Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım!
- Konu Sahibi muzikk04
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?24-36 saat içinde catlayacak.bugun ve sonrası iki üç günü degerlendirHanımlar merhaba bugün benim adet döngümün 13. Günü bugün ilk kez ovulasyon testi yaptım. Sizce yumurtam çatlamış mı? Yardımcı olursanız sevinirim
İnşallah canimÇok teşekkür ederim umarım gebelik olur darısı isteyen herkesin başına denememizin 2. Ayı çok istiyoruz Allah herkese nasip etsin umarım bana da nasip eder
Eczanede var canım ama pahalı gitti gidiyor da daha ucuz adetin başlangıcından 10. Günden itibaren başka yapmaya t çizgisi koyu olduğu gün yunurtan 24 saate çatlatacak demekSlm arkadaslr bn yeni katildim bu ovulasyon tezti nedir nasil kullanilir ne zaman.kullunilir derden alinir bilgi verin lutfen
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Pki nasl kullanilyo ki fiyati neEczanede var canım ama pahalı gitti gidiyor da daha ucuz adetin başlangıcından 10. Günden itibaren başka yapmaya t çizgisi koyu olduğu gün yunurtan 24 saate çatlatacak demek
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=ovulasyon+testi bu link de var canım kullanma talimatı içinde zaten idrar ile yapıyorsun t çizgisi koyu çıkınca yumurtan 24 saate çatlatacak demek çatlayan yumurta da 24 saat yaşar o iki günde ilişki önerilirPki nasl kullanilyo ki fiyati ne
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Hm cok tesekkur ederm cnm bilgilern icinhttp://www.gittigidiyor.com/arama/?k=ovulasyon+testi bu link de var canım kullanma talimatı içinde zaten idrar ile yapıyorsun t çizgisi koyu çıkınca yumurtan 24 saate çatlatacak demek çatlayan yumurta da 24 saat yaşar o iki günde ilişki önerilir
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Hm cok tesekkur ederm cnm bilgilern icin
Sanirim dun bugun catladi hesaplamama greHm cok tesekkur ederm cnm bilgilern icin
Rica ederim canım o günleri degerlendir olur inşallah hepimiz için hayırlısıyla olur insallahSanirim dun bugun catladi hesaplamama gre
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Insallah yaRica ederim canım o günleri degerlendir olur inşallah hepimiz için hayırlısıyla olur insallah
- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Hanımlar merhaba bugün benim adet döngümün 13. Günü bugün ilk kez ovulasyon testi yaptım. Sizce yumurtam çatlamış mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle hayırlısı olsun diyeyim
Ben ovulasyon testi yaptım ama çok emin olamadım ne olduğundan
Yardımcı olursanız sevinirim,
Ekim ayında düşük yapmıştım şimdi 2 şudur denemeler sonuçsuz Eşim şehir dışına seyahatlere gidiyor her hafta ve benim büyük ihtimal denk gelmeme durumum oluyor diye yaptım testi, umarım denk gelir
Öncelikle sanırım henüz yumurta çatlamamış oluyor değil mi
- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
Canım merhaba ben iu an 6 haftalık gebeyim ovulasyon testiyle gebe kaldım adetin biteli ne kadar oldu yani kaçıncı günde yaptın testi yumurtan daha çatlamamış şöyle anlatayım c be t çizgisi eşit koyulukta olduktan 24-36 saat sonra yumurtan çatlıyor yani eşit koyulukta gördüğün günü ve sonraki iki günü değerlendireceksin böylece yumurta çatladığında hamile kalabileceksinÖncelikle hayırlısı olsun diyeyim
Ben ovulasyon testi yaptım ama çok emin olamadım ne olduğundan
Yardımcı olursanız sevinirim,
Ekim ayında düşük yapmıştım şimdi 2 şudur denemeler sonuçsuz Eşim şehir dışına seyahatlere gidiyor her hafta ve benim büyük ihtimal denk gelmeme durumum oluyor diye yaptım testi, umarım denk gelir
Öncelikle sanırım henüz yumurta çatlamamış oluyor değil mi Eki Görüntüle 1983032
- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Canım merhaba ben iu an 6 haftalık gebeyim ovulasyon testiyle gebe kaldım adetin biteli ne kadar oldu yani kaçıncı günde yaptın testi yumurtan daha çatlamamış şöyle anlatayım c be t çizgisi eşit koyulukta olduktan 24-36 saat sonra yumurtan çatlıyor yani eşit koyulukta gördüğün günü ve sonraki iki günü değerlendireceksin böylece yumurta çatladığında hamile kalabileceksin
Benim 16. Günüm
Dün de yaptığımda aynı şekildeydi
Önceki günler yapamadım o yüzden bekleyip göreceğim sanırım
Buarada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
Geçmiş olabilir yumurtan çatlamış olabilir bu son birkaç günü değerlendirdiysen tutma şansı olabilir canım ama bellide geç yumurtluyorsundur adet döngün kaç gün senin? Bir kaç gün daha test yap sen olmadı pozitif çıkmazsa test bırakırsın yapmayıBenim 16. Günüm
Dün de yaptığımda aynı şekildeydi
Önceki günler yapamadım o yüzden bekleyip göreceğim sanırım
Buarada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Geçmiş olabilir yumurtan çatlamış olabilir bu son birkaç günü değerlendirdiysen tutma şansı olabilir canım ama bellide geç yumurtluyorsundur adet döngün kaç gün senin? Bir kaç gün daha test yap sen olmadı pozitif çıkmazsa test bırakırsın yapmayı
28 29 gün canım önceki ay 31 oldu şaşırttı ama
Beklemek sabretmek gerek işte
- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Bende ovuslasyon testiyle ilk denememde hamile kaldim birde belim agriyordu diye yaki vardi belimde alakasi var mi bilmem ama eskiler hamama gidip beline sicak tutturdugundan bahsederdi. Koyu renkli iki cizgiyi gordugun an senin gunun :) hayirlisi olsun28 29 gün canım önceki ay 31 oldu şaşırttı ama
- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
Canım bir kaç gün daha yap sen testi çift çizgi çıktığında hemen değerlendir olmadı diğer ay düzenli takip edersin ovulasyon testiyle28 29 gün canım önceki ay 31 oldu şaşırttı ama