Kızlar gunaydın
bende bu ay giddigidyr dan aldım ovulasyn testı ılk defa kullancam.Hıc bısey anlamadım hep cıft mı cıkar ya ne sacma sey... Bugun 9. gunum yanı bugun baslamam mı gerek ve ben calısyrm sabah testı yapmam zor olur aksamları yapsam dogru sonuc verırmı kı.
bende test fılan yapmam artık hele ovulasyon butun kafamı allak bullak ettıadetıme 5 gun kala yapmaya basladım hep boyle cıft cızgı sınır sey bozuk heralde :/
Kızlar gunaydın
bende bu ay giddigidyr dan aldım ovulasyn testı ılk defa kullancam.Hıc bısey anlamadım hep cıft mı cıkar ya ne sacma sey... Bugun 9. gunum yanı bugun baslamam mı gerek ve ben calısyrm sabah testı yapmam zor olur aksamları yapsam dogru sonuc verırmı kı.
selam canım adetine 5 gün kala yaptığın hiçbir anlamı yok bu birincisi ikincisi ise zaten hormonlardan dolayı ovulasyon bize sonuç veriyor yani sen ne zaman da yapsan çift çizgi çıkar yanlız tüm çift çizgiler pozitif anlam taşımaz. iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım pozitif olması için. adetnin birinci gününden sayarak 8. günü başla testi yapmaya hergün aynı saatte yap ama sabah 10 ile aksam 12 arası yapman lazım ve ilk idrarla yapmamalısın yapmadan 3saat önce sıvı almamalısın ancak bu şekilde pozitif sonuca ulaşabilirsin
canım hep çift çizgi çıkar ama t bölgesindeki çizgi herzaman soluktur sadece yumurtanın çatlamasına çok az kala ikiside çok koyu olur. testi akşam 12ye kadar yapabilirsin yanlız yapmadan 3saat önce sıvı almamalısın
Yapilan saat muhm dejl 2saatt sivi tuketmemen onemli. Hep poztf çıkmaz. Ikisininde ayni koyulukta olmasi lazm poztf olmasi için. Hafif çizgi saylmaz cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok saol tatlım ya verdıgın bılgı ıcın. Acaba gercektn ıse yarıyormu dogru sonucu verıyr mu ben ılk kez kullancm bakalm 3 aydır korunmyrz ama hala bebiş yok dedım bıde bunu deneyım
Dgru bilgi vrr cnm bende hemşire yim denedm bu ay bakalm adet olmadm hala 3gn gecti
Ayyyy inş hamişsindir canım :))) 3 gundr nasıl test yapmadan durabıldın kı ben heyecandan duramazdım :))) Kac aydır korunmuyrsn pekı
4.aym tatlm klomen die yumrtlatan ilaç aldm. Bakalm ins bu ay bekliorm sali gnu yerlesme kanamamdi muhtemelen. Yerlesme olmadan gozujmuyomus kannda ve gec döllenme oldu muhtemlen. Sen nekdrdr krnmuyosun? Buarada zateb 4 aydır evlym:)
3 aydır korunmuyrum tatlım. 9 aydırda evlıyım ...
Ayyy sende daha yenı evlıymıssın :) Bende dıyorum acaba erken mı karar verdım bebışe :) Klomen den cogu topıkde bahsetmısler canım ama anlamadım ben ya her ısteyen gıdıp alabılırmı bunu oyle ben doktara gıttım sadce folık verdı test sonuclrn ıyı dedı ... Sadece 2 tane 3,5 mm basıt kıstlerım varms oyle dedı o da gebelıge engel olmaz dedı.
İnşşşşşş hamişşsinndır guzel haberlerını beklyrum...
Bende geçen ay başladım bebek calısmalarına, bu ay ovulasyon testi denıycem, ınsallah kavusuruz bebeklerımıze allahın ıznıyle
3 aydır korunmuyrum tatlım. 9 aydırda evlıyım ...
Ayyy sende daha yenı evlıymıssın :) Bende dıyorum acaba erken mı karar verdım bebışe :) Klomen den cogu topıkde bahsetmısler canım ama anlamadım ben ya her ısteyen gıdıp alabılırmı bunu oyle ben doktara gıttım sadce folık verdı test sonuclrn ıyı dedı ... Sadece 2 tane 3,5 mm basıt kıstlerım varms oyle dedı o da gebelıge engel olmaz dedı.
İnşşşşşş hamişşsinndır guzel haberlerını beklyrum...
Ikımızde yenıyız bu yolda desene ... Ne kadardır evlısın pekı. bende bu ay baslıcam ovulasyn testıne bakalım hayırlısı artık inş tez zamanda gelıp annelerını cok bekletmezler
Evt karari braz erken aldk biz. Olsn kuck yasta annr olmk guzldir. Kistelrine gelince adet olrsan adetinin ikinci gunu sofan suyuna basla vr sbah aksam ic tamamrn yok edior bnmde ck vrdi hpsi gtti bu yolla. Klomen yumrta çoğalıtyor ve gebelk olasilgni arttryor. Bilinçsiz kullanlmamasi grek . Doktrn yumrtlarnin gelsmedigni grursw verir. Istersen adetnden 14gn once gt yani yumrtlama donemnde doktrn baksn yumrtalrn nekdr gelişmiş ona gre yntm vrr. :) ins snde annne olrsnnnn cnm bnm.
Buarada 3gn once bat ilk gunuydu. Olmadm ama ilkk gn yani ptsi gnu pmbe kanamm oldu sildikce geldi bi kac kere bikac dmla. Snra ne gelen vr ne giden yerlesme kanamasi olablrmi
1 yılı aştım canım, korunmayı bıraktık, daha doğrusu benım ıstegımle bıraktık, esım hala tedırgın, cok pınpırıklı erken mı genç yaşta kısıtlanmayalım dıye korkuyor ama ben ıstıyorum artık, ınsallah kısmet olur. beklenen adet tarıhım 3 temmuz, bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama donemımı tesipt edıcem, bakalım rabbım nasip ederse bir bebek sahıbı olmak istiyorum. Allah buyuk :) Hatta ıkız olursa havalara ucabılırım. Inşallah hepımız kavusuruz bebeklerımıze.
Herseyın hayırlısı...
Kaç yasındasın kı esın tedırgın.Bu donemde doktra gıttın mı hıc yada kur falan denedın mı
Bende geçen ay başladım bebek calısmalarına, bu ay ovulasyon testi denıycem, ınsallah kavusuruz bebeklerımıze allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?