Arkadaşlar.21 Aralık'ta Regl oldum normalde duzensi benim adetim doktora gittim alttan muayene ettiğinde bı sknti görmedi.Hormin testi yaptırmanın zamanı geldi. Fakat bazen reglim 45 günü bile geçiyor. Geçen sene Şubat Mart Nisan da 30 günde bir regl oluyordum hiç sasmiyordu zaman :) bir iki gün oynuyordu. Ama Mayıstan beri çok ileri atıyor ve gebelik düşündüğüm için gebelik testini hangi tarihte yapacağımı bilmiyorum çünkü bat bilmiyorum ne yazık ki. Geçen ay ovulasyon testini ilk defa kullandım t silik c koyuydu bir hafta falan böyle devam ettikten sonra t koyulasti. Değerlendirdik ama olmadı yumurtlamadan 14 gün sonra regl oldum. Ama bu ay ki ovulasyon testini inanın hiç anlamadım. Sanki bana çoğunda t - c kadar.koyu çıkıyor gibi geliyor. Ve hala regl olmadım hiç bir regl belirtisidir yok.hafiften göğüs ağrım başlıyor.bugun gebelik testi yaptım negatif. Benim hesaplama göre 28 ocakta pik yapmış. 28 inden sonra 14 gün sayarak mi gebelik testini yapacağım eğer regl olmazsam ama sanki son yaptığım testte de bı koyuluk var. İnanın ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Başına böyle gelen var mı . Aşağıya ekliyorum