Ovulasyon testi yardim lutfen!!

Seronya14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
192
67
Kizlar merhaba yeni uyeyim uzun zamandir takip ediyorum burayi yanlis yere konu actiysam kusura bakmayin lüften.. Benim sorum su bu ay icin ovulasyon testi aldim yumurtlama gununun dikkat etmeden yaptim uc kez negatif cikti..adetime 10 Gun kala tekrar yaptim pozitif ve belirgindi..bir hafta icinde adetime 2 Gun kala tekrar yaptim Yine pozitif..ve bugun adetim 3 Gun gecti tekrar Test yaptim Yine Pozitif Ama oncekilere Göre daha acik renk fakat bariz belli bu ne demek? burda okumustum bu sekilde hamileligini ogrenen bi cok arkadas olmus bu durumu yasasin varmi??

O ovulasyon testleri hikaye. Ben hamile kaldigim ay adetten sonra defalarca tekrarladim nerdeyse hergun negatif cikmizti.bende yumurtlamiycam buay demekki dedim umidi kestim.o ay hamile kalmisim.

Ovulasyon testleri hikaye değil ben ovulasyon testi ile hamile kaldım ama dijital olanla clearblue çift hormon göstergeli olanla ..hamile olma şansınıx var ama vakit kaybetmeden kan testi yaptıtmanızı tavsiye ederim .. İnşallah hamilesiniZdir

Ben ovulasyon testiyle ogrenmistim adeti bi gün kala ovulasyon pozitif görünce hemen gebelik testi aldım pozitif ti :) inşallah hamilesindir ama hemen bi gebelik testi al hatta hiç uğraşma direk kan testi yaptır :)

Bende ovülasyon testi ile hamile kaldım.
Ovülasyon testi gebelikte pozitif çıkıyor tecrübeyle sabit.
İdrar testi yapsanız.

bende ovulasyon ktleri kullandim.
gebeligi gosterir mi bilmiyorum..bir kac gun sabret insallah hayirlisiyla mutlu bir haber alirsin

bende ovulasyon testi ile öğrendim sürekli pozitif çıkmıştı meğer hamileymişim

Cnm doktorumla gorustum dun oda bir hafta bekle reglini gelmesse bakalim dedi

bende ovulasyon testi ile öğrendim sürekli pozitif çıkmıştı meğer hamileymişim
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun ben dunde ovulasyon Test yaptim Gene pozitif biraz daha acik renk digerlerine Göre Ama cok belli cizgiler reglim bugun 4 Gun gecti

O ovulasyon testleri hikaye. Ben hamile kaldigim ay adetten sonra defalarca tekrarladim nerdeyse hergun negatif cikmizti.bende yumurtlamiycam buay demekki dedim umidi kestim.o ay hamile kalmisim.
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyusun..bende anlamadim kiminde cikiyo kiminde cikmiyo mecbur beklicem bi hafta daha benim reglim duzenlidir normalde arada degisirse erken olurum gec olmuyo en son gec geldiginde ogluma hamileydim

Ben ovulasyon testiyle ogrenmistim adeti bi gün kala ovulasyon pozitif görünce hemen gebelik testi aldım pozitif ti :) inşallah hamilesindir ama hemen bi gebelik testi al hatta hiç uğraşma direk kan testi yaptır :)
Cnm en son gecen ayin 20 sinde regl oldum ve bu ayin ilk 10 gunu icinde bi kac kez beraber olmustuk sonra olmadik gecen hafta gebelik testi yaptim negatifti erken diye cikmamis olabilir su an bile varsa erken sanirim hayirlisi

Cnm en son gecen ayin 20 sinde regl oldum ve bu ayin ilk 10 gunu icinde bi kac kez beraber olmustuk sonra olmadik gecen hafta gebelik testi yaptim negatifti erken diye cikmamis olabilir su an bile varsa erken sanirim hayirlisi
idrar testleri yanıltiyor çoğu zaman zatenn bi kan testi yaptır sen ay nası duruyosun ben heyecan yaptım :)

Cnm doktorumla gorustum dun oda bir hafta bekle reglini gelmesse bakalim dedi
O zamsn bu 1 hafta geçmez şimdi sana :)))) sabredemezsen her hangi bir sağlık ocağında yada hastanede kan testi yaptırırsın ben senin yarinde olsam hayatta dayanamazdım :)

O zamsn bu 1 hafta geçmez şimdi sana :)))) sabredemezsen her hangi bir sağlık ocağında yada hastanede kan testi yaptırırsın ben senin yarinde olsam hayatta dayanamazdım :)
Evet sureklı aklım orda ama eğer varsa bu ıkıncı olucak bıraz alıştım sankı bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…