• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi yardım

betulceylanbayindir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
4
0
1
28
Ovülasyon testi yapıyorum hiç bir şey anlamadım ne zaman yumurtlama hep aynı çıkıyor sanki bana anlatacak biri varsa lütfen yardımcı olsun

Eklentiler

• IMG_5324.jpeg
    IMG_5324.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 393
Nasıl karar vereceğim peki en koyu gördüğüm 16.10 o gün oldu diye düşünüyorum muhtemel hesaplama da o gün olarak görünüyor zaten takvimde
Benimde bu şekilde olmuştu canım adet günüme 8gün kala 2dakika içinde ikisi de bariz bi şekilde koyulaştı 5dakika içinde çıkan sonuçları değerlendirebilirsin ve ben her yaptığımda 5dakika bekleyip fotoğrafını çekmiştim karşılaştırmak daha iyi oluyo bazı testlerimde 5dakikadan sonrasında da koyulaşmalar oldu ama 5dakikalık dilimde çıkan sonuçlar doğru sonucu gösteriyormuş

Benimde bu şekilde olmuştu canım adet günüme 8gün kala 2dakika içinde ikisi de bariz bi şekilde koyulaştı 5dakika içinde çıkan sonuçları değerlendirebilirsin ve ben her yaptığımda 5dakika bekleyip fotoğrafını çekmiştim karşılaştırmak daha iyi oluyo bazı testlerimde 5dakikadan sonrasında da koyulaşmalar oldu ama 5dakikalık dilimde çıkan sonuçlar doğru sonucu gösteriyormuş
bugün son yaptığım sizinle aynı şekilde oldu direk ikiside koyu gösterdi anlamak zor olacak en iyisi doktordan yumurtlama takibi istemek sanırım teşekkür ederim

Kızlar yardım bende de şimdi 10 dk içinde böyle çıktı yumurtlama demek mi bu yardimmmmm

Eklentiler

• IMG-20231119-WA0016.jpeg
    IMG-20231119-WA0016.jpeg
    43,7 KB · Görüntüleme: 221
IMG_20231120_133144.jpg
kizlar bakar mısınız bugün regl 12 kasımda oldum 18inde bitti çizgi böyle oldu. Ilk defa bugün denedim. Bu kadar koyu çıkması normal mi yumurtlama mi? Yoksa devam mi etmeliyim. Anlamıyorum ovulasyon tersinden bildiğim pcos falan yok.

Eki Görüntüle 3338268 kizlar bakar mısınız bugün regl 12 kasımda oldum 18inde bitti çizgi böyle oldu. Ilk defa bugün denedim. Bu kadar koyu çıkması normal mi yumurtlama mi? Yoksa devam mi etmeliyim. Anlamıyorum ovulasyon tersinden bildiğim pcos falan yok.
T çizgisi c den koyu olunca yumurtlama dönemi olarak anlaşılıyor canım henüz yumurtlama olammis

Bir GEBENİN GÜNLÜĞÜ hesabından aldım valla
Ben hic begenmedim o testleri faydasini gormedim, laboquick aldim o ay hamile kaldim. T cizgisi c den koyu olacak.

Eklentiler

• Screenshot_20230531_122427_Gallery.jpg
    Screenshot_20230531_122427_Gallery.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 190
T çizgisi c den koyu olunca yumurtlama dönemi olarak anlaşılıyor canım henüz yumurtlama olammisyorumunuz

T çizgisi c den koyu olunca yumurtlama dönemi olarak anlaşılıyor canım henüz yumurtlama olammis
Yorumunuz için teşekkür ederim çok kafam karıştı. Daha ilk testim. Durdukca bi tık daha koyulaştı eminde olamıyorum
IMG_20231120_160824.jpg

Back