Çok teşekkür ederim :) Umarım güzel bir sonuç alırım. Öyleyse çok erken yapmışım testi :)Bence de 28 de pik yapmış ondan sonra 14 gün saymanız gerekiyor.. çünkü ondan sonra tutma ihtimali daha yüksek
Stres yapmayın , anormal bi durum görünmüyor bence
Testler bekledikçe soluyor. 10 dakika sonra fotoğrafını cekin oyle takip edin bence. Ben oyle yapiyorum
Bugün yumurtlama olmuş bu günü ve ertesi günü değerlendirin benceEki Görüntüle 2777900 Arkadaşlar bu gun böyle çıktı acaba çatlarmı bu gece ilişkide bulunsammi ilk kez yapiyorum deneyimim yok pek anlamıyorum sizce ne yapayim lütfen yardım
Yaaa Inşallah teşekkür ediyorum ..nasip artık yha çatlamazsa diyorumBugün yumurtlama olmuş bu günü ve ertesi günü değerlendirin bence
Yada direk yarını da değerlendirebilirsiniz
Herşey yolunda
Ay umut oldu söylemlerin bana Inslalah hayırlısıyla denicem aksilik olmazsa Rabbim hayirsiysa nasip etsin çok istiyorumKız öyle şey olur mu :) o zaman yumurtlama olmazsı hep silik devam ederdi..
Sen değerlendir de gerisi Allahtan kuzum
İnşallah canım sen stres yapma sadece herşey yolunda inşallah değerlendirebilirsin
Sprem 72 saat canlı kalabiliyor zaten korkma o yüzden deRabbim hayırlısını versin
Şimdi bu 11. Gece çatlamış oluyoEki Görüntüle 2778578 Canım buda bugun12 deki hali dün gece sabaha doğru ilişki yolda bu gun olmasmı dedim zaten sperm kalırsa bu gun çatladıysa etkilermi yoksa bu gece olsunmuki
değerlendirdim cnm inşallah nasip olur bugünde afedersin şeffaf uzayan akıntı oldu galiba yeni çatladıŞimdi bu 11. Gece çatlamış oluyo
10.gecede pik olmuş tam yumurtlama olmuş
O günleri değerlendirmen önemli daha çok
Evet yeni çatlamış bugünü de değerlendir kesinlikledeğerlendirdim cnm inşallah nasip olur bugünde afedersin şeffaf uzayan akıntı oldu galiba yeni çatladı
değerlendirdim cnm takdir-i ilahi Allahın izniyle inşallah kalırım yarını degerlendirsemmi perşembeden bu yana 4 kez oldu sadece cuma olmadıEvet yeni çatlamış bugünü de değerlendir kesinlik
Değerlendir istersen sonra bi ara verirsin kendini toparlarsındeğerlendirdim cnm takdir-i ilahi Allahın izniyle inşallah kalırım yarını degerlendirsemmi perşembeden bu yana 4 kez oldu sadece cuma olmadı
İyi geceler testinizi nerden aldiniz acaba baya net cikmisEki Görüntüle 2778578 Canım buda bugun12 deki hali dün gece sabaha doğru ilişki yolda bu gun olmasmı dedim zaten sperm kalırsa bu gun çatladıysa etkilermi yoksa bu gece olsunmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?