- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Teşekkür ederim zaten olması gereken zaman ne zamansa o zaman oluyorBende ovuslasyon testiyle ilk denememde hamile kaldim birde belim agriyordu diye yaki vardi belimde alakasi var mi bilmem ama eskiler hamama gidip beline sicak tutturdugundan bahsederdi. Koyu renkli iki cizgiyi gordugun an senin gunun :) hayirlisi olsun
Teşekkür ediyorumCanım bir kaç gün daha yap sen testi çift çizgi çıktığında hemen değerlendir olmadı diğer ay düzenli takip edersin ovulasyon testiyle
İnşallah olur. Sonraki günlerde test daha koyu çıktı mıBundan 1 gün önce, bunu gördüğüm gün, bundan 1 gün sonra deniyorum. Umarım bu sefer olur.
Bunu ben de merak ediyorum sanırım ilgisi var1 Nisanda Regl olmuştum, 30 unda tahmini Regl tarihim. Ancak bugun beyaz akıntım vardı
Bunun Regl olacak olmamla bir ilgisi olabilir mi
Bunu ben de merak ediyorum sanırım ilgisi var
Hayır en koyu 17 deydi. 16, 17, 18. günleri değerlendirdim ben de. Ama umudum yok.İnşallah olur. Sonraki günlerde test daha koyu çıktı mı
bende koyu görünen gün değilde 1 gün öncesi ve sonrası olabildi eşimin vardiyasından.. bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı hakkımızda...Hayır en koyu 17 deydi. 16, 17, 18. günleri değerlendirdim ben de. Ama umudum yok.
Benim de senin gibiydi pers buyuk gün bakalım benim tutarsa sana sölerimbende koyu görünen gün değilde 1 gün öncesi ve sonrası olabildi eşimin vardiyasından.. bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı hakkımızda...
inşallah hayırlısı ile müjdeli haberi verirsin cnmBenim de senin gibiydi pers buyuk gün bakalım benim tutarsa sana sölerim
Eğer sıvı tüketimine dikkat etmeden ya da baska bir kurala uymadan yaptıysan esit koyulukta cıkmamıs olabilir bence diğer günlere göre daha koyu olan gün yumurtlama olmus olabilirMrb arkadaslar.Bu testi yaptıgımda benımki hiç bir zaman aynı koyulukta olmadı çizgiler.En koyu olduğu gunu degerlendirdim.Bir gün sonra baktım çizgi çok silik cıktı.bu ne demek yumurlama oldu mu yani niye silik cıkıyor
T Cizgi c den bir tık koyu olduğunda bu yumurtanın 24-36 saat içinde catlicagina işarettir.ama sizin halen koyulasmamis t çizgisi (yani pic olmamış) sıvı alımına dikkat ederek 3-4 saate bir yenileyin..takvime guvenmeyin derimKizlar merhaba
Dun ve bugun yaptim ovulasyon testi bugunki daha koyu ama yine de kontrol çizgisinden acik renk test cizgisi sizce yumurtlama varmi yada aksam bi daha mi test yapayim takvim bugunu gosteriyor yumurtlama gunum
Ilk defa deniyorum bu testi acikcasi bende tecrubesizim bu konudaBizde bebek istiyoruz. Bu test ise yariyor mi yoksa çok fazla strese mi sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?