ovulasyon testı ! yardıma ıhtıyacım var

xxanqelxx

Allah'm sana şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
222
80
48
34
merhaba kızlar :) duzenlı adet goruyorum 28 gunde bır arada sasmada oluyor neyse bu ay cok umıtlıydım bebek var dıyordum adet oldum 3 gun surdu 5. gunu ovulasyon testıne basladım ( cok dıye :) ) sureklı cıft cızgı var anlamıyorum. daha adetım yenı bıttı negatıf olması gerekıyor sureklı yapıyorum sureklı pozıtıf bı bılgısı olan varmı acaba ?

Çok erken yapmaya baslamişin adetin yeni bittigi için hormonlardan bole çikmiş olabilir birde testin ikinci çizgi koyulugu çok onemli çizgi çiksa bile bu ya oteki çizgiyle aynıı ! Koyulukta olcak yada en garantisi pozitifi daha koyu olcak bole olmali 28 gunde bi adet goruosan 28-14 =14. Gun muhtemelen yumurtlama gunun bole hesaplamalisin bu hiç sasmaz adet uzunlgndan hep 14 çikarttnmi bulursun gununu 13. Gun olan beraberlkle sorunun yoksa kalacgni dusunuorum

Bende 28 gunde bir oluyorum ama bugun ögrendimki ilk on gun iliskiye girince cocuk oluyormus bazilarida 14 . Gun diyor anlamadim gitti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım adet gününden hesaplayıp 9. günü başlamalısın ovulasyon testine bende 28 günde bir adet oluyorum ama benim yumurtlama hesaplarına göre olmuyor yumurtam daha erken oluyor keşke testlerden birinin fotoğrafını atsaydın buraya daha net anlayabilirdik

sürekli çift çizgi olucak zaten canım önemli olan ilk çizgi kadar koyu olması...
o gün yumurtladın anlamına geliyor..
ertesi gün o çizgi yine silikleştiyse yumurtan çatladı ve döllenmeye hazırla anlamına geliyor...
bu nedenle koyu gördüğün gün ve ertesi gün silikleştiğinde ilişki olması gerekiyor...

Tabii ki çift çizgi çıkacaktır ama T çizgisi siliktir, C ve T kopkoyu aynı koyulukta çıkarsa pozitif demektir.. Dolayısıyla senin testlerin negatiftir şu anda..

ovulasyonla ılgılı hıcbır fıkrım yoktu cevap verenlere cok tesekkurler :)) koyu cızgıyı yakaladım bakalım sonuc ne olucak

yukleyebıldmmı bılmıyorum ama bakarmısınız kızlarr adetıme 5 gun var ovulasyon testı boyle cıkıyor. acaba hamılelıgı de cıkartıyor olabılırmı ?

Eki Görüntüle 1130034

yukleyebıldmmı bılmıyorum ama bakarmısınız kızlarr adetıme 5 gun var ovulasyon testı boyle cıkıyor. acaba hamılelıgı de cıkartıyor olabılırmı ?
canım bende hamile iken yaptığımda çift çizgi daha koyu idi ama hamile idim.ovulsyon hamileliği öğrenmede yararlanılıyor ama senin sanki biraz erken çıkmış gibi emin olmak için idrar testi yap ya da kan testi ver umarım hamişsindir

Eki Görüntüle 1130034

Negatif bu canım.. Ayrıca adete 5 gün değil de adete 1-2 gün kala yine kopkoyu 2 çizgi çıkıyor olması lazım. Ayrıca dip not bu testleri en az 3 saat sıvı almadan tuttuğun idrarınla ve hep aynı saatte yapacaksın..

Eki Görüntüle 1130034

Yok yere umut vermek istemem ama adete 4 gün kala benimde böyle çıkmıştı ovülasyon testim, 2 gün kala gebelik testinde silik çizgiyi gördüm.. inşallah hamilesindir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu fotoda bı ısık vurdugu ıcın net cıkmamıs daha koyu ıkısıde . yaa ınsaallah dedıgın gıbı olur canm. ALLAH sennde bebegıne uzun saglıklı omurler versın darısı basıma. bıraz daha bekleyıp tekrar yapıcam bakalm bu 5 gun nasıl gecıcek....

bakalım 2 gun kala dedıgınız gıbı tekrar yapıcam. tesekkr ederım. Rabbım sızın bebegınızede uzun saglıklı omurler versın..

kan veya ıdrar da cıkıcagını sanmıyorum daha 5 gunum var :)) gecermıkı 5 gun.. ınsallahh fotografa ısık vurdugu ıcın boyle cıkmıs benmkılerde koyu ıkısıde yada ben oyle gormek ıstıyorum bılemıyorum hayırlısı :)) Rabbım senn bebegınıde uzun saglıklı omurler versın darısı basıma ...

kanda çıkar canım 5 günün varsa eğer

şuan cok heyecan yaptım :))) cevremdekı herkez gununu bekle cıkmaz dıyordu sımdı sız boyle dıyınce kalbım kanatlandı yaa .

Benim iki gün kala 82 çıktı..2 günde bir üçe katllandığını sayarsak 4 gün kala 27 fln çıkardı yapsaydım..ama bu forumda geçikmeden 10 gün so nra kanda çıkanlar var unutma...en garantisi beklemek olur bence...yada benim gibi yap sabah ilk idrarla gebelik yap hayalet gibi bi çizgi gördüğün an koşarak kan vermeye git :)) inşallah hamilesindir ay

Eki Görüntüle 1130034

Canim bak bende hergün ayni saatte 5gun arka arkaya yaptim testi yüklüyorum senin gibi açık basladi koyulasti ve yumurtlama olunca kayboldu

Canim bak bende hergün ayni saatte 5gun arka arkaya yaptim testi yüklüyorum senin gibi açık basladi koyulasti ve yumurtlama olunca kayboldu

ama benımkı kaybolmadı ıste reglıme 4 gun kaldı yumurtlama gunundekı gıbı cıkıyor hala. daha sılık cıkması gerekmezmıydı benmkı.. zaten kafam karıstı okadar bekledm 4 gun daha beklerım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…