip etsin

Merhaba, ovulasyon testitle nasil anladiniz acaba? Ben 6 gundur yapiyorum ve hep c t esit cikiyor, yada t daha koyu cikiyor. Kafam cok laristi.

Saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah bebeginizi

Eklentiler

• 20200515_171417.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba, ovulasyon testitle nasil anladiniz acaba? Ben 6 gundur yapiyorum ve hep c t esit cikiyor, yada t daha koyu cikiyor. Kafam cok laristi.

Canım sen hamile olabilirsin biraz bekleyip erken gebelik testi yap

cok koyu ciktiktan bir gun sonra siliklesmeye basliyor, o catladigi anlamina geliyor ayrica t cizgisinin c cizgisinden bile koyu olmasi gerekiyor 15 mayista ikinci cizgi daha koyu bence o gun yumurtlamis olabilirsiniz devaminda test yaptiniz mi tekrar ?

T cizgisi c cizgisine esit oluyor genelde. 13 , 15 ve 17 mayis yani bugun t daha koyu cikti. Hic siliklesme olmuyor

Eklentiler

• 20200517_172625.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 85
Hanımlar dün ve bugünki testlerim bunlar bugün mü yumurtluyorum acaba koyu olan bugün çıktı

Eklentiler

• 07993C39-48D9-4456-A21D-EF977DDBAEEF.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar ovulasyon testi kullanıyorum bugün koyu çıktı ikiside yeteerince koyu mu ? Bilmiyorumda pek lütfen yardım edin

keske bu ovulasyon testi yerine gebelik testi olsaydi dimi Hayirlisiyla insallah bu ay alirsin guzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…