Ovulasyon Testi Yardım

Arzu_Azra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
1.147
1.087
29
Kızlar ortalama 28-29 günde adet görüyorum. Ovulasyon testlerim şu anda hepsilik çıkıyor yani şu anda artık yumurtanın çatlaması lazım birkaç gündür de ciddi kasık ağrım var. Bu ay 27 Ekim'de adet oldum adetin 3 gününde klomen başladı doktor. Laboquick marka ovulasyon testi kullanıyorum kaset testlerini içerisinden çıkardım. Sizin bir anda mı koyulaşma oldu yavaş yavaş mı oldu bu marka güvenilir bir marka mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• 17312430018982812818747403104129.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 45
Pik olmamış henüz. Saate ve sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi? Örneğin aksam saatleri daha uygundur ben hep 7 yada 8 de yapardım hatta yatmadan önce de tekrarlardimbakiyim daha da koyuldu mu diye.. Gebelik testindeki gb az sıvı almalı. Yavaşça değil de misal 15 . Gün normal soluk bı renk 16 gün birden koyu pembe sonra eşit ya da t c den de koyu çıkar sonraki gün siliklesirdi. 18 Gün çatlama derdim misal. Bazısının T C eşit ya da koyu günü pik diyeyim 2 gün sürüyor. Herkesin başka baska cins:)) Sen yapmaya devam et dediğim gb dikkat et zaten biliyorsundur yapıyorsan da yeni başlayan da öğrenmiş olur okuyorlar çünkü:))testlere sabah yazmışsın. bu öğlene dogru salgılanmaya başlayan bı hormon diye dusun öyle ilk idrar falan olmaz aksama iyice artıyor . Belki de aksam yapsan daha da köyü olurdu

Canım akşam da yapıyorum daha silik çıkiyor ondan onları atmadım ama bilgilendirmen için sağol. Testleri 10.30 11.00 de yapıyorum sekizde uyaniyorum 3 4 saat sıvı alımına dikkat edip yapıyorum

Kızlar ovulasyon pik mi??

Eklentiler

• Screenshot_20241113-192206~2.png
    639,6 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…