Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünden itibaren 3 günü değerlendir şekerMerhabaa ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Tamamdır denemelere devam o zamanSanirim yarin piki gorursunuz bu yuzden bugunu bos gecmeyin
3 gün arka arkaya mıBugünden itibaren 3 günü değerlendir şeker
E tabii ne olacak ki? Sonrasında da gün aşırı devam et hatta.3 gün arka arkaya mı![]()
3 gün arka arkaya mı![]()
Hem sağlıklı hem garanti olması için bi çabaE tabii ne olacak ki? Sonrasında da gün aşırı devam et hatta.
Haklısınn o zaman devam yarın yine teste de devam tabiHem sağlıklı hem garanti olması için bi çaba![]()
Sadece bebiş için değil kuzu adet harici en azından 2-3 günde bir olmalı.Haklısınn o zaman devam yarın yine teste de devam tabi
Tabi canım 1 yıllök evliyiz zaten normalde o sekilde de her güne alışık değiliz sanrmSadece bebiş için değil kuzu adet harici en azından 2-3 günde bir olmalı.
Benimki de böyle dünü değerlendirdik bugün henüz test yapmadm aynı saatlere denk gelsin diyeKızlar Merhaba,
geçen ay 14.15 te yumurtalamam olmuştu. dün 11.günüm ve ovuslasyon testim aşağıdaki gibi çıktı. bugün de koyu ama muallakta kaldım. dünü değerlendirdik ama testin t çizgisinin bir tarafı pembemsi bir tarafı koyu testi böyle olan var mı? geçen ay da aynı şekilde çıkmıştı. Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2698325 Eki Görüntüle 2698328
Benimki de böyle dünü değerlendirdik bugün henüz test yapmadm aynı saatlere denk gelsin diye
Giderek koyulasmış bencebende dünü değerlendirdim ama pembelik olması kafamı karıştırdı. kimisinin kıpkırmızı oluyor.
Pik canımKızlar alttaki bugünün pik mi ?
Giderek koyulasmış bence
Teşekkür ederimmmPik canım
Rica ederim canım ikimizde acemiyiz bu test işinde yardımlaşmamız lazmteşekkür ederim canım bir sen cevap yazdın![]()
Rica ederim canım ikimizde acemiyiz bu test işinde yardımlaşmamız lazm ☺