ovulasyon testı ! yardıma ıhtıyacım var

Canım bırakma ya ne zararı en rısklı donem zaten 14. gun sonrası degerlendırmeden geçme. Hem hamıle olsan da zararı olmaz kı kaç aylık kadınlar ıle ılıskıye devam edıyor :)

Ya ne bıleyım korkuyrum bısey olur dıye . Ama artık oyle yapmaycgm dıger reglımı olana kadr devam etcem gun asırı ılıskye gırmeye. Baklm bu ay ne olacak...

Cok tesekkr ederım tatlım. Fotolrnı cekıp yollrm o zamn sana bu arda atesımıde olcmeye basladım hergun baklm :) sorma tam zamnında ben bırakyormusum ılıskıyeye gırmeyı . Bunuda yenı farkettım zaten :)

rica ederim canım. en azından fark ettin yoksa boşu boşuna geçmiş olacaktı zamanın evlat hasretiyle

tatlım bana bunu ilk söyleyen doktorum oldu leğene bir su bardağı üzüm sirkesi dök su koy içine otur dedi ama onu günde 3defa yapamadım sürekli soyun içinde bekle giyin olmadı burdan bi arkadaş sirkeyle sil dedi nicki hatırlamıyorum şu an da günde 3defa sildim kurutma makinasıylada kuruttum çok şükür geçti arada bir yine sirkeyle siliyorum yeniden oluşumunu önlemek adına çünkü bende her ay tekrarlıyor. bu arada evet canım çok ama çok yakıyor yani bırakıp ağlayacaktım nerdeyse ama dayandım sürekli yaptım birde şunu unutma eğer mantarın ilk gününde fark edersen sirke tek başına geçirir ama ikinci güne kalırsa muhakkak hafif bi fitilde kullanman lazım çünkü mantar dışarda başlayıp içeriye doğru yayılıyor dışarıyı sirkeyle temizlersin rahatlatır seni kaşıntı geçer ama asla mantar geçmez içeriyide fitille temizlemek lazım bana doktorum en hafif olan ketoral fitil verdi içinde 3tane var mantarım hafif olduğunda veriyor onu 3gün kullanıyorum aynı zamanda sirkeyle siliyorum hem içi hem dışı temizleniyor burdan başka bi arkadaşa daha demiştim onada çok iyi gelmişti

Cok tesekkurler canim. Uyguliycam mutlaka. Bu arada az once ibrahim saracoglu programini dinledim. Aynisafa miydi neydi portakal nergisi diger adi sanirim bu bitkisi kaynatip suzun ilininca o suda oturun mantar olusumlarini engeller ve mantari kokten temizler dedi. Sanada soyleyeyim canim.

rica ederim canım. en azından fark ettin yoksa boşu boşuna geçmiş olacaktı zamanın evlat hasretiyle

Günaydın tatlım dun aksam ovulasyn testını uyguladım hıc oyle 2 cızgı cıkmadı dırek tek cızgı vardı hafıftende olsa ıkıncı cızgı mutlaka oluyor mu

hiç duymamıştım çok teşekkür ederim canım tabiki denemekte fayda var

Günaydın tatlım dun aksam ovulasyn testını uyguladım hıc oyle 2 cızgı cıkmadı dırek tek cızgı vardı hafıftende olsa ıkıncı cızgı mutlaka oluyor mu

günaydın canım ikinci çizgi ilk başlarda çok ama çok hafiftir ama vardır o hafif çizgiyide ancak bi 15dakka sonra görebilirsin sen 5dakka içinde bakıp hemen atmışsındır dikkatlice bamadan ve beklemeden

günaydın canım ikinci çizgi ilk başlarda çok ama çok hafiftir ama vardır o hafif çizgiyide ancak bi 15dakka sonra görebilirsin sen 5dakka içinde bakıp hemen atmışsındır dikkatlice bamadan ve beklemeden

Canim benim testler bugun yarin gelir. Sey sorucam sana. Simdi testi yapinca 2si de ayni net koyulukta gorunce 24 saat icinde iliskimi gerekir? Siliklesmesini beklemekten bahsediyor herkes karisti kafam

Canim benim testler bugun yarin gelir. Sey sorucam sana. Simdi testi yapinca 2si de ayni net koyulukta gorunce 24 saat icinde iliskimi gerekir? Siliklesmesini beklemekten bahsediyor herkes karisti kafam

bak canım ilk başlarda aynı gebelik testi gibi c bölgesi koyu t bölgesi çok hafif çizgidedir yumurtlama günün yaklaştıkça çizgi koyulaşmaya başlayacaktır ama hergün aynı saatte ve yapmadan önce 3saat olabildiğince az sıvı almayı unutma. pozitif olduğunda ya ikiside aynı koyuluktadır yada t bölgesi cden dahada koyudur o iki koyu çizgiyi gördüğün zaman mutlaka o gün ilişkiye gir ertesi günde ilişkiye gir silikleşmesini beklemene gerek yok pozitif çizgileri gördüğünde bu 24 saat içinde yumurtanın çatlayacağını gösteriyor senin yapman gereken gördüğün gün ve ertesi gün mutlaka ilişkiye girmek sonra bir gün ara verip tekrar gün aşırı ilişkiye devam etmek çok uzun yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir

Canım allah razı olsun cok guzel anlattın, gelsin testler sabırsızlanıyorum baslamak ıcın. Inşallah rabbım yuzumuzu guldurur, Incır kurune basladım bugün, işyerinde ıncır kaynattım resmen, hihihi çay ocağındakı abla burası ıncır mı kokuyor dıyodu sabah molada

Mutlaka vardır yanı anladım canım testler bosuna alınmıs oldu Eşim tam ovulasyon gunlerımde yurtdısına gıdıyor bu ayda es gectı artık

Son düzenleme:

midem rahatsız da doktor hergün bunu mutlaka içmem lazım dedi de

Mutlaka vardır yanı anladım canım testler bosuna alınmıs oldu Eşim tam ovulasyon gunlerımde yurtdısına gıdıyor bu ayda es gectı artık

olsun sen yinede gün aşırı ilişkiye gir spermlerin rahimde 3gün yaşadığınıda unutma yurt dışına gidiyor diye ilişkiyi bırakma

olsun sen yinede gün aşırı ilişkiye gir spermlerin rahimde 3gün yaşadığınıda unutma yurt dışına gidiyor diye ilişkiyi bırakma

Evet ya 3 gun olayını bende duydum ama garıp geldı 3 gun cok uzun sure degıl mı kı? Yok bırakmam tatlımda pek umudum yok cunku tam olması gerektgı zamanlarda yok 1 2 haftaya da anca doncek Bana gene anamın evının yolları göruldu

Kızlar benım regl 3 gun dolu dolu suruyor, 4. gune sarkıyor cok az oluyor tabı o gun.

Bugün 4. günüm deneme amaçlı yapayım dedım, 2.çizgim silik çıktı, normal mı bu, ben bırhafta sonra belırmeye baslar sanıyodum?

Eklentiler

• $unnamed.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 80

Canım sperm 72 saat yumurta 48 saat canlı kalıyor. Yanı yumurtan diyelım kı bugun çatlayacak, 72 saat oncekı ılıskınden sonra ayaklarını dıkerek spermlerını ıcerı kaydırırsan o kalan spermlerle bile dollenme ıhtımalın var :) Allahın mucızelerınden ıste :)

Ayyy ya bu cok ıyımıs :) Hadı bakalm inş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…