Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beatifulwoman

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
106
66
13
Ovulasyon testi kullanmaya başladım laboquik marka . Yeni keşfettim ve aldım hamile kalmak istiyiyim adet düzensiz o yüzden yumurtlama günü bulmak için . Ama cozumleyemedim. Yardım lütfen kullananlar . . .

Ben kullanıyorum canım. Sanırım 7 K yazdığın yumurtlama günün. Bunlar beklemiş teste benziyor pek seçilmiyor karışmış renkler. T çizgisi C çizgisi kadar koyu ya da T çizgisi C çizgisinden daha koyuysa yumurtlama günüdür

Canım bir de idrarı damlattıktan sonra 5 dakika içerisindeki sonucu dikkate alacaksın. Sonraki sonuç önemli değil

Teşekür ederim . Beklemiş test derken? netten almıştım ondan mı böle belirsizlik acaba ?
Hayır canım yanlış anladın. Beklemiş derken sen testi yapıp bir müddet bekletip buraya koydun ya. Mesele ilk testten sonra 3 gün geçince o ilk testin görüntüsünde karışıklık oluyor. O sebeple dedim. Ama en belirgin 7 yazdığında yumurtlama görünüyor

Evet anladım şimdi 7k yazdığımın net görüntüsünü atayım bakarm

Eklentiler

• 20191108_134831.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 37
Yani testi yapmaya devam 7k dan sonrası günleri degerlendirmek lazım ole değil mi . Fazla okuyunca insanın kafası karışıyor .

Ben bu testlerden kullandım memnun kalmadım. İnstagramdan aldım hassas testlerden net yumurtlama günü çıktı değerlendirdim. Bugun hcg de silik çizgi gördüm yarın kan vericem:)) bunları bitirin inş tutar ama tutmazsa ebruceylandan bi bakın hem takibini de yapıyor..hayırlısı olsun

İlginiz içn teşekkürler . Tmm inş . Hayırlısı inş .

Ben bu testlerden kullandım. Gayet güvenilir. Sonra test yaptığında derken ne demek istediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…