- 19 Kasım 2023
- 4
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi betulceylanbayindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var ondan kaynaklı mı oluyor böyleSizde herhangi bi hormonal sorun var mı pcos gibi?
Evet bu tarz durumlarda vücutta lh hormonu hep yüksek oluyormuş o yüzden pozitif ya da pozitife yakın çıkıyor hep.Evet var ondan kaynaklı mı oluyor böyle
Nasıl karar vereceğim peki en koyu gördüğüm 16.10 o gün oldu diye düşünüyorum muhtemel hesaplama da o gün olarak görünüyor zaten takvimdeEvet bu tarz durumlarda vücutta lh hormonu hep yüksek oluyormuş o yüzden pozitif ya da pozitife yakın çıkıyor hep.
Benimde bu şekilde olmuştu canım adet günüme 8gün kala 2dakika içinde ikisi de bariz bi şekilde koyulaştı 5dakika içinde çıkan sonuçları değerlendirebilirsin ve ben her yaptığımda 5dakika bekleyip fotoğrafını çekmiştim karşılaştırmak daha iyi oluyo bazı testlerimde 5dakikadan sonrasında da koyulaşmalar oldu ama 5dakikalık dilimde çıkan sonuçlar doğru sonucu gösteriyormuşNasıl karar vereceğim peki en koyu gördüğüm 16.10 o gün oldu diye düşünüyorum muhtemel hesaplama da o gün olarak görünüyor zaten takvimde
bugün son yaptığım sizinle aynı şekilde oldu direk ikiside koyu gösterdi anlamak zor olacak en iyisi doktordan yumurtlama takibi istemek sanırım teşekkür ederimBenimde bu şekilde olmuştu canım adet günüme 8gün kala 2dakika içinde ikisi de bariz bi şekilde koyulaştı 5dakika içinde çıkan sonuçları değerlendirebilirsin ve ben her yaptığımda 5dakika bekleyip fotoğrafını çekmiştim karşılaştırmak daha iyi oluyo bazı testlerimde 5dakikadan sonrasında da koyulaşmalar oldu ama 5dakikalık dilimde çıkan sonuçlar doğru sonucu gösteriyormuş
Evet silikleştiğinde çatlama demek oluyorKızlar yardım bende de şimdi 10 dk içinde böyle çıktı yumurtlama demek mi bu yardimmmmm
Şuan yaptım çatlama mı sizceEvet silikleştiğinde çatlama demek oluyor
evet ilk cizgi gibi olması lazım onun gibi hemen hemen bu 3 günü iyi degerlendir canımKızlar yardım bende de şimdi 10 dk içinde böyle çıktı yumurtlama demek mi bu yardimmmmm
T çizgisi c den koyu olunca yumurtlama dönemi olarak anlaşılıyor canım henüz yumurtlama olammisEki Görüntüle 3338268 kizlar bakar mısınız bugün regl 12 kasımda oldum 18inde bitti çizgi böyle oldu. Ilk defa bugün denedim. Bu kadar koyu çıkması normal mi yumurtlama mi? Yoksa devam mi etmeliyim. Anlamıyorum ovulasyon tersinden bildiğim pcos falan yok.
Bir GEBENİN GÜNLÜĞÜ hesabından aldım vallaKizlar laboquick kullanin ben onunla nokta atisi hamile kaldim bu testler bi ise hic yaramadi ben dr anlamadim yani
8-9.gun yumurtlama 10.gun catlamiis aşkoKızlar bi bakar mısınız anlamadım
Eki Görüntüle 3338027
Ben hic begenmedim o testleri faydasini gormedim, laboquick aldim o ay hamile kaldim. T cizgisi c den koyu olacak.Bir GEBENİN GÜNLÜĞÜ hesabından aldım valla
T çizgisi c den koyu olunca yumurtlama dönemi olarak anlaşılıyor canım henüz yumurtlama olammisyorumunuz
Yorumunuz için teşekkür ederim çok kafam karıştı. Daha ilk testim. Durdukca bi tık daha koyulaştı eminde olamıyorumT çizgisi c den koyu olunca yumurtlama dönemi olarak anlaşılıyor canım henüz yumurtlama olammis
Yumurtlamayi ve catlamayı gördüm bugünü de değerlendirip bekleyeceğim bakalım hakkımızda hayırlısıBen hic begenmedim o testleri faydasini gormedim, laboquick aldim o ay hamile kaldim. T cizgisi c den koyu olacak.