ovulasyon testı ! yardıma ıhtıyacım var

Yapilan saat muhm dejl 2saatt sivi tuketmemen onemli. Hep poztf çıkmaz. Ikisininde ayni koyulukta olmasi lazm poztf olmasi için. Hafif çizgi saylmaz cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende test fılan yapmam artık hele ovulasyon butun kafamı allak bullak ettı adetıme 5 gun kala yapmaya basladım hep boyle cıft cızgı sınır sey bozuk heralde :/

selam canım adetine 5 gün kala yaptığın hiçbir anlamı yok bu birincisi ikincisi ise zaten hormonlardan dolayı ovulasyon bize sonuç veriyor yani sen ne zaman da yapsan çift çizgi çıkar yanlız tüm çift çizgiler pozitif anlam taşımaz. iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım pozitif olması için. adetnin birinci gününden sayarak 8. günü başla testi yapmaya hergün aynı saatte yap ama sabah 10 ile aksam 12 arası yapman lazım ve ilk idrarla yapmamalısın yapmadan 3saat önce sıvı almamalısın ancak bu şekilde pozitif sonuca ulaşabilirsin

canım hep çift çizgi çıkar ama t bölgesindeki çizgi herzaman soluktur sadece yumurtanın çatlamasına çok az kala ikiside çok koyu olur. testi akşam 12ye kadar yapabilirsin yanlız yapmadan 3saat önce sıvı almamalısın

Tecrubeyle sabıt acıklamaları cok sevıyorum. Bende geçen ay deneme yaptım ılk kez korunmasız ama sonuc alamadık. Ya yumurtlama donemımı tutturamadım ya da mantarım ıyılesmedı ve engel oldu. Bakalım bu ay ovulasyon testini denıycem ınsallah rabbım nasip eder.

Sizin denemelere yardımcı oldu mu testlerle sonuc aldın mı? Ve hangı markayı kullandın canım?

Anladım canım cok saol ya verdgın bıldıler ıcın. Sen reglının kacıncı gun kullanmya basladın bugun benım 9. gunumde

Cok saol tatlım ya verdıgın bılgı ıcın. Acaba gercektn ıse yarıyormu dogru sonucu verıyr mu ben ılk kez kullancm bakalm 3 aydır korunmyrz ama hala bebiş yok dedım bıde bunu deneyım

Cok saol tatlım ya verdıgın bılgı ıcın. Acaba gercektn ıse yarıyormu dogru sonucu verıyr mu ben ılk kez kullancm bakalm 3 aydır korunmyrz ama hala bebiş yok dedım bıde bunu deneyım

Dgru bilgi vrr cnm bende hemşire yim denedm bu ay bakalm adet olmadm hala 3gn gecti

Dgru bilgi vrr cnm bende hemşire yim denedm bu ay bakalm adet olmadm hala 3gn gecti

Ayyyy inş hamişsindir canım :))) 3 gundr nasıl test yapmadan durabıldın kı ben heyecandan duramazdım :))) Kac aydır korunmuyrsn pekı

Ayyyy inş hamişsindir canım :))) 3 gundr nasıl test yapmadan durabıldın kı ben heyecandan duramazdım :))) Kac aydır korunmuyrsn pekı

4.aym tatlm klomen die yumrtlatan ilaç aldm. Bakalm ins bu ay bekliorm sali gnu yerlesme kanamamdi muhtemelen. Yerlesme olmadan gozujmuyomus kannda ve gec döllenme oldu muhtemlen. Sen nekdrdr krnmuyosun? Buarada zateb 4 aydır evlym:)

3 aydır korunmuyrum tatlım. 9 aydırda evlıyım ...
Ayyy sende daha yenı evlıymıssın :) Bende dıyorum acaba erken mı karar verdım bebışe :) Klomen den cogu topıkde bahsetmısler canım ama anlamadım ben ya her ısteyen gıdıp alabılırmı bunu oyle ben doktara gıttım sadce folık verdı test sonuclrn ıyı dedı ... Sadece 2 tane 3,5 mm basıt kıstlerım varms oyle dedı o da gebelıge engel olmaz dedı.
İnşşşşşş hamişşsinndır guzel haberlerını beklyrum...

