Merhabalar, bugün 20. günüm, dün ovulasyon testi yaptım belirgin bir çizgi çıktı çok koyu olmasa da. Bu arada dört beş gündür belirtilerim devam ediyor. Aşırı bel ağrısı, kasık ağrısı, mide bulantısı ve koku hassasiyeti. Bugün testi tekrar yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı. Anlam veremedim. Eğer yumurtlama yoksa neden ağrılarım devam ediyor. Üç gün akıntı oldu ama bugün akıntı yok gibi, ağrılar var sadece. Fikri olan var mı? Teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Yardım
- Konu Sahibi TubiMar
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Düzenli adet oluyor musunuz kaç güne bir olduğunuz önemli çünkü ort 28 günde bir adet olan kişi 12/14. Günler arası yumurtlama görmeye başlıyor doğal olarak 20. Gün geç kalmış oluyorsunuz yumurtayı görmek için ondan silik çıkıyor olabilir ya da pcos varsa da bu tarz olabiliyorMerhabalar, bugün 20. günüm, dün ovulasyon testi yaptım belirgin bir çizgi çıktı çok koyu olmasa da. Bu arada dört beş gündür belirtilerim devam ediyor. Aşırı bel ağrısı, kasık ağrısı, mide bulantısı ve koku hassasiyeti. Bugün testi tekrar yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı. Anlam veremedim. Eğer yumurtlama yoksa neden ağrılarım devam ediyor. Üç gün akıntı oldu ama bugün akıntı yok gibi, ağrılar var sadece. Fikri olan var mı? Teşekkürler
Cevabınız için çok teşekkür ederim her hangi bir rahatsızlığım yok, adetim 29-32 arası döngülerle oluyor. Şikayetlerim devam ediyor akıntı ve göğüs hassasiyeti arttı kasıklarım ara ara ağrıyor iğne batması şeklinde. İki gün önce gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı, dün erken gebelik testi yaptım onlar negatifDüzenli adet oluyor musunuz kaç güne bir olduğunuz önemli çünkü ort 28 günde bir adet olan kişi 12/14. Günler arası yumurtlama görmeye başlıyor doğal olarak 20. Gün geç kalmış oluyorsunuz yumurtayı görmek için ondan silik çıkıyor olabilir ya da pcos varsa da bu tarz olabiliyor
Çatlamış olabilir o halde yumurta çünkü önce testlerde t çizgisi c çizgisi kadar koyu ya da ondan koyu çıktığı zaman yumurta büyüyor olgunlaşıyorCevabınız için çok teşekkür ederim her hangi bir rahatsızlığım yok, adetim 29-32 arası döngülerle oluyor. Şikayetlerim devam ediyor akıntı ve göğüs hassasiyeti arttı kasıklarım ara ara ağrıyor iğne batması şeklinde. İki gün önce gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı, dün erken gebelik testi yaptım onlar negatif
Olgunlaştıktan sonra çatlıyor ondan sonra ovulasyon silik cikmaya başlıyor gebelik olduğu zaman ovulasyon t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkıyor genelde silik değil amaCevabınız için çok teşekkür ederim her hangi bir rahatsızlığım yok, adetim 29-32 arası döngülerle oluyor. Şikayetlerim devam ediyor akıntı ve göğüs hassasiyeti arttı kasıklarım ara ara ağrıyor iğne batması şeklinde. İki gün önce gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı, dün erken gebelik testi yaptım onlar negatif
kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm testlerimin resimlerini paylaşıyorum burada pazar günü koyuydu ama o günü değerlendirmedik ama ondan önce cuma cmt değerlendirdik. pazar günü tam koyu değildi.dedim pzt daha koyu olacak demek ki o gün yumurtlama olacak bugün yaptım silik çıktı şok oldum daha koyu beklerken silik çıktı sinirden ağlayacam. nasıl olabilir gerçekten ya koyu değildi pazar günü çok net şekilde. yani bu resimlerden anladıgım pazar gunu yumurtlama olmuş bugün de çatlamış mı
