• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sapsirella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
135
63
48
34
Arkadaşlar doktorum yumurtalıklar biraz polikistik yapıda geç çatlıyor yumurta lama geç oluyor demişti herhangi Bi ilaç kullanmıyorum bunun için bugün 12.gün ve t çizgisi c den koyu çıktı hemde 20 saniye felan sizce erken mi pik görüyorum anlam veremedim?

Kuzum doktor geç yumurtlama görüyorsun derse illa hep öyle olacak diye bir şey yoktur ki bence. Yaşam şartları beslenme ruhsal durum vs. bunların hepsi bir etken. Değerlendir bu günleri 🥰

Kuzum doktor geç yumurtlama görüyorsun derse illa hep öyle olacak diye bir şey yoktur ki bence. Yaşam şartları beslenme ruhsal durum vs. bunların hepsi bir etken. Değerlendir bu günleri 🥰
Anladım canım benim teşekkür ederim dün değerlendirdik gün aşırı diyorlar ama bugün pik oldu tekrar değerlendirmem gerekiyor değil mi 🙈

Selam bende burdan bir yardım rica edebilir miyim ☺️

Adetimin 12.günü - 16.günü ve bugun 21.günü hiç büyüyen yumurta görmedi doktorum.

Belki adet bitiminden hemen sonra yumurtladın görmedik veya bu ay yumurtlama olmayacak dedi.

Bende ilk defa ovu testi kullandım iki gündür ama hiç yumurta yoksa ikinci çizgi neden çıkar onu anlamadım. İlk kullandığım için acemiyim yorum yaparsanız çok sevinirim ❤️

Eklentiler

• IMG_20210120_193342.webp
    IMG_20210120_193342.webp
    20 KB · Görüntüleme: 25
Selam bende burdan bir yardım rica edebilir miyim ☺️

Adetimin 12.günü - 16.günü ve bugun 21.günü hiç büyüyen yumurta görmedi doktorum.

Belki adet bitiminden hemen sonra yumurtladın görmedik veya bu ay yumurtlama olmayacak dedi.

Bende ilk defa ovu testi kullandım iki gündür ama hiç yumurta yoksa ikinci çizgi neden çıkar onu anlamadım. İlk kullandığım için acemiyim yorum yaparsanız çok sevinirim ❤️
ovülasyon testlerinde 2.silik çizgi herkesde çıkar. Çok normal bir durum. LH değeri beklenen düzeye geldiğinde de iki çizgi kopkoyu olur. Yumurtlamayı görene kadar epey bir silik çizgi göreceksin ;) Geçen ay benim 25.günde yumurtlama olmuştu. Bu ayda 21. gündeyim ve hala silik çizgilerle uğraşıyorum. Test yapmaya devam et sen de pik göreceksindir.

Back
X