• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Serinilk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
42
5
1
32
Merhaba . Pazartesi günü yumurtlama günüm olarak hissettim şeffaf akıntı ve önceki geceden Ağrım vardı. Ancak ovulasyon testi yapamadım elimde yoktu. Salı gece ve bugün Öğlen yaptığım ovulasyon testi bu şekilde. C koyu T silik. İlk kez yapıyorum yardımcı olur musunuz.

Eklentiler

• 1380BF1F-51A7-487D-9E26-C3E1E3CBB16F.jpeg
    1380BF1F-51A7-487D-9E26-C3E1E3CBB16F.jpeg
    8 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba . Pazartesi günü yumurtlama günüm olarak hissettim şeffaf akıntı ve önceki geceden Ağrım vardı. Ancak ovulasyon testi yapamadım elimde yoktu. Salı gece ve bugün Öğlen yaptığım ovulasyon testi bu şekilde. C koyu T silik. İlk kez yapıyorum yardımcı olur musunuz.
Bu test bugün yumurtlama yok demek. Ya bahsettiğiniz gün olmuş ya sonraki günler olacak. Ama belirtiler çok bariz olduğu için o günü yumurtlama günü baz alın bence

Kullandığım uygulama da pZt gösteriyordu. Sence devam edeyim mi teste?
Canım kaçırmış olabilirsin sen her ihtimale karşı değerlendir teste devam et yinede uygulamayada güvenme farklı olabiliyor yumurtlama günleri

Tamamdır kızlar teşekkür ederim. Eşimle de düzenli ilişkimiz oluyor aslında. Mesela pazar pzartesi salı değerlendirdik biz. Bundan sonrası bir boş bir dolu olarak değerlendirsem kaçırır mıyım yumurtlamayı

Tamamdır kızlar teşekkür ederim. Eşimle de düzenli ilişkimiz oluyor aslında. Mesela pazar pzartesi salı değerlendirdik biz. Bundan sonrası bir boş bir dolu olarak değerlendirsem kaçırır mıyım yumurtlamayı
Yok canım sperm kalitesinde sıkıntı yoksa bişey olmaz i hayırlısı olsun senin için inşallah? 🤗🙏

Kızlar banada bi yardım edin lütfen bi kaç yere yazdım bilgisi Yok kimsenin sanırım 😕 ben bugün miratech test aldım ama hiç belirti renk çıkmadı c bile .. yanlış mı yaptım ki ince yeri 3 çizgiyi biraz daha geçti beklettim sonra düz zemine aldım ama ince yerin kapağını kapatıp beklettim sizce bu yüzden mi bi renk çıkmadı

Kızlar banada bi yardım edin lütfen bi kaç yere yazdım bilgisi Yok kimsenin sanırım 😕 ben bugün miratech test aldım ama hiç belirti renk çıkmadı c bile .. yanlış mı yaptım ki ince yeri 3 çizgiyi biraz daha geçti beklettim sonra düz zemine aldım ama ince yerin kapağını kapatıp beklettim sizce bu yüzden mi bi renk çıkmadı
Canım testi atsana buraya bi bakalım

İlk kez denediğim için bilemedim galiba dedim yarına tekrar denicem birde karantina diye 2 kutu almıştım 🥴kısmet bakalım 😊🤲

Evet ben biraz açıklayım size arkadaşlar teste başlamadan önce yarım bardak su için 2 saat ya da 3 saat bekleyip birikmiş idrarla testinizi yapın sıvıya dikkat çok önemli zira boyle çizgi hiç görünmez

İlk kez denediğim için bilemedim galiba dedim yarına tekrar denicem birde karantina diye 2 kutu almıştım 🥴kısmet bakalım 😊🤲
Canım testi üzerinde yazıyor zaten ordan bak uygula ama bu test kesin bozuk çünkü t çıkmasa c mutlaka çıkar olsun sen yarın devam et yapmaya sperm sıkıntısı yoksa eşinde hergün ilişki de olabilir garanti olması adına inşllah hayırlı sonuç alırsın canım sormak istediğim bişey varsa sorabilirsin ?🤗🙏

İkincisi t çizgisi C kadar koyu olursa ya dA daha koyu olduğunda pik hali olur bu da tam zamanıdır uygundur demektir bazı arkadaşlar pik olmadan bazıları tam pik olduğunda bazıları pikten sonra t çizgisi silikleşmeye başladığında deneme yapar bu size kalmış

3 saat aralıklarla sıvıya dikkat ederek tekrarlayınız

Back