Eklentiler
Canım benim de öyle oluyor sebebini bilemiyorum bir hafta on gün önce koyulaştı pik olacak derken silinmeye başladı tekrar, son iki gündür yine koyulasmaya başladı bata 5-6 gün var. Hiç bir anlam veremedim
kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm testlerimin resimlerini paylaşıyorum burada pazar günü koyuydu ama o günü değerlendirmedik ama ondan önce cuma cmt değerlendirdik. pazar günü tam koyu değildi.dedim pzt daha koyu olacak demek ki o gün yumurtlama olacak bugün yaptım silik çıktı şok oldum daha koyu beklerken silik çıktı sinirden ağlayacam. nasıl olabilir gerçekten ya koyu değildi pazar günü çok net şekilde. yani bu resimlerden anladıgım pazar gunu yumurtlama olmuş bugün de çatlamış m
gerçekten sinir bozucu ya çok üzüldüm o kadar da dikkatliyim bu ay olsun istiyoruzCanım benim de öyle oluyor sebebini bilemiyorum bir hafta on gün önce koyulaştı pik olacak derken silinmeye başladı tekrar, son iki gündür yine koyulasmaya başladı bata 5-6 gün var. Hiç bir anlam veremedim
Biz de aynı şekilde, senin bata ne kadar var canım bi de yumurtlama belirtisi yaşadın mı hiçgerçekten sinir bozucu ya çok üzüldüm o kadar da dikkatliyim bu ay olsun istiyoruz
bat dediğiniz ne oluyor acaba ? yumurtlama belirtilerim var kasık ağrım akıntım mide bulantısı bel ağrısı. Cuma doktora gittim doktor baktı zaten sağ tarafında yumurtlama var büyümüş yumurtlama dedi 1-3-5 bu şekilde günler yazdı birer gün arayla değerlendirin dedi.Biz de aynı şekilde, senin bata ne kadar var canım bi de yumurtlama belirtisi yaşadın mı hiç
Canım doktora gittiysen korkacak bişey yokturbat dediğiniz ne oluyor acaba ? yumurtlama belirtilerim var kasık ağrım akıntım mide bulantısı bel ağrısı. Cuma doktora gittim doktor baktı zaten sağ tarafında yumurtlama var büyümüş yumurtlama dedi 1-3-5 bu şekilde günler yazdı birer gün arayla değerlendirin dedi.
ya işte ne bilim canım ya doktor birer gün koydu ama biz 1 ve 2 nisan değerlendirdik asıl olan günü yapmamış oluyoruz ama şuan kasık ağrım aşırı var gaz sorunu var. allah hayırlısını versin gerçekten birden bütün sinirlerim boşaldı o kadar da testler konusunda bilgiliyim diyordum pik olan günü anlarım falan diyordumCanım doktora gittiysen korkacak bişey yoktur
Canım o kadar haklısın ki insan paranoyak oluyor gerçekten. Benim on gün önceden başladı kasık ağrısı göğüs ağrısı akıntı koyu çizgiyi görünce ha dedim geliyor pik, sonrası hayal kırıklığı... Hala göğüs ağrım, kasık ağrım devam ediyor iki gün önce yine koyulasmaya başladı ama adet ağrısı gibi ağrılarım da başladı. Ay inan ben kafayı yicem iki haftadır. Galiba en iyisi oluruna bırakmak benim pek güvenim kalmadı ovulasyon testlerineya işte ne bilim canım ya doktor birer gün koydu ama biz 1 ve 2 nisan değerlendirdik asıl olan günü yapmamış oluyoruz ama şuan kasık ağrım aşırı var gaz sorunu var. allah hayırlısını versin gerçekten birden bütün sinirlerim boşaldı o kadar da testler konusunda bilgiliyim diyordum pik olan günü anlarım falan diyordum
değerlendirdiniz mi canım koyu olduğunu gördüğün günleri. Ne zamandır deniyorsunuz benim daha bu ikinci ay.ilk ay ovülasyon kullanmadım amaEki Görüntüle 3040800
Birinci ilk koyulaşma ikinci yeni baslayan koyulaşma
Değerlendirdik canım, ovulasyon testine daha bu ay başladım ama 9 aydır korunmuyoruzdeğerlendirdiniz mi canım koyu olduğunu gördüğün günleri. Ne zamandır deniyorsunuz benim daha bu ikinci ay.ilk ay ovülasyon kullanmadım ama
- 14 Mart 2022
- 364
- 317
- 33