Son düzenleme:

Bende geçen ay başladım bebek calısmalarına, bu ay ovulasyon testi denıycem, ınsallah kavusuruz bebeklerımıze allahın ıznıyle

Bende geçen ay başladım bebek calısmalarına, bu ay ovulasyon testi denıycem, ınsallah kavusuruz bebeklerımıze allahın ıznıyle

Ikımızde yenıyız bu yolda desene ... Ne kadardır evlısın pekı. bende bu ay baslıcam ovulasyn testıne bakalım hayırlısı artık inş tez zamanda gelıp annelerını cok bekletmezler

Evt karari braz erken aldk biz. Olsn kuck yasta annr olmk guzldir. Kistelrine gelince adet olrsan adetinin ikinci gunu sofan suyuna basla vr sbah aksam ic tamamrn yok edior bnmde ck vrdi hpsi gtti bu yolla. Klomen yumrta çoğalıtyor ve gebelk olasilgni arttryor. Bilinçsiz kullanlmamasi grek . Doktrn yumrtlarnin gelsmedigni grursw verir. Istersen adetnden 14gn once gt yani yumrtlama donemnde doktrn baksn yumrtalrn nekdr gelişmiş ona gre yntm vrr. :) ins snde annne olrsnnnn cnm bnm.

Buarada 3gn once bat ilk gunuydu. Olmadm ama ilkk gn yani ptsi gnu pmbe kanamm oldu sildikce geldi bi kac kere bikac dmla. Snra ne gelen vr ne giden yerlesme kanamasi olablrmi

Ikımızde yenıyız bu yolda desene ... Ne kadardır evlısın pekı. bende bu ay baslıcam ovulasyn testıne bakalım hayırlısı artık inş tez zamanda gelıp annelerını cok bekletmezler

1 yılı aştım canım, korunmayı bıraktık, daha doğrusu benım ıstegımle bıraktık, esım hala tedırgın, cok pınpırıklı erken mı genç yaşta kısıtlanmayalım dıye korkuyor ama ben ıstıyorum artık, ınsallah kısmet olur. beklenen adet tarıhım 3 temmuz, bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama donemımı tesipt edıcem, bakalım rabbım nasip ederse bir bebek sahıbı olmak istiyorum. Allah buyuk :) Hatta ıkız olursa havalara ucabılırım. Inşallah hepımız kavusuruz bebeklerımıze.

Ayyy cok saol ya hıc duymamıstm onu sogan suyu dıyrlar ondada mıdem bulanıyr hıc ıcemedım bu sofan suyu nedır nerde bulurum kur gıbı bısey mı yapcak ac karın tok karın fark edermı tatlım....
Hmmm anldm canım ya herkes kullanınca dedım bendemı alsam en ıyısı doktra danısmam o zamn.
Sana neden verdıkı doktr daha cok yenıymıs denemelerın...
En ıyısı canım erken anne olmak bebişimzle buyuruz ıste. bu arada kac yasındasın
İnş Rabbım isteyen herkese tattırır bu duyguyu

Canım dedıgın yerleşme kanamasına benzıyor.Benımde bat gunumden bır gun once pembe ara ara kanamam oldu, ertesi gün regl basladı, kısmet, belkı senın gelmez, hakkında hayırlısı

Herseyın hayırlısı...
Kaç yasındasın kı esın tedırgın.Bu donemde doktra gıttın mı hıc yada kur falan denedın mı

Herseyın hayırlısı...
Kaç yasındasın kı esın tedırgın.Bu donemde doktra gıttın mı hıc yada kur falan denedın mı

Canım ben 27 esım 32 yasında :) Yanı aslında arkadaşlarının etkısı olabılır hepsi eglenceye aksıyona duskun cıftler, 3 4 senelık evlıler var hala korunuyor, sımdı cogu kadın 29 undan once dogurmuyor dıyor bana bı de benı susturmak ıcın :)

Neyse korunmayı bıraktık ben fırsat yaratmaya calısıyorum ınsallah kısmet olur.
Canım hamılelık oncesı surec ıcın doktora gıttım geçen ay, folık asıt verdı bana, smear testi yaptı ve kultur yaptı, mantarım cıktı, fıtıl verdı onu kullanıyodum adet araya gırdı, 2 fıtıl daha kullanıcam bu hafta sonunda.

Gecen ay ılk denememızdı, ılıskı sonrası hemen kalktım, pek programlı davranmadım, yumurtlamayı da takıp etmedım, bu ay ınsallah takıp edıcem ovulasyon testlerıyle.

Bugun adet baslamısken corekotu kurune baslamak ıstıyorum :) Saglıklı dongum varken bozmakta ıstemıyorum aslında emın degılım.
Senın durumun ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…