ovulasyon testı ! yardıma ıhtıyacım var

23 yasndym :) bir bardk suyu kaynat icine kaynadiktn snra bir sogani 4e böl at 5dk da pyle kaynat haff ilisin ic. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eeee siz bızden buyukmussunuz ben 25 eşim 31 yasında :) Benm basımn etını yıyor bebek dıye dıye yok yasım gecıyor yok 2 bebek ne zamn olcak dıye :) Ahhh bu erkekler hepsı baska dunyada yasyor :)
Bende gebelk oncesı gıtım doktra 2 tane kıst verdı fakat onemsız dedı ılac falan vermedı aynen banade smear kan ıdrar testlerı yaptrdı sorun yok dedı sdece kıste bakmk ıcın 1 ay snra tekrar gel dedı.
Valla ben ıncır havuc kuru denedım bu ay ılk defa reglm 3 gun gecıktı korkuymda smdı kurden. Bıraktm zaten ıncır havc kurunde 1 2 ay kendı hamıle bırakcam bakalm ne olcak
Bende kendımı hep 28 gunde 1 reglı oluyrm sanıyordum ama takvıme isretlerdm hep ordan bı hesapladm 30 gunde 1 mıs yanı ben hep yanlş hesaplyrmsun ovulasynumu bu ay o yuzden test aldım baklm nelr olcak

Canım o zaman tutunmus olabılır bebısın rabbım saglıkla tamamını erdırsın, belkı geç dollenmedır, test negatıf cıkmıs, kan testı yaptırdın mı?

Kan testi de ctsi gnu 0.09 crsamba gnu 0.5 yukselme var ama zaten yerlesme olmadan kanda gebelk brlli olmaz

23 yasndym :) bir bardk suyu kaynat icine kaynadiktn snra bir sogani 4e böl at 5dk da pyle kaynat haff ilisin ic. :)

Heee sogan kurumu demek ıstedın canım sofan suyu yazınca sen ben baska bısey sandım
bende 25

Yok canım ya benım esım daha erken deyıp duruyor da ben ıstıyorum tam zamanı gıdı hıssedıyorum. Insallah hemencık hamıle kalırız saglıkla

Kan testi de ctsi gnu 0.09 crsamba gnu 0.5 yukselme var ama zaten yerlesme olmadan kanda gebelk brlli olmaz

Yerleşme kanaması olduysa ve kesıldıkten sonra zaman geçtıyse sorun yoksa tutunmustur canım, o zaman cıkar bılıyorum yerleşme sağlandıgından, ınsallah hakkında hayırlısı olur canım benım

öncelikle mantar tabiki engeller diyemem çünkü mantarla hamile kalanlar da var ama enfeksiyon spermleri öldürdüğü için engelleme ihtimali yarı yarıya. mantarını mutlaka tedavi ettir hamile kalsan çok sıkıntı yaşarsın mantarı geçirmek için günde 3veya 4 defa düzenli sirkeyle vajinayı sil yüzde yüz sonuç alacağına eminim çünkü ben yıllardır çözüm bulamadığım mantarımı böyle geçirdim ben galenik ovulasyon testi alıyorum 3aydır onu kullandım ama hamile kalamadım dün iki gün önce doktora gittik hormon tahilleri için prolaktinim yüksek çıktı buda gebeliği engelliyo çünkü vücut kendini hamile zannedip süt salgılıyo bu ay çalışmalara devam edicem bakalım rabbim ne zaman ol diyecek hayırlısıyla bekliyorum

Insallllahhh yok pmbe knamadan sonra iki gn geçti hc bsey yokkk bgun 3.gun hatta

Anladım canım cok saol ya verdgın bıldıler ıcın. Sen reglının kacıncı gun kullanmya basladın bugun benım 9. gunumde

rica ederim canım ben 8. günü başlıyorum kullanmaya sende başla bugün çünkü doktorum 8. gün bile yumurtlayıp hamile kalan hastam var dedi ha bu arada küçük bir dip not dün doktorum ovulasyon testine çok bağlı kalma haftada en az 2 defa mutlaka ilişkiye gir dedi

Elma sırkesı mı canım? Bunu 2.kez duyuyorum. Regl bıter bıtmez denıycem ya, fıtıl kullandım 2 tane, bıtınce 2 adet daha kullanıcam. Bır haftada su sırke olayını deneyeyım kontrole gıdıcem, ınsallah gerıde bırakırım

Vajinl mantaar icnmi cnm bu hangi sirke bide tatlm

Hadı ya 8 gun cok erken degıl mı ya . Bız zaten gun asırı ilişkye gırmeye calısıyruz canım ama ben 14 gun oldumu hep bırakyrdum ilşkye gırmeyı ya hamıle kalrsam ya bebgme zarr verırsem dıye ama yanlş yapıyrmusum

canım ben üzüm sirkesi kullanıyorum doktorum bana öyle demişti çok ama çok acıyacak dayanamayacak kadar ama korkma mikropları öldürdüğü için okadar acıyo sakın vazgeçme geçene kadar devam et özellikle de yatmadan önce birde sirkeyi peçeteye dök tutabildiğin kadar tut oraya tampon yap yaptıktan sonra kurutma makinesiyle kurut ıslak kalmasın emin ol geçecek

aaaa hemde tam yumurtlama zamanında bırakıyomuşsun :))) 13, 14, ve 15. günler yumurtlamanın olduğu en yüksek günler sen başla bugün ovulasyona istersen fotoğraflarınıda bana yollayabilirsin her gün bakarım ben

Cok tesekkr ederım tatlım. Fotolrnı cekıp yollrm o zamn sana bu arda atesımıde olcmeye basladım hergun baklm :) sorma tam zamnında ben bırakyormusum ılıskıyeye gırmeyı . Bunuda yenı farkettım zaten :)

Canım black elma sırkesı dedı ama mantar da cesıt cesıt. Sanırım sırke mıkrop oldurdugu ıcın ıkısı de olur belkı. Pekı senın ne mantarı yazıyodu canım raporunda? Yakıyo mu dıyosun canım Bazısı da oranın kımyasını bozuyor dıyor, ama doktor mu dedı sana ?

Canım bırakma ya ne zararı en rısklı donem zaten 14. gun sonrası degerlendırmeden geçme. Hem hamıle olsan da zararı olmaz kı kaç aylık kadınlar ıle ılıskıye devam edıyor :)

Tanam kızlar saoluncooookk ins gebeymdt gebennin duası kabl olr denilir bolbol dua edicem sizlere

Canım dualarımız senınle, rabbım hayırlı netıceler versın :) Dualarını esırgeme

Vajinl mantaar icnmi cnm bu hangi sirke bide tatlm

blackberry elma sırkesı demıstı nusece uzum sırkesıyle kurtulmus. Bence sırke ıcındekı madde mıkrop olduruyo ıkısıde ıse yarıyor galıba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…