- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben gittigidiyordan alıyorum labaquıck diye bir markanın...adetinin başlangıcından itibaren 10.günü baz alarak yapacaksın zaten testte ne zaman adet döngüsüne göre ne zaman başlaman gerekli yazıyorkızlar ben bugün adet oldum hamile kalmak istiyorum gelecek aylarda ...yumurtlama zamanım şimdi hangi gün bugünden itibaren 10-14. gün mü ?? yoksa adetim bitecek ondan sonraki 10. gün mü??? birde bu testleri netten alabilyormusunuz hangisi güvenilir
canım ben gittigidiyordan alıyorum labaquıck diye bir markanın...adetinin başlangıcından itibaren 10.günü baz alarak yapacaksın zaten testte ne zaman adet döngüsüne göre ne zaman başlaman gerekli yazıyor
göndericinin adı soyası yazıyor genellik medikallerden gönderim yapılıyor...ev sahibin o kadar da anlamaz herhalde ben 2 kere sipariş vermiştim birinde fatura içinde birinde dışında yapıştırılmıştı...tsk ederim...kargo geldiğinde içinde ne oldugu belli olmuyor değil mi faturası falan dısarıda mı oluyor...benim ev sahibim cok meraklıdırda ben çalısıyorum ona geliyor kargolar...fatura yazınca anlıyor ne aldığımı ...bu nu öğrensin istemiyorum
aynısı bende de olmuştu geçen hafta forumda birkaç kişiye sorduğumda adet döneminde lh hormonu yüksek çıkabiliyor dendi
aynısı bende de olmuştu geçen hafta forumda birkaç kişiye sorduğumda adet döneminde lh hormonu yüksek çıkabiliyor dendi
bende hatta belki üstüne görmüşümdür diye hamilelik testi bile yaptımyanı sonuc negatıftır . hıc sasırmadım pfff![]()
bende hatta belki üstüne görmüşümdür diye hamilelik testi bile yaptım![]()
ayy güldürdün benı saol :))))) napalım beklıycez bakalım artık işim belkılere kaldı testlerdende midem bulandı bı tutturamadık![]()
aynen bende sinirlerim bozluyor artıkben ayın 22.de adet oldum bugün akıntı fazlalaştı sanırım yumurtam çatlıyor :
testte yaomak istemiyorum sürekli zaten çift çizgi çıkıyor ya bende sorun var ya testlerde
zaten kocaya da küsüm sanırım bu ay da böyle kaçacak
![]()
bende test fılan yapmam artık hele ovulasyon butun kafamı allak bullak ettıadetıme 5 gun kala yapmaya basladım hep boyle cıft cızgı sınır sey bozuk heralde :/
27-28 güne bir adet oluyorum ......kızlar benim adetim 28 mayıs başladı yani birinci gün.....bugün bitti. 7. gün... ben bugünden itibaren ovulasyon yapacam değil mi??? aman ne karısık işler ya![]()
dün yaptım ovulasyonu tek çizgi cıktı bakalım birde bugun yapacam
Hangi testi nerden aldin canim sen?