- 19 Şubat 2020
- 16
- 7
- 6
- 32
- Konu Sahibi bademgiller
-
yok instagram üzerinden aldımeczaneden mi aldınız
27 si daha koyu sanki dimiBakarmsnz
sizde pcos mu vaarBakarmsnz
Birgebeningünlügü sayfasındanmı aldınız bide yumurtlama olmamış t çizgisi baya koyu oluyo eğer ordan aldıysanız bende Oradan aldım koyu olması lazım devam et bencetestler de bana göre yumurtlama görünüyor fakat testi aldığım yere sorduğumda yumurtlama yok teste devam et dedi.
sizce ?
Evet o sayfadan aldım. Siz denediniz mi daha önce sayfa da örnek yumurtlamalar var onlara bakınca bana da yumurtladım gibi geldi ama koyu olması gerekiyor demekkiBirgebeningünlügü sayfasındanmı aldınız bide yumurtlama olmamış t çizgisi baya koyu oluyo eğer ordan aldıysanız bende Oradan aldım koyu olması lazım devam et bence
lh değeriniz en fazla 3 gün koyulukta olmalı sizin neredeyse hergün koyu pcos olanlarda oluyor ondan sordum
Böyle olması gerek ben adetimden 9 gün sonradan yumurtlama gördüm değerlendirdik ama gebelik olmadıEvet o sayfadan aldım. Siz denediniz mi daha önce sayfa da örnek yumurtlamalar var onlara bakınca bana da yumurtladım gibi geldi ama koyu olması gerekiyor demekki
Anladım, inşallah hepimiz için en güzeli ve hayırlısı olur :) Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Böyle olması gerek ben adetimden 9 gün sonradan yumurtlama gördüm değerlendirdik ama gebelik olmadı
Aynen devam edeceğim, sabah ki ile yapmıyorum öğlen 12-4 akşam 8-10 arası olarak yapmak gerekmiş.Bende tam emin olamadım test kurumuş, 23ü controle en yakın koyulukta ama sanki tam aynı koyuluğa ulaşamamış gibi, bazen kurudukça koyulaşıyor, Zaten siz o günleri değerlendirmişsiniz ama teste devam edin, sabah idrarıyla yapmayın o zöaanda normalden daha koyu çıkar, yanıltıcı olabilir
nde supheleniyprum ama doktorumda oyle bisey demedi gayet temiz dedi bide amh degerime bakamadm en nabizdan doktorumda tek tek aciklamadi sadece temiz dedi e nabizda cikarmiydi amh degerim yoksa doktorummu istemedi yada unuttulh değeriniz en fazla 3 gün koyulukta olmalı sizin neredeyse hergün koyu pcos olanlarda oluyor ondan sordum
Bence bugünü değerlendirin kesinlikle yarında çatlama olur muhtemelenBakarmsnz
Siz ebru hanımdan almışsınız, instada bende takip ediyorum güzel bilgiler veriyor, inşallah güzel haberleriniz gelir, bu ay bende ovülasyon kullanıyorum bakalım inşallah yakalarız bu ayAynen devam edeceğim, sabah ki ile yapmıyorum öğlen 12-4 akşam 8-10 arası olarak yapmak gerekmiş.
Ama bu benim aldığım test ile alakalı bir durum :)
fsh değerine baktıktan sonra yüksek ise amh isterlerAnladim be
nde supheleniyprum ama doktorumda oyle bisey demedi gayet temiz dedi bide amh degerime bakamadm en nabizdan doktorumda tek tek aciklamadi sadece temiz dedi e nabizda cikarmiydi amh degerim yoksa doktorummu istemedi yada unuttu
Fsh 7.2 sanirim cok yuksek degil oyuzden istemediler benm tahlillerde gozukmuyo amhfsh değerine baktıktan sonra yüksek ise amh isterler
Aynen fsh 10 üzerine çıkarsa bile isterlerdiFsh 7.2 sanirim cok yuksek degil oyuzden istemediler benm tahlillerde gozukmuyo amh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?