• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi, yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıyız bende ovulasyon takibi yaptım ve 7 gün kaldı
Belirtileriniz varmı yada 1 2 gün içinde tekrar ovulasyon testi yaptınız mı
Akıntı ve azcık iş yapsam belim ağrıyor çok nadirde kasığıma iğne batar gibi oluyor ama pek belirti yetine koyup acaba hamilemiyim ondan mı demiyorum çünkü hiç belli olmuyor geçen ay mesela acayip mide bulantısı olmuştu 🤷🏻‍♀️

T çizgisinin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor. Teste devam edin bence😊
Benimde ovulasyon testim c koyu t çok hafif silik yumurtlama değil bunu biliyorum ama bu süre içinde de ilişkiye girilebilirmi yumurtlama donemi öncesi 2 gün sonrası 3 gün duydum ama net değilim

Eklentiler

• 16339611673552390363895985492661.jpg
    16339611673552390363895985492661.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 88
302068A1-746A-4D66-B4AD-ED7855BB3100.jpeg
A93E3598-8153-4CF3-8762-384A86316FBA.jpeg
Selam kızlar,
Bu ay çok ilginç oldu. Ovulasyon testinde tam pozitifi görmeden silikleşti. Her gün aynı saatte yaptım ama çatlamayı kaçırdım mı acaba ama bu kadar sürede nasıl tam pozitifi yakalamadan silikleşir ki ? 18.günde sadece pozitife en yakın çizgi oldu ama onda da tam koyuluk olmadı. Dedim tamam bugün böyle o zaman 19. Gün pozitif olcak ama bir baktım silik oldu test mi yanlış diye bir tane daha yaptım o da silik çıktı. Sizce yumurtlamadım mı bu ay bakar mısınız ? Birde sağ kasığımda sanki hafif bir ağrı var. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Eki Görüntüle 2935078 Eki Görüntüle 2935079 Selam kızlar,
Bu ay çok ilginç oldu. Ovulasyon testinde tam pozitifi görmeden silikleşti. Her gün aynı saatte yaptım ama çatlamayı kaçırdım mı acaba ama bu kadar sürede nasıl tam pozitifi yakalamadan silikleşir ki ? 18.günde sadece pozitife en yakın çizgi oldu ama onda da tam koyuluk olmadı. Dedim tamam bugün böyle o zaman 19. Gün pozitif olcak ama bir baktım silik oldu test mi yanlış diye bir tane daha yaptım o da silik çıktı. Sizce yumurtlamadım mı bu ay bakar mısınız ? Birde sağ kasığımda sanki hafif bir ağrı var. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Canim bata kaç gün var bata 1 gün kala yumurtlama gören var eğer regl olursan bol ki yumurtlamaya almayacak çünkü kadınlar her ay yumurtlamıyor

Şuana kadar yumurtlama olmamış bu testlere göre

Canim bata kaç gün var bata 1 gün kala yumurtlama gören var eğer regl olursan bol ki yumurtlamaya almayacak çünkü kadınlar her ay yumurtlamıyor
Canım bata 10 gün var ama bu kadar koyulaşmışken tekrar bu kadar silikleşmesi normal mi

Şuana kadar yumurtlama olmamış bu testlere göre
Bende onu anlamıyorum yumurtlama olmadığı halde bu kadar nasıl silikleşebiliyor. LH hormonu bu kadar yükselmişken yumurtlama olcak hale gelmişken testteki koyulukta nasıl bu kadar LH hormonu düşüpte bu kadar silikleşebiliyor anlamıyorıö sebebini

Bende onu anlamıyorum yumurtlama olmadığı halde bu kadar nasıl silikleşebiliyor. LH hormonu bu kadar yükselmişken yumurtlama olcak hale gelmişken testteki koyulukta nasıl bu kadar LH hormonu düşüpte bu kadar silikleşebiliyor anlamıyorıö sebebini
Çok normal lh değişken bir hormondur ani dalgalanma olabilir yumurta yeteri kadar büyümeden çatlıyorda olabilir en iyisi bi hormon tahlili yaptırıp doktor takibiyle yumurtlama tayin et

Çok normal lh değişken bir hormondur ani dalgalanma olabilir yumurta yeteri kadar büyümeden çatlıyorda olabilir en iyisi bi hormon tahlili yaptırıp doktor takibiyle yumurtlama tayin et
Bir de söylemeyi unuttum canım 15. Gün ve 16. Gün kahverengi lekelenmem oldu. Yumurtlama lekelenmesidir dedim ama tam pozitifi görmedim 😔

Bir de söylemeyi unuttum canım 15. Gün ve 16. Gün kahverengi lekelenmem oldu. Yumurtlama lekelenmesidir dedim ama tam pozitifi görmedim 😔
Senee pko var mı sahi onu sormadım daha önce vajinal muayne oldumu herhangi bir kist varmı hormon testlerin yapıldı mı ara lekelenme de olunca aklıma bunlar geldi öncesinde pik görüyor musun testtte

Senee pko var mı sahi onu sormadım daha önce vajinal muayne oldumu herhangi bir kist varmı hormon testlerin yapıldı mı ara lekelenme de olunca aklıma bunlar geldi öncesinde pik görüyor musun testtte
Evet canım malesef pko var. Kist vs yok sürekli muayen oluyorum ama pko var. Bu ay hayıt kullandım. Normalde pik görüyorum hatta geçen ay c çizgisinden bile çok koyuydu bak eke de ekliyorum
114CDF17-A3A2-467F-BBD8-35AE12FA5E86.jpeg

Evet canım malesef pko var. Kist vs yok sürekli muayen oluyorum ama pko var. Bu ay hayıt kullandım. Normalde pik görüyorum hatta geçen ay c çizgisinden bile çok koyuydu bak eke de ekliyorumEki Görüntüle 2935518
Hayıt iyi ama herkese aynı etkiyi yapmıyor bende almıştım kullanmadım prolaktini çok yükseltebiliyor hormonları alt üst edebiliyor prolaktin yükseldiyse yumurtlama olmuyor olabilir

Hayıt iyi ama herkese aynı etkiyi yapmıyor bende almıştım kullanmadım prolaktini çok yükseltebiliyor hormonları alt üst edebiliyor prolaktin yükseldiyse yumurtlama olmuyor olabilir
Offff artık ne düşüneceğimi bilemedim bugunde sol kasığımda ara ara bi ağrı oluyo geçiyo.. hakkımızda hayırlısı diyelim

Bu ay bende öyle oldu canım benim 17. Gün tam koyulaşacakken silikleşti. Fakat geçen ay sizin yumurtlama 23-24. Günlet olmuş belliki geç yumurtluyorsunuz belki hu ayda 24 olacaktır teste devam ediyor musunuz?

Sonuç ne oldu?

Back