- Konu Sahibi Yenianne59
-
Kızlar bugün hem Ovülasyon hemde gebelik testi yaptım çok şükür hamileyim ikiside pozitif çıktı belirtilerimde çok haklıymışım adet 9 gün geçti Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar versin inşallah asla bırakmayın ovülasyon testiniO zaman inşallah diyoruz
Ayyy canımmm benim o kadar sevindim ki sağlıkla kucağımza alalım o zamannKızlar bugün hem Ovülasyon hemde gebelik testi yaptım çok şükür hamileyim ikiside pozitif çıktı belirtilerimde çok haklıymışım adet 9 gün geçti Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar versin inşallah asla bırakmayın ovülasyon testini
Amin canım benim inşallah Rabbim sağlık ile kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızıAyyy canımmm benim o kadar sevindim ki sağlıkla kucağımza alalım o zamann
Tebrik ederim, çok sevindimKızlar bugün hem Ovülasyon hemde gebelik testi yaptım çok şükür hamileyim ikiside pozitif çıktı belirtilerimde çok haklıymışım adet 9 gün geçti Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar versin inşallah asla bırakmayın ovülasyon testini
Amin canım çok saol Rabbim isteyen bütün kardeşlerime nasip eylesin bu güzel mübarek günlerin yüzü suyu hürmetineTebrik ederim, çok sevindim ❤❤❤ Allah sağlıkla doğmayı/doğurmayı nasip etsin
Kızlar bugün hem Ovülasyon hemde gebelik testi yaptım çok şükür hamileyim ikiside pozitif çıktı belirtilerimde çok haklıymışım adet 9 gün geçti Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar versin inşallah asla bırakmayın ovülasyon testini
Canım sen hamile olabilirsin biraz bekleyip erken gebelik testi yapMerhaba, ovulasyon testitle nasil anladiniz acaba? Ben 6 gundur yapiyorum ve hep c t esit cikiyor, yada t daha koyu cikiyor. Kafam cok laristi.
Saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah bebeginizi
cok koyu ciktiktan bir gun sonra siliklesmeye basliyor, o catladigi anlamina geliyor ayrica t cizgisinin c cizgisinden bile koyu olmasi gerekiyor 15 mayista ikinci cizgi daha koyu bence o gun yumurtlamis olabilirsiniz devaminda test yaptiniz mi tekrar ?Merhaba, ovulasyon testitle nasil anladiniz acaba? Ben 6 gundur yapiyorum ve hep c t esit cikiyor, yada t daha koyu cikiyor. Kafam cok laristi.
Saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah bebeginizi
cok koyu ciktiktan bir gun sonra siliklesmeye basliyor, o catladigi anlamina geliyor ayrica t cizgisinin c cizgisinden bile koyu olmasi gerekiyor 15 mayista ikinci cizgi daha koyu bence o gun yumurtlamis olabilirsiniz devaminda test yaptiniz mi tekrar ?
Evet canım yumurtlyorsun 3 gün değerlendirHanımlar dün ve bugünki testlerim bunlar bugün mü yumurtluyorum acaba koyu olan bugün çıktıEki Görüntüle 2677106
Canım t çizgisinin biraz daha koyu olması gerekiyorEki Görüntüle 2696467
Hanımlar 4 günlük testim sizce yumurtlama olmuşmu yardımcı olurmusunuz
Aslında 23 eylül daha koyuydugün geçtikçe açıldı rengi ilk yaptığımda byleydiCanım t çizgisinin biraz daha koyu olması gerekiyor
İkisininde koyu olması lazımEki Görüntüle 2696467
Hanımlar 4 günlük testim sizce yumurtlama olmuşmu yardımcı olurmusunuz
Bu koyuluk yeterli değilmiAslında 23 eylül daha koyuydugün geçtikçe açıldı rengi ilk yaptığımda byleydiEki Görüntüle 2696654
Bence bu koyulukta yeterliAslında 23 eylül daha koyuydugün geçtikçe açıldı rengi ilk yaptığımda byleydiEki Görüntüle 2696654
Arkadaşlar ovulasyon testi kullanıyorum bugün koyu çıktı ikiside yeteerince koyu mu ? Bilmiyorumda pek lütfen yardım edin
Teşekkr ederim değerlendim günleri inşşlh olurBence bu koyulukta yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?