Denedim bi dort saat sonra yine ayni sekilde cikti artik yarin bakacagim tekrar ins daha koyu cikar bugunden daha acik olursa uzulurumT Cizgi c den bir tık koyu olduğunda bu yumurtanın 24-36 saat içinde catlicagina işarettir.ama sizin halen koyulasmamis t çizgisi (yani pic olmamış) sıvı alımına dikkat ederek 3-4 saate bir yenileyin..takvime guvenmeyin derim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım!
- Konu Sahibi muzikk04
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
Ilk defa deniyorum bu testi acikcasi bende tecrubesizim bu konuda
Inşallah hayırlısı olur sizin için
- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
Gitti gidiyorda çok daha ucuza var canım ovulasyon testleriAma cok pahali ya gecen eczaneden sordum adam 7 taneye 70 tl dedi sok oldum
Cnm ben eczaneden aldim predictor 83 tl idi miratech vardi bide 5 tane var icinde 30 tl onu aldim eczaci tanidik laboquick eczane satisi yokmus nette var sadece eczaci baba pek guven vermiyor dedi miratech den memnun kaldim pic degeri dun gordum bugun yine dusmus lh ayni anlatilanlar gibi seyri teste gore hayirlisi bakalimAma cok pahali ya gecen eczaneden sordum adam 7 taneye 70 tl dedi sok oldum
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Aynen bizde 70 tl verecegmize 7 gun boyunca deneriz boylece innnnnsalllh bebegiz ücretsiz gelmis olurCnm ben eczaneden aldim predictor 83 tl idi miratech vardi bide 5 tane var icinde 30 tl onu aldim eczaci tanidik laboquick eczane satisi yokmus nette var sadece eczaci baba pek guven vermiyor dedi miratech den memnun kaldim pic degeri dun gordum bugun yine dusmus lh ayni anlatilanlar gibi seyri teste gore hayirlisi bakalim
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Cnm ben eczaneden aldim predictor 83 tl idi miratech vardi bide 5 tane var icinde 30 tl onu aldim eczaci tanidik laboquick eczane satisi yokmus nette var sadece eczaci baba pek guven vermiyor dedi miratech den memnun kaldim pic degeri dun gordum bugun yine dusmus lh ayni anlatilanlar gibi seyri teste gore hayirlisi bakalim
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Oraya hic bakmadim insallh bu sever tutmusturGitti gidiyorda çok daha ucuza var canım ovulasyon testleri
- 17 Ocak 2016
- 375
- 304
- 103
Arkadaslar merhaba,
Adetlerim çok düzenli değil. Gebelik istiyorum. Bu ay ilk kez ovulasyon testleri kullandım. 16 Temmuzda yumurtladim. Buna göre 14 gün sonra yani 30 Temmuzda mi adet olmam gerekiyor illa ki yoksa bu 14 gün değişebiliyor mu? İnternette bilgilendirici sitelere baktım bu 14 gün değişmez yazıyor. Farklı zamanlarda adet olanlar var mi? Paylasirsaniz çok sevinirim çünkü adete 3 gün kala kahverengi akıntı geldi. Günlük ped bile dolmadı 2 gündür. Bugün adet olmam gerek ve hala kırmızı kan gelmiyor.
Adetlerim çok düzenli değil. Gebelik istiyorum. Bu ay ilk kez ovulasyon testleri kullandım. 16 Temmuzda yumurtladim. Buna göre 14 gün sonra yani 30 Temmuzda mi adet olmam gerekiyor illa ki yoksa bu 14 gün değişebiliyor mu? İnternette bilgilendirici sitelere baktım bu 14 gün değişmez yazıyor. Farklı zamanlarda adet olanlar var mi? Paylasirsaniz çok sevinirim çünkü adete 3 gün kala kahverengi akıntı geldi. Günlük ped bile dolmadı 2 gündür. Bugün adet olmam gerek ve hala kırmızı kan gelmiyor.
Gebelik testi yapSan varsa çıkar zaten ben fazla iki gün oynar diye biliyorum yani en geç 16.günde olman lazım tabi çatlaman gerçekleştiyse düzensiz adetlerde yumurtayı yakalamak zor oluyoArkadaslar merhaba,
- 17 Ocak 2016
- 375
- 304
- 103
Gebelik testi yapSan varsa çıkar zaten ben fazla iki gün oynar diye biliyorum yani en geç 16.günde olman lazım tabi çatlaman gerçekleştiyse düzensiz adetlerde yumurtayı yakalamak zor oluyo
Teşekkür ederim. Tam koyulasmayi saglamistim 15.günde ve sonraki günler yavaş yavaş siliklesmeye başladı. Ben de yumurtlama da çatlama da oldu diye düşündüm. Bugün yumurtlama sonrası 14.gün. Bugün bekliyorum adetimi. Olmazsa dediğin gibi 1-2 gün bekleyeyim test icin. Salı gunu test yaparım olmazsa.
İnşallah olmazsın canım hamilesindirTeşekkür ederim. Tam koyulasmayi saglamistim 15.günde ve sonraki günler yavaş yavaş siliklesmeye başladı. Ben de yumurtlama da çatlama da oldu diye düşündüm. Bugün yumurtlama sonrası 14.gün. Bugün bekliyorum adetimi. Olmazsa dediğin gibi 1-2 gün bekleyeyim test icin. Salı gunu test yaparım olmazsa.
- 17 Ocak 2016
- 375
- 304
- 103
İnşallah olmazsın canım hamilesindir
Bugün o yazıyı buraya yazar yazmaz tuvalete gittim, adetim başlamış. Artık pıhtı şeklinde geliyor. Hayırlısı. Teşekkür ederim cevapların için :)
Hayırlısı canım nasip rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah en azından yumurtan catlamış ve sen yakalamışsın düzenli çalışmış bi dahaki aya inş tutturursunBugün o yazıyı buraya yazar yazmaz tuvalete gittim, adetim başlamış. Artık pıhtı şeklinde geliyor. Hayırlısı. Teşekkür ederim cevapların için :)