Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim zaten olması gereken zaman ne zamansa o zaman oluyor
Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın ben de dahil

Kızlar ben cift cizgi günü yapamadım silikleşince yaptım olmadı yine dmi

Arkadaşlar bugün T , C den daha koyu çıktı ama 4 gündür antibiyotik filan kullanıyorum. Çok hastayım. Bu ay es mi geçmek lazım. Napmak lazım? Acil.

Bundan 1 gün önce, bunu gördüğüm gün, bundan 1 gün sonra deniyorum. Umarım bu sefer olur.

Eklentiler

• 18049564_1240685806029204_352556353_o.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 104
1 Nisanda Regl olmuştum, 30 unda tahmini Regl tarihim. Ancak bugun beyaz akıntım vardı
Bunun Regl olacak olmamla bir ilgisi olabilir mi

Hayır en koyu 17 deydi. 16, 17, 18. günleri değerlendirdim ben de. Ama umudum yok.
bende koyu görünen gün değilde 1 gün öncesi ve sonrası olabildi eşimin vardiyasından.. bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı hakkımızda...

Mrb arkadaslar.Bu testi yaptıgımda benımki hiç bir zaman aynı koyulukta olmadı çizgiler.En koyu olduğu gunu degerlendirdim.Bir gün sonra baktım çizgi çok silik cıktı.bu ne demek yumurlama oldu mu yani niye silik cıkıyor

Eğer sıvı tüketimine dikkat etmeden ya da baska bir kurala uymadan yaptıysan esit koyulukta cıkmamıs olabilir bence diğer günlere göre daha koyu olan gün yumurtlama olmus olabilir

Kizlar merhaba
Dun ve bugun yaptim ovulasyon testi bugunki daha koyu ama yine de kontrol çizgisinden acik renk test cizgisi sizce yumurtlama varmi yada aksam bi daha mi test yapayim takvim bugunu gosteriyor yumurtlama gunum

Eklentiler

• 20170601_140648-01.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar merhaba
Dun ve bugun yaptim ovulasyon testi bugunki daha koyu ama yine de kontrol çizgisinden acik renk test cizgisi sizce yumurtlama varmi yada aksam bi daha mi test yapayim takvim bugunu gosteriyor yumurtlama gunum
T Cizgi c den bir tık koyu olduğunda bu yumurtanın 24-36 saat içinde catlicagina işarettir.ama sizin halen koyulasmamis t çizgisi (yani pic olmamış) sıvı alımına dikkat ederek 3-4 saate bir yenileyin..takvime guvenmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…