merhaba kızlar :) duzenlı adet goruyorum 28 gunde bır arada sasmada oluyor neyse bu ay cok umıtlıydım bebek var dıyordum adet oldum 3 gun surdu 5. gunu ovulasyon testıne basladım ( cok dıye :) ) sureklı cıft cızgı var anlamıyorum. daha adetım yenı bıttı negatıf olması gerekıyor sureklı yapıyorum sureklı pozıtıf bı bılgısı olan varmı acaba ?
merhaba kızlar :) duzenlı adet goruyorum 28 gunde bır arada sasmada oluyor neyse bu ay cok umıtlıydım bebek var dıyordum adet oldum 3 gun surdu 5. gunu ovulasyon testıne basladım ( cok dıye :) ) sureklı cıft cızgı var anlamıyorum. daha adetım yenı bıttı negatıf olması gerekıyor sureklı yapıyorum sureklı pozıtıf bı bılgısı olan varmı acaba ?
canım bende hamile iken yaptığımda çift çizgi daha koyu idi ama hamile idim.ovulsyon hamileliği öğrenmede yararlanılıyor ama senin sanki biraz erken çıkmış gibi emin olmak için idrar testi yap ya da kan testi ver umarım hamişsindirEki Görüntüle 1130034
yukleyebıldmmı bılmıyorum ama bakarmısınız kızlarr adetıme 5 gun var ovulasyon testı boyle cıkıyor. acaba hamılelıgı de cıkartıyor olabılırmı ?
Eki Görüntüle 1130034
yukleyebıldmmı bılmıyorum ama bakarmısınız kızlarr adetıme 5 gun var ovulasyon testı boyle cıkıyor. acaba hamılelıgı de cıkartıyor olabılırmı ?
Eki Görüntüle 1130034
Yok yere umut vermek istemem ama adete 4 gün kala benimde böyle çıkmıştı ovülasyon testim, 2 gün kala gebelik testinde silik çizgiyi gördüm.. inşallah hamilesindir:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Negatif bu canım.. Ayrıca adete 5 gün değil de adete 1-2 gün kala yine kopkoyu 2 çizgi çıkıyor olması lazım. Ayrıca dip not bu testleri en az 3 saat sıvı almadan tuttuğun idrarınla ve hep aynı saatte yapacaksın..
canım bende hamile iken yaptığımda çift çizgi daha koyu idi ama hamile idim.ovulsyon hamileliği öğrenmede yararlanılıyor ama senin sanki biraz erken çıkmış gibi emin olmak için idrar testi yap ya da kan testi ver umarım hamişsindir
kan veya ıdrar da cıkıcagını sanmıyorum daha 5 gunum var :)) gecermıkı 5 gun.. ınsallahh fotografa ısık vurdugu ıcın boyle cıkmıs benmkılerde koyu ıkısıde yada ben oyle gormek ıstıyorum bılemıyorum hayırlısı :)) rabbım senn bebegınıde uzun saglıklı omurler versın darısı basıma ...
kanda çıkar canım 5 günün varsa eğer
şuan cok heyecan yaptım :))) cevremdekı herkez gununu bekle cıkmaz dıyordu sımdı sız boyle dıyınce kalbım kanatlandı yaa .
Eki Görüntüle 1130034
Canim bak bende hergün ayni saatte 5gun arka arkaya yaptim testi yüklüyorum senin gibi açık basladi koyulasti ve yumurtlama olunca kayboldